ghadhika Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Η μάλλον άγνωστη πλατφόρμα του Brian Fargo φαίνεται πως δε βλέπει χαΐρι και ακολουθεί τα βήματα της Epic με εβδομαδιαία δωράκια. Ξεκινάει από σήμερα με το Red Faction Guerrilla Remarstered https://store.robotcache.com/#!/game/924/red-faction-guerrilla-re-mars-tered και θα συνεχίσει με τα Agents of Mayhem και Regions of Ruin. (Πρώτο post προσφοράς, αν έχω κάνει κάποιο λάθος, don't shoot me) 5 1
Bayern Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Μάλλον είναι για αυτούς που είχαν κάνει εγγραφή στην beta έκδοση της πλατφόρμας. Πήγα να κάνω εγγραφή αλλά δεν γίνεται σε εμένα.. Εκτός και άμα κάνω κάτι λάθος
ghadhika Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Bayern είπε Μάλλον είναι για αυτούς που είχαν κάνει εγγραφή στην beta έκδοση της πλατφόρμας. Πήγα να κάνω εγγραφή αλλά δεν γίνεται σε εμένα.. Εκτός και άμα κάνω κάτι λάθος Θα σε γελάσω, δε ξέρω τι γίνεται με τις εγγραφές αλλά μου ακούγεται απίστευτο να κάνουν τέτοια καμπάνια και να μην επιτρέπουν νέους χρήστες.
ChrisN.S. Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) θέλει δικό τους launcher για να το παίξεις ή είναι key; (πιο χάλια και buggy site δεν έχω ξαναδεί btw) Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2022 από ChrisN.S.
nickk0kkav Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πηγα να γραφτω κ μου εβγαλε πεδιο να γραψω μειλ για οταν κυκλοφορησει στην χωρα . Στα ελληνικα . Κατσε να βαλω vpn Edit : με server απο ΗΠΑ κ Γερμανια παλι επεσε ακυρο κ το ιδιο μηνυμα . Ισως φταιει το vpn μου (fastestvpn) Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2022 από nickk0kkav
Choutas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Εγώ το πήρα εύκολα χωρίς θέματα πρέπει να είμαι στο γαλλικό σάιτ γιατί όλα είναι στα γαλλικά από την πρώτη φορά που μπήκα.
bonorov Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Να ναι καλά οι άνθρωποι αλλά δεν θα παρω. Εχω γεμίσει launchers. Steam,epic,gog,ubisoft,origin. Νομίζω είναι αρκετοί. Στο μέλλον αν δώσουν κανένα πολυ δυνατό AAA τότε ίσως μπω στον πειρασμό. 2
kamui Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Ρε αυτός δεν είναι ο launcher που κάνει mine όσο είσαι idle και κάνεις exchange το currency που σου δίνει σε games?
ghadhika Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, kamui είπε Ρε αυτός δεν είναι ο launcher που κάνει mine όσο είσαι idle και κάνεις exchange το currency που σου δίνει σε games? Προαιρετικά, ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα