Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με εχει ψιλοψησει η φαση που βουτανε σε κατι κρυους κουβαδες με νερο και παγους το οποιο θεωρειται οτι προσφερει πολλα οφελη στον οργανισμο και φτιαχνεις ανοσοποιητικο κτλ. Προπερσι εκανα μπανια θαλασα μεχρι και χειμωνα και γενικα προσπαθω να κανω οσο μπορω ντους με κρυο η οχι τελειως ζεστο. Αλλα βλεπω κατι προιοντα που ειναι στην ουσια ενας κουβας τον γεμιζεις με κρυο νερο και βουτας μεσα...

Εχει δοκιμασει κανεις?

Ελλαδα δε ξερω τι παιζει αλλα εξωτερικο πχ κοντα στο κατοσταρικο βλεπω παιζει αυτο εδω (δε θελω ομως να παραγγελνω τετοια πραματα απεξω)

https://lumitherapy.co.uk/products/lumi-recovery-pod?variant=41953556725927

Εχω δει βιντεακια που αλλοι περνουν τενεκεδες σκουπιδιων και τους γεμιζουν ετσι με νερο και παγακια

Γενικα τι μπορω να βρω ευκολα για να το κανω αυτο, να μη τρεχω μεχρι θαλασσα το χειμωνα. Ειμαι και με μηχανη δεν εχω αμαξι, οποτε ειναι ταλαιπωρια, γιατι πρεπει να σκουπιστω καλα, να μπω στεγνος σε στεγνα ρουχα κτλ, ενω κατι τετοιο σαν προιον ειναι πιο αμεσο αν θες να κανεις κατι τετοιο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, therock είπε

Με εχει ψιλοψησει η φαση που βουτανε σε κατι κρυους κουβαδες με νερο και παγους το οποιο θεωρειται οτι προσφερει πολλα οφελη στον οργανισμο και φτιαχνεις ανοσοποιητικο κτλ. Προπερσι εκανα μπανια θαλασα μεχρι και χειμωνα και γενικα προσπαθω να κανω οσο μπορω ντους με κρυο η οχι τελειως ζεστο. Αλλα βλεπω κατι προιοντα που ειναι στην ουσια ενας κουβας τον γεμιζεις με κρυο νερο και βουτας μεσα...

Εχει δοκιμασει κανεις?

Ελλαδα δε ξερω τι παιζει αλλα εξωτερικο πχ κοντα στο κατοσταρικο βλεπω παιζει αυτο εδω (δε θελω ομως να παραγγελνω τετοια πραματα απεξω)

Εχω δει βιντεακια που αλλοι περνουν τενεκεδες σκουπιδιων και τους γεμιζουν ετσι με νερο και παγακια

Γενικα τι μπορω να βρω ευκολα για να το κανω αυτο, να μη τρεχω μεχρι θαλασσα το χειμωνα. Ειμαι και με μηχανη δεν εχω αμαξι, οποτε ειναι ταλαιπωρια, γιατι πρεπει να σκουπιστω καλα, να μπω στεγνος σε στεγνα ρουχα κτλ, ενω κατι τετοιο σαν προιον ειναι πιο αμεσο αν θες να κανεις κατι τετοιο

Μπανιέρα. Αν δεν έχεις, υπάρχουν φουσκωτές μπανιέρες. Γενικά είναι και τι χώρους έχεις. 

Φυσικα μπορείς να περιμένεις λίγο, ούτως ή άλλως με τις τιμές στα μέσα θέρμανσης όλοι ice baths θα κάνουμε σε λίγο μόλις πέσουν οι θερμοκρασίες 😅

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, therock είπε

Εχει δοκιμασει κανεις?

Πάντως επειδή είσαι και μέλος από το 2001 και μπορούμε να υποθέσουμε και την ηλικία σου (συνομήλικοι υποθέτω), πριν βουτήξεις να σε δει και κάνας καρδιολόγος ε! 😛 

• Like 2
Δημοσ.

Πάτησα το link απο περιέργεια και απτο επόμενο λεπτό fb και ινσταγκραμ μου δείχνουν διαφημίσεις με γυμναστηριακούς τύπους βυθισμένους στα παγάκια σαν μπουκάλι σε σαμπανιέρα

Δημοσ.

Mην ψαρώνετε από ψεκασμένες τραμπίλες που έχουν κατακλύσει ινσταγκραμ και τούιτερ με ρωσική χρηματοδότηση.

Ακούς εκεί, μπάνια πάγου.

Μετά οι ίδιοι οι υποστηρικτές αυτής της ανοησίας θα βγαίνουν στα σόσιαλ να λένε για "ξαφνικίτιδες".

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Mην ψαρώνετε από ψεκασμένες τραμπίλες που έχουν κατακλύσει ινσταγκραμ και τούιτερ με ρωσική χρηματοδότηση.

Ακούς εκεί, μπάνια πάγου.

Μετά οι ίδιοι οι υποστηρικτές αυτής της ανοησίας θα βγαίνουν στα σόσιαλ να λένε για "ξαφνικίτιδες".

ολες οι εκπαιδευσεις των ειδικων δυναμεων σε ολο τον κοσμο περιλαμβανουν ασκησεις σε παγωμενα νερα. δεν ειναι κατι καινουργιο και τα οφελη του κρυου μπανιου ειναι γνωστα εδω και αιωνες.

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, kover είπε

ολες οι εκπαιδευσεις των ειδικων δυναμεων σε ολο τον κοσμο περιλαμβανουν ασκησεις σε παγωμενα νερα. δεν ειναι κατι καινουργιο και τα οφελη του κρυου μπανιου ειναι γνωστα εδω και αιωνες.

Μπράβο στις ειδικές δυνάμεις, δουλειά τους είναι να είναι σκληροτράχηλες και χοντρόπετσοι για να μπορούμε οι πολίτες να ζούμε, να μορφωνόμαστε, να πλουτίζουμε και να διασκεδάζουμε με ασφάλεια κι ελευθερία.

Ο ts ξεκινά με δεδομένη την παραδοχή "φτιάχνει ανοσοποιητικό", "πολλαπλά οφέλη" και λοιπές ανοησίες που λέγονταν στην πανδημία, εκ των οποίων τίποτα δεν ισχύει. Ανοσοποιητικό φτιάχνει η υγιεινή διατροφή, η επάρκεια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, το μειωμένο στρες, ο καλός και επαρκής ύπνος, το ελεγμένο σωματικό βάρος και η τακτική ήπια ή εντονότερη άσκηση, ανάλογα τη διάρκειά της. Α, και τα εμβόλια, για όσες (λίγες) ασθένειες έχουμε καταφέρει να τα εφεύρουμε/ανακαλύψουμε.

Τώρα, ποια "πολλαπλά οφέλη" είναι πιθανό να επιτύχει κάποιος ΕΞΤΡΑ από το ανωτέρω, επιστημονικά αποδεδειγμένο συνταγολόγιο, βουτώντας σε παγωμένο νερό πραγματικά απορώ. Κάποιος πραγματικά σαρκαστικός, μπορεί και να απαντούσε στην απορία μου "καρδιακή ανακοπή". Εγώ λαμβάνω αποστάσεις από τόσο τολμηρές δόσεις σαρκασμού.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, therock είπε

Εχει δοκιμασει κανεις?

Nτους και κρύο νερό δεν έχεις;Χειμώνας είναι ,σαν πάγο θα το αισθάνεσαι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, qwertyuiop2 είπε

Μπράβο στις ειδικές δυνάμεις, δουλειά τους είναι να είναι σκληροτράχηλες και χοντρόπετσοι για να μπορούμε οι πολίτες να ζούμε, να μορφωνόμαστε, να πλουτίζουμε και να διασκεδάζουμε με ασφάλεια κι ελευθερία.

Πολλοι ανθρωποι ειναι ειτε αμορφωτοι ειτε φτωχοι ειτε μη ασφαλεις, αρα μαλλον εχουν βαρεσει πιστολι οι ειδικες δυναμεις. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...