tzitzikas2 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Μου έδωσαν .iso files απο παλιές εγκυκλοπαίδειες για παιδιά. Επειδή δεν θέλω φυσικά να μπω στη διαδικασία να κάψω cd's ψάχνω ένα τρόπο να παίξω απευθείας τα iso files. Εχω την υποψία οτι πρέπει μόλις τρέχει το cd να ανοίγει menu και να παίζεις τα θέματα της εγκυκλοπαίδειας που στηρίζεται σε flash player όπως τα έφτιαναν αυτά τα cd εκείνη την εποχή γιατί είναι παλιά. καμιά ιδέα? Ευχαριστώ!!
micos000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Με διπλό κλικ στο iso το κάνεις mount σε εικονικό dvd drive και το βρίσκεις στην διαχείριση αρχείων, κάτω από τους δίσκους μάλλον. Για να το αφαιρέσεις κάνεις δεξί κλικ->Εξαγωγή στο εικονικό drive. Μετά πας στα αρχεία του στο εικονικό και τρέχεις το autorun (συνήθως). Αν όμως είναι σε flash μπορεί και να μην παίξει καθώς έχει καταργηθεί, εκτός αν ενσωματώνει flash player από μόνο του. Αν στηρίζεται σε browser δεν θα παίξει.
jim_p Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Υποθετοντας οτι το iso εχει μεσα αρχεια .swf, μπορεις να τα φορτωνεις στο ruffle ή στον τελευταιο standalone flash player της adobe (λινκ παρμενο απο το archive.org, μιας και η adobe δεν το δινει πια απο τη σελιδα της). https://ruffle.rs/ https://fpdownload.macromedia.com/pub/flashplayer/updaters/32/flashplayer_32_sa.exe Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2022 από jim_p
micos000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Το κακό με τις εγκυκλοπαιδιες είναι ότι είναι interactive και ακολουθείς λινκ για τα λήμματα, πράγμα που δεν ξέρω αν δουλεύει με τους player. Μπορεί όμως και να δουλέψει. Πάντα κρατάω έναν flash projector γιακατι flash games που έχω και μου αρέσουν όπως το William and sly.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα