Προς το περιεχόμενο

Ο Elon Musk λέει ότι η Apple "απείλησε να αφαιρέσει το Twitter" από το App Store

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο Elon Musk ισχυρίζεται ότι η Apple απείλησε να αφαιρέσει το Twitter από το App Store των iPhone και iPad για άγνωστους λόγους.

Η είδηση αποτελεί συνέχεια ενός tweet στο οποίο ο Musk δήλωσε ότι η Apple "ως επί το πλείστον σταμάτησε να διαφημίζεται" στην πλατφόρμα ενώ δημοσίευσε και μια δημοσκόπηση με το ερώτημα αν η Apple θα πρέπει να "δημοσιεύσει όλες τις ενέργειες λογοκρισίας που έχει λάβει και επηρεάζουν τους πελάτες της". Η Apple δεν σχολίασε άμεσα τον ισχυρισμό του Musk.

Η είδηση αποτελεί συνέχεια της αυξανόμενης έντασης μεταξύ της Apple και του Twitter που ανήκει στον Musk. Ο Musk έχει επικρίνει την προμήθεια της Apple στο App Store για τις αγορές εντός εφαρμογών, χαρακτηρίζοντάς την ως "κρυφό φόρο 30% του διαδικτύου”. Ο επικεφαλής του App Store της Apple, Phil Schiller, διέγραψε τον λογαριασμό του στο Twitter, λίγο μετά την επαναφορά του λογαριασμού του Donald Trump. Σε ένα από τα tweet του, ο Musk άφησε να εννοηθεί ότι είναι έτοιμος να «πολεμήσει» την Apple στο κομμάτι αυτό, tweet που στη συνέχεια διέγραψε.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στις 15 Νοεμβρίου στο CBS News, ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Tim Cook δήλωσε ότι "Το Twitter λέει ότι θα συνεχίσει να συντονίζει το περιεχόμενο που ανεβαίνει στην πλατφόρμα. Βασίζομαι σε αυτούς να συνεχίσουν να το κάνουν". Ο Musk ωστόσο, δεσμεύτηκε να χαλαρώσει τις κατευθυντήριες γραμμές του Twitter για το συντονισμό περιεχομένου και είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει ξανά λογαριασμούς που είχαν παλαιότερα ανασταλεί για μη τήρηση των κανόνων.

1524769140_CleanShot2022-11-29at16_15.44@2x.jpg.21e0e43154c915e94282233e53e444aa.jpg

Το Twitter έχει δοκιμάσει εδώ και καιρό τα όρια των κανόνων του App Store της Apple - η οποία έχει ωθήσει με επιτυχία το Discord, το Tumblr και άλλες υπηρεσίες είτε να αποκρύπτουν δυνητικά προσβλητικό περιεχόμενο (συνήθως περιεχόμενο για ενήλικες) είτε να το απαγορεύουν εντελώς. Το Twitter παραμένει μία από τις μόνες μεγάλες πλατφόρμες που εξακολουθούν να επιτρέπουν περιεχόμενο για ενήλικες στην εφαρμογή του, και ένα πρόσφατο κύριο άρθρο του πρώην στελέχους του Twitter, Yoel Roth, αποκάλυψε ότι έχει διαπληκτιστεί περιοδικά με την Apple για περιεχόμενο όπως οι φυλετικές προσβολές και το hashtag #boobs.

Εάν η δήλωση του Musk είναι ακριβής, η "αφαίρεση" θα μπορούσε να σημαίνει την προσωρινή απόρριψη μιας ενημέρωσης της εφαρμογής του Twitter ή θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια πιο σοβαρή απειλή για την απομάκρυνση του Twitter εντελώς από το App Store - μια καταστροφική πιθανή έκβαση για το Twitter.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 λεπτά πριν, skream είπε

Γιατί δεν μπορεί η apple να δεχτεί την μη ύπαρξή τόσο μεγάλης λογοκρισίας;Τι λόγος της πέφτει;

Τόσα χρόνια που ο κακομοιράκος αρνείται να βάλει το carplay στα Τέσλα δεν το σχολιάζουμε βλέπω.

Δικό της μαγαζί ότι θέλει κάνει. Και καλά θα κάνει να το ξηλώσει, για να πεθάνει άμεσα.

• Like 5
  • Confused 1
  • Sad 2

Σε αυτή την εποχή "it's okay to be weak", τελικώς η Δύση αποτυγχάνει σιγά σιγά. Οι άντρες από 18-24 χρονών είναι οι περισσότερο ευνουχισμένοι και αδύναμοι.

H Apple μάλλον θέλει ανθρώπους με μεγαλύτερη χρωματική παλέτα, ουρανίου τόξου ώστε να ακούγονται οι απόψεις τους και μόνο σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Οτιδήποτε άλλο είναι masculine toxic.

Αυτή την εξήγηση έχω εγώ.

• Like 16
  • Thanks 6
  • Confused 4

12 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Μακάρι η Apple να βγάλει αυτό τον "καρκίνο" από το store της. Γιατί είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν και οι άλλοι μετά.

Αμήν 

11 λεπτά πριν, elpenor είπε

Ίσως μετά από αυτό πάρω το πρώτο μου iPhone, το μόνο πρόβλημα που μένει είναι πως θα κρύψω το μήλο.

Θήκη

• Like 1
  • Sad 1

13 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Μακάρι η Apple να βγάλει αυτό τον "καρκίνο" από το store της. Γιατί είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν και οι άλλοι μετά.

Πώς ακριβώς ενοχλεί;

Μην το καταβάσεις απλά και τελείωσε εκεί η ιστορία. Ένα app όπως εκατομμύρια αλλά που απλά θα υπάρχει στο store.

• Like 19
  • Thanks 2

5 λεπτά πριν, elpenor είπε

Ίσως μετά από αυτό πάρω το πρώτο μου iPhone, το μόνο πρόβλημα που μένει είναι πως θα κρύψω το μήλο.

Μπορείς να πάρεις μια θήκη που δεν είναι της Apple και δε δείχνει το σήμα. Επίσης, πρόσεχε πως θα το βγάζεις όταν σε καλούν γιατί μερικές φορές από τα γραφικά προδίδει ότι πρόκειται για iPhone. Τέλος, θα πρότεινα κάποιο από τα πιο φτηνά μοντέλα (όχι pro/pro max) για να μη προκαλέσεις πολύ αν αποκαλυφθεί η μάρκα/μοντέλο παρά τις προσπάθειες για το αντίθετο.

15 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Σωστός. Εγώ θέλω μετά να βγάλει το instagram και το tik-tok γιατι με ενοχλούν.

• Like 4
  • Thanks 1

3 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Το tik-tok επρεπε να βγαλει πρωτα αλλα δεν ειναι μλκες ξερουν τη ποιοτητα της μεσης πελατειας τους :devil:

Άλλος ένας android user που νομίζει ότι είναι πιο έξυπνος μόνο και μόνο επειδή έχει android smartphone, πάμε παρακάτω😂

• Like 4
  • Sad 3

7 λεπτά πριν, alexiosdimitriadis είπε

Σωστός. Εγώ θέλω μετά να βγάλει το instagram και το tik-tok γιατι με ενοχλούν.

Γιατί όχι? Ολες σκουπιδοεφαρμογές σόσιαλ μηχeσω είναι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...