Tsitos1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Ποια θεωρειτε καλυτερη κατα σειρα επιλογη μεταξυ των 1. Philips PUS7805 στα 450e - 2.TCL P735 στα 490e - 3.TCL C635 στα 500e - 4.TCL P725 στα 510 και 5. Hisense 55 A6BG 400 e. Ζητούμενο η καλη εικόνα αλλα κυριως η πολυ καλη (χωρις καθόλου κολλήματα!) συνδεση στο Internet! Ευχαριστώ !
robot01 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ, πως συγκρίνεται η samsung q60b με τις τηλεοράσεις που αναφέρθηκαν πάνω; Ευχαριστώ
Mamatereza Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επισης μιας και ο συντακτης αναφερει διαφορα μοντελα TCL, ποια ειναι η εμπειρια σας οσον αφορα την αξιοπιστια αλλα και το σερβις/εξυπηρετηση πελατων της συγκεκριμενης μαρκας τηλεορασεων? Ευχαριστω. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από Mamatereza
CaptainChris Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Εγω έχω δύο την 715 και την καινούργια την 735, όπως έχω και κινητο της TCL. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, οι συσκευές της φίρμας είναι πολύ καλύτερες από ότι νομίζουμε. Χωρίς προβλήματα, άψογες λειτουργικά. Εικόνα πάρα πολύ καλή, ήχος καλός ειδικά στην 735. Πανεμορφη τηλεόραση χωρίς πλαίσια στα πλαϊνά και πάνω, μονο κάτω όπου υπάρχουν και τα ηχεία. Το λειτουργικό Android σου δίνει πολλες δυνατότητες, η TCL έχει προσθέσει και εναν browser για να μπορεις να βλεπεις ιστοσελίδες. Οσο για σέρβις δεν χρειάστηκε στα δύο χρόνια που εχω το κινητό και την 43p715 αλλά υπάρχει, πληροφορίες στην ιστοσελίδα tcl.com/gr. Δύο φορές ρώτησα με μύνημα στην εταιρεία για κάτι, μέσω της εφαρμογής support center που υπάρχει στα κινητά αλλά και στις τηλεοράσεις, και μου απάντησαν σε λιγες ώρες ικανοποίηστικα. Πολυ ευχαριστημένος, αξιζουν τα λεφτά τους με το παραπάνω. 1
kostasbm Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 έχω τη 43 qled στο δωματιο μου....και την παρακολουθω 20 μερες τωρα.....σε 4Κ δορυφορικη ληψη αλλα και iptv .....εχω εντυπωσιαστει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα