Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω για 2 φωτιστικά δαπέδου smart λάμπες. Κυρίως με νοιάζει το λευκό φως σε ψυχρό και θερμό.  Βασικά να ανεβοκατεβαζω ένταση και να αλλάζω όταν θέλω θερμό - ψυχρό 

Έχω δει στο Σκρουτζ xiaomi και sonoff. 

Ποια θεωρείτε καλύτερη ή έχετε εμπειρία εσείς; Αξίζει να δω από εξωτερικό;

Δημοσ.

Οτι και αν παρεις,παρε ιδια μαρκα.

εχω 4 λαμπες,3 xiaomi και 1 ακυρη και μου σπαει τα νευρα που θελω 2 εφαρμογες.
Βαλε οτι εχω και μια καμερα που θελει και αυτη δικη της εφαρμογη και θα καταλαβεις :P

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε ξέρω κατά πόσο θα σε βοηθήσει, αλλά έχω την Xiaomi Mi Led Desk Lamp 1S, έφτασε τα 2 χρόνια τώρα.

Όλα καλά, πέρα απ' ότι  αραιά και που buggarei και δεν αλλάζει η θερμότητα από τον διακόπτη (δεν είμαι σίγουρος τι γίνεται μέσω της εφαρμογής). Επανασύνδεση στη πρίζα φτιάχνει το πρόβλημα βέβαια. Γενικά την ξαναγόραζα. 

Επεξ/σία από fmarulezkd
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Οτι και αν παρεις,παρε ιδια μαρκα.

εχω 4 λαμπες,3 xiaomi και 1 ακυρη και μου σπαει τα νευρα που θελω 2 εφαρμογες.
Βαλε οτι εχω και μια καμερα που θελει και αυτη δικη της εφαρμογη και θα καταλαβεις :P

Οι περισσότερες μάρκες, ακόμα και οι πιο άκυρες, είναι συμβατές με το Google Home/Assistant.
Εγκαθιστάς τη Google Home εφαρμογή στο κινητό και, αφού κάνεις τις ανάλογες ρυθμίσεις, τις ελέγχεις όλες από εκεί. Πολύ βολικό, ειδικά αν κάποιος δεν αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες της δικής τους εφαρμογής (σενάρια if then, προγραμματισμό ενεργοποίησης/απενεργοποίησης κτλ) και αρκείται κυρίως σε απλό άνοιγμα/κλείσιμο και αυξομείωση φωτεινότητας. Ακόμα κι αν όμως θέλει το κάτι παραπάνω, ενδέχεται να τον καλύπτει η εφαρμογή της Google. Μπορείς π.χ. να δώσεις φωνητική εντολή (στα αγγλικά) στη google assistant του κινητού και να προγραμματίσεις κάποια ενέργεια (όπως, άναψε τη συγκεκριμένη λάμπα την τάδε ώρα). Σίγουρα έχει κι άλλες δυνατότητες, αλλά δεν έχω ασχοληθεί περισσότερο. Προφανώς, για να προλάβω κάποιους, υπάρχουν κι άλλες λύσεις για να ενσωματώσεις πολλές διαφορετικές μάρκες και να έχεις άπειρες και προχωρημένες δυνατότητες, όπως το Home Assistant, αλλά στην προκειμένη περίπτωση αναφέρομαι στην πιο απλή κι ανέξοδη λύση για διαχείριση διαφορετικών έξυπνων συσκευών μέσω μιας μόνο εφαρμογής.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.chromecast.app&hl=en&gl=US

https://support.google.com/googlenest/answer/9159862?hl=en#zippy=

Επεξ/σία από Vista32
  • Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Vista32 είπε

Οι περισσότερες μάρκες, ακόμα και οι πιο άκυρες, είναι συμβατές με το Google Home/Assistant.
Εγκαθιστάς τη Google Home εφαρμογή στο κινητό και, αφού κάνεις τις ανάλογες ρυθμίσεις, τις ελέγχεις όλες από εκεί. Πολύ βολικό, ειδικά αν κάποιος δεν αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες τις δικής τους εφαρμογής (σενάρια if then, προγραμματισμό ενεργοποίησης/απενεργοποίησης κτλ) και αρκείται κυρίως σε απλό άνοιγμα/κλείσιμο και αυξομείωση φωτεινότητας. Ακόμα κι αν όμως θέλει το κάτι παραπάνω, ενδέχεται να τον καλύπτει η εφαρμογή της Google. Μπορείς π.χ. να δώσεις φωνητική εντολή (στα αγγλικά) στη google assistant του κινητού και να προγραμματίσεις κάποια ενέργεια (όπως, άναψε τη συγκεκριμένη λάμπα την τάδε ώρα). Σίγουρα έχει κι άλλες δυνατότητες, αλλά δεν έχω ασχοληθεί περισσότερο. Προφανώς, για να προλάβω κάποιους, υπάρχουν κι άλλες λύσεις για να ενσωματώσεις πολλές διαφορετικές μάρκες και να έχεις άπειρες και προχωρημένες δυνατότητες, όπως το Home Assistant, αλλά στην προκειμένη περίπτωση αναφέρομαι στην πιο απλή κι ανέξοδη λύση για διαχείριση διαφορετικών έξυπνων συσκευών μέσω μιας μόνο εφαρμογής.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.chromecast.app&hl=en&gl=US

https://support.google.com/googlenest/answer/9159862?hl=en#zippy=

Θα το κοιταξω,σε ευχαριστω.

Νομιζω οτι το εχω εγκατεστημενο απο παλια,αλλα ισως να μην του εδωσα την απαραιτητα προσοχη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω παντως πηρα Philips Hue λαμπες και εχω βρει την υγεια μου. τσιμπημενες σιγουρα, αλλα δουλευουν αψογα και συνεργαζονται και με παρα πολλα αλλα smart πραγματακια και apps οποτε με εχει βολεψει καλα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...