panatha1369 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εχω μια γραμμη που κλειδωνει στα 16-17..καθε μερα ομως το τελευταιο καιρο ανεβαζει το snr στο 7 και οταν κανω ρεσταρτ το ρουτερ κλειδωνωστα 18.5..αλλα αυτο κραταει για καποιες ωρες συνηθως μεχρι της 6 το απογευμα.μετα ριχνιει το snr στο 0.1 και κανω ρεσταρτ και επανερχετε στα 16-17..τι μπορει να φταιει?? Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2022 από panatha1369 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, panatha1369 είπε Εχω μια γραμμη που κλειδωνει στα 16-17..καθε μερα ομως το τελευταιο καιρο ανεβαζει το snr στο 7 και οταν κανω ρεσταρτ το ρουτερ κλειδωνωστα 18.5..αλλα αυτο κραταει για καποιες ωρες συνηθως μεχρι της 6 το απογευμα.μετα ριχνιει το snr στο 0.1 και κανω ρεσταρτ και επανερχετε στα 16-17..τι μπορει να φταιει?? Adsl ή vdsl? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 adsl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Το.ιδιο μου κανει και οταν εχει διακοπη ρευματος η περιοχη..υποψιαζομαι οτι καποιος κλεινει το ρουτερ του και εκεινη την ωρα ανεβαζει snr για να δωσει το bandwidth σε οσους ειναι κοντινες adsl.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα