Adavis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Τα αποτελέσματα των αγώνων της Εθνικής είναι ανάλογα και με τις ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ τις κερκίδας... ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ : 2-1 Κερδίσαμε εύκολα ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ : 1-1 Μοιρασμένος αγώνας ΕΛΛΑΔΑ - ΡΩΣΣΙΑ : 1-2 Μας παίξανε ΚΑΛΑ... ΕΛΛΑΔΑ - ΓΑΛΛΙΑ : 1-0 Είχαμε καλύτερη ΟΜΑΔΑ :wink: :wink:
panagioths Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Χαχαχα ετσι ετσιιι Τωρα σοβαρα... αυτη η κοπελιτσα (η Ελληνιδα) ειναι πολυ πανεμορφο πλασμα, δεν ειναι! Μπορουμε να την βρουμε αραγε? 8) 8)
vagos789 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Συνέχεια η ίδια παίκτρια;Θα κουραστεί η ομάδα...
BlizardBill Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Τωρα σοβαρα... αυτη η κοπελιτσα (η Ελληνιδα) ειναι πολυ πανεμορφο πλασμα' date=' Μπορουμε να την βρουμε αραγε? 8) 8)[/quote'] Και εγώ την ψάχνω ρε παιδιά, αν την έχεις μας την δίνεις ρε adavi ? Σε καλύτερη ανάλυση όμως, για desktop
mamep Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 exoume k autin edo... alla protimo tin alli apo contra kamia alli den exoume :roll: :roll:
Jastonas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Twra pou tis ksanakoitaw... nomizw oti mas psiloskisane re paidia...
Founes Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 thelw na ftiaxw Voulgariko cafe alla Tsilla !!! parte kai apo mena merika Eimai erwtevmenos eis diploun! kai twra eis triploun... oooole!!! akalypta ta metopisthen tis Agglias poios Larsson kai poios Ibrahimovic mou lete twra ? mipws sas thimizei ligo Baby-O i kopelia ? i epithesi tis Agglias omws den borite na peite... gia vouties (i like the spanish way......) milame gia trellos fan tis Croatias etsi???? oi gallides PRIN ton metaxi mas agwna... Boukoto agapi mou..... auti i rwssia giati na apoklistei toooosooo nwris boreite na mou peite? ti eipes??? "ВЫ, котор Я ХОЧУ ТЕПЕРЬ" ??? me theleis TWRA??? ti egine re paidia???
coby Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Νομίζω είναι μοντέλο... Πρέπει να την έχω δει σε επιδείξεις μόδας στην TV. Πολύ όμορφη κοπέλα.
combo04 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Νομίζω είναι μοντέλο... Πρέπει να την έχω δει σε επιδείξεις μόδας στην TV. Πολύ όμορφη κοπέλα. 'Οντως είναι μοντέλο η κοπέλα. Συγκεκριμένα πρόκειται για την Ιωάννα Καυκοπούλου, Μις Ελληνική Ομορφιά 2002 που κέρδισε και τον τίτλο Model of the Year 2002 στον διαγωνισμό Miss Tourism World, που έγινε στην Τουρκία.
predator Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 emena pali mou arese h ispanidoula! poly nazi! meli meli h kopela! PS: kai to xryso ftyari paei ston filo combo04! pou to 3e8apses bre an8rwpe mou to topic?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.