Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Cgeors είπε

Εκτος απο το κομματι "εμφανιση" ειναι και το πρακτικο του να ρουφαει πολυ λιγοτερη σκονη!!

Είναι επίσης οτι με τις σκληρές σωληνώσεις που επιλέγουν όλοι πια, δεν ξέρεις ποτέ πότε θα στάξει, άρα καλύτερα εκεί να το κοιτάς, άσε που δουλεύει και σαν θερμάστρα μέχρι τότε!

Επεξ/σία από Cre3p
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, this.is.elia είπε

Ας πούμε ότι το φούτερ με την κουκούλα, το καταλαβαίνω. Κρυώνει, οκ.

Ας πούμε ότι το καπέλο είναι για στιλ. Βέβαια, λίγο τραβηγμένο για μέσα στο σπίτι. Αλλά... οκ.

Τα γάντια ρε παιδιά; Γιατί να φορέσει γάντια; Τί ακριβώς έκανε στο πληκτρολόγιο και πρέπει να φορέσει γάντια; Αηδία πια...

wtf.jpg

super-computer-nerd.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, BadBoy είπε

Αυτή τη μόδα που το κουτί τρώει χρήσιμο χώρο από το γραφείο ποτέ δεν την κατάλαβα.

Αν δώσεις 3-4Κ για το κουτί, θα την καταλάβεις 😀

• Like 2
Δημοσ.

Το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό: Να μια ακόμα γκατζετιά που θα προστεθεί στα LEDάκια, φωτάκια, πανελάκια κλπ. Ακόμα καλύτερα αν μπορεί να τοποθετηθεί στην εσωτερική πλευρά του πλευρικού παραθύρου του PC για να δείχνει ανενόχλητα διάφορες ενδείξεις από καγκουρο-μετρήσεις και άλλες κινούμενες εικόνες και τέρατα από αγαπημένα παιχνίδια του (άυπνου) gamer.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/11/2022 στις 10:05 ΜΜ, this.is.elia είπε

Ας πούμε ότι το καπέλο είναι για στιλ. Βέβαια, λίγο τραβηγμένο για μέσα στο σπίτι. Αλλά... οκ.

Τα γάντια ρε παιδιά; Γιατί να φορέσει γάντια; Τί ακριβώς έκανε στο πληκτρολόγιο και πρέπει να φορέσει γάντια; Αηδία πια...

wtf.jpg

εγώ καπέλο φοράω όλη μέρα αν δεν το φοράω δεν μπορώ σαν να μου λείπει κάτι   

Επεξ/σία από ethereum
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, this.is.elia είπε

wtf.jpg

Έχει καταντήσει το gaming μία σαχλαμακία και μισή...

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, ethereum είπε

εγώ καπέλο και γαντια ανοιχτα φοράω όλη μέρα με βολεύουν και τα δύο που άν δεν τ α φοράω δεν μπορώ σαν να μουλείπει κάτι   , εισαι αλλο στυλ δεν μπορεις να μας καταλάβεις εμάς που φοράμε φουτερ κουκούλα καπέλο usa style και κομμένα γάντια , ειμαστε πιο αμερικανοποιημένοι

Εγώ γάντια και καπέλο φοράω μόνο όταν δουλεύω τα βράδια.

Γενικά στη δουλειά μου είναι πρόβλημα τα αποτυπώματα. Οι μπάτσοι με πιάνουν γρηγορότερα όταν τα αφήνω πάνω στα χρηματοκιβώτια.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, this.is.elia είπε

wtf.jpg

Πέρναγε απέξω και είδε rgb και μπήκε.🤣

Δημοσ.

Μία δεύτερη οθόνη είναι must κατά τη γνώμη μου. Επομένως, εφόσον δεν έχει κάποιος χώρο πάνω στο γραφείο για δεύτερο monitor καλή επιλογή αυτή σαν εναλλακτική. Θα δείξει πως θα πάει το πράγμα και αν το προτιμήσει το κοινό και στο μέλλον ίσως δούμε και άλλες επιλογές από άλλες εταιρίες του χώρου.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nzeppos είπε

Με Gaming κουκούλα και Gaming καπέλο μειώνεται αισθητά το latency και ανεβαίνουν τα fps. Όλοι το γνωρίζουν αυτό. 

Gaming χωρίς rgb δεν υπάρχει άρα δεν είναι gamer

και τι να κάνω την οθόνη στο κουτί αν δεν έχει rgb μάπα είναι

• Like 1
Δημοσ.

Θα υπαρξουν αρκετες καινοτομιες με το περασμα των χρονων.Ας αστειευτω ομως λιγο με την φωτο που ανεβασα και θα πω οτι ενω καθεσαι παιζεις κτλ,σε πιανει μια λιγουρα!Ε ανοιγεις το κουτι και κοβεις λιγο γυρο κλαπ κλαπ και τρως!Ειδικα με τα watt μου εχει τωρα πια ενα συστημα ειναι πολυ ευκολο 😆

lol.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...