listerstorm Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 8 ώρες πριν, liakinen είπε Για τον μέσο Έλληνα που ξέρει μόνο τα Goodyear, Michelin και Continental όμως ήταν άγνωστα ιδιαίτερα πριν 10 - 15 χρόνια. Με την οικονομική κατάρρευση μάθανε / μάθαμε οι περισσότεροι και τις θυγατρικές στα ελαστικά. Θυμάμαι πριν 20 χρόνια καλά καλά ούτε τα Bridgestone δεν περπατούσαν στην χώρα μας. Εγώ από την άλλη κάνω κωλοτούμπες από τα γέλια για όσους βάζουν "επώνυμα" ελαστικά ενώ δεν έχουν αλλάξει ποτέ αναρτήσεις και συνεμπλόκ. Βλέπεις κάτι κουβάδες που οι πίσω ρόδες σχεδόν ακουμπάνε το φτερό αλλά οχι, το Μισλίν στρίβει καλύτερα. 1
Axelq Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Ο μέσος Έλληνας φοράει λάστιχα 10ετίας, δε συζητάω καν για τα οχήματα βαρέως τύπου.. Όσον αφορά τα Linglong, αν με 50 - 70€ παραπάνω μπορείς να πας σε κάτι πιο "επώνυμο" δε νομίζω να έχει νόημα να τα δοκιμάσεις.
phanispal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Εντάξει, η λογική λέει ότι αυτός που έχει για να αλλάζει συχνά ελαστικά και να βάζει επώνυμα, ασχολείται και με την κατάσταση των αναρτήσεών του. Αλλά ναι, η ατάκα "αυτό που σε κρατάει στο δρόμο είναι τα λάστιχα, οπότε το πιο σημαντικό", είναι άτοπη. Τα αμορτισέρ παίζουν εξίσου σημαντικό, αν όχι μεγαλύτερο ρόλο. Βέβαια έχω ξαναπεί ότι το σημαντικότερο ρόλο τον παίζει το εξάρτημα ανάμεσα στο κάθισμα και στο τιμόνι, αλλά χαμπάρι. 2
dtk-386 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Aμορτισέρ - φρένα -ελαστικά το τρίπτυχο της ασφάλειας. 1
kotsonatos04 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Στις 11/9/2024 στις 1:43 ΜΜ, kotsonatos04 είπε Πρόκειται για συγγενή μου, λόγω περίεργης διάστασης ελαστικών, τα επώνυμα φτάνουν σχεδόν σε κόστος τα 600€. Της έδωσε προσφορά ένας τα long long green max σχεδόν μισή τιμή και το σκέφτεται. Ένδειξη Α στο βρεγμένο και δίνεται 1 έτος εγγύηση σε όλα τα λάστιχα Αν έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία από το συγκεκριμένο, ας το μοιραστεί 11.000-12.000 χιλ. ετησίως και το 90 είναι κίνηση σε παλιό επαρχιακό δίκτυο που η αλήθεια είναι πως τα λάστιχα φθείρονται γρήγορα. hankook έχει τώρα, επιβεβαιώνω κι εγώ….μακρια! Επανέρχομαι μετά από κάνα μήνα, τελικά ξανάβαλε hankook με 390€ γιατί ένας αλλοσ λαστιχας επέμενε πως είναι επώνυμα ενώ τα ling long κινέζικα. Το ότι σε λιγότερο από 2 χρόνια τα hankook βγήκαν off, είναι άλλη κουβέντα 😆 Αρα, δεν μπορώ να πω κι εγώ την άποψή μου για τα ling long
filarhos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Τα hankook σε όλα τα συγκριτικά βγάζουν τα λιγότερα χλμ. Έχουν από τα καλύτερα κρατήματα αλλά με μαλακή γόμα και μεγάλη φθορά. Τα τοποθετούν σε ζωή 20 με 30 χιλχλμ. Τα σκέφτομαι για το άλλο που δεν κάνει πολλά χλμ, να τρωγονται αλλά είναι πιο ακριβά από αλλά... Έχω κανένα 6μηνο ακόμα να ψαχτώ ..
Nabuko Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει γιατί δεν το έχω ψάξει Audi, BMW, MINI, Porsche, Tesla και Volkswagen είναι μερικά από τα ονόματα premium μαρκών που εμπιστεύονται τη Hankook για τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης σε πολλά από τα μοντέλα τους.
listerstorm Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 5 λεπτά πριν, Nabuko είπε Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει γιατί δεν το έχω ψάξει Audi, BMW, MINI, Porsche, Tesla και Volkswagen είναι μερικά από τα ονόματα premium μαρκών που εμπιστεύονται τη Hankook για τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης σε πολλά από τα μοντέλα τους. Deals είναι αυτά. Πχ με υγρά φρένων, "ο κατασκευαστής προτείνει CASTROL". Άρα αν βάλω Brembo είναι κινεζιά ιμιτασιόν;
liakinen Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει γιατί δεν το έχω ψάξει Audi, BMW, MINI, Porsche, Tesla και Volkswagen είναι μερικά από τα ονόματα premium μαρκών που εμπιστεύονται τη Hankook για τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης σε πολλά από τα μοντέλα τους. Ισχύει από όσο ξέρω τα τελευταία χρόνια. Όπως έγραψε όμως και ο φίλος παραπάνω αυτά είναι συμφωνίες. Δεν ξέρω επίσης αν τα φοράνε σε όλη την γκάμα των μοντέλων τους.
phanispal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 1 ώρα πριν, filarhos είπε Τα hankook σε όλα τα συγκριτικά βγάζουν τα λιγότερα χλμ. Έχουν από τα καλύτερα κρατήματα αλλά με μαλακή γόμα και μεγάλη φθορά. Τα τοποθετούν σε ζωή 20 με 30 χιλχλμ. Τα σκέφτομαι για το άλλο που δεν κάνει πολλά χλμ, να τρωγονται αλλά είναι πιο ακριβά από αλλά... Έχω κανένα 6μηνο ακόμα να ψαχτώ .. Κάνω ~5Κ/χρόνο, και θέλω μαλακό ελαστικό να κρατάει όσο καλύτερα γίνεται. Δε με νοιάζει να βγάλουν 50-60Κ χιλιόμετρα, αλλά στα 3 χρόνια με 15Κ να μην έχουν ξεραθεί και να μη βγάλουν και τέταρτο χρόνο. Άρα κοιτάω και για Hankook;
Ntinaras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 5 ώρες πριν, Axelq είπε Ο μέσος Έλληνας φοράει λάστιχα 10ετίας, δε συζητάω καν για τα οχήματα βαρέως τύπου.. Όσον αφορά τα Linglong, αν με 50 - 70€ παραπάνω μπορείς να πας σε κάτι πιο "επώνυμο" δε νομίζω να έχει νόημα να τα δοκιμάσεις. Το θεμα ειναι αν το επωνυμο ειναι οντως καλυτερο, η απλα πληρωνεις τα 50-70 ευρω για να ταισεις ενα τμημα μαρκετινγκ. 1
kotsonatos04 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 3 ώρες πριν, Nabuko είπε Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει γιατί δεν το έχω ψάξει Audi, BMW, MINI, Porsche, Tesla και Volkswagen είναι μερικά από τα ονόματα premium μαρκών που εμπιστεύονται τη Hankook για τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης σε πολλά από τα μοντέλα τους. Πληρωμένο άρθρο είναι, κάνει μπαμ από μακριά. Δυστυχώς είναι η νέα μόδα, να μας πασάρουν διαφημίσεις με το «προσωπείο» του άρθρου.
Doubt Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Το γράφει πάνω πάνω "Advertorial" και είναι από το '21.
Nabuko Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 44 λεπτά πριν, kotsonatos04 είπε Πληρωμένο άρθρο είναι, κάνει μπαμ από μακριά. Δυστυχώς είναι η νέα μόδα, να μας πασάρουν διαφημίσεις με το «προσωπείο» του άρθρου. Το ότι είναι πληρωμένο τι έχει να κάνει? Το θέμα είναι ότι όλες αυτές οι μάρκες χρησιμοποιούν τα Hankook σε κάποια μοντέλα τους. Λες όλες αυτές οι κορυφαίες εταιρίες να ρισκάρουν τη φήμη τους βάζοντας μάπα ελαστικά?
Axelq Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Ntinaras said: Το θεμα ειναι αν το επωνυμο ειναι οντως καλυτερο, η απλα πληρωνεις τα 50-70 ευρω για να ταισεις ενα τμημα μαρκετινγκ. Εφόσον μιλάμε για την ασφάλεια και τη ζωή μας, προτιμώ να τα δώσω και να έχω ήσυχο το κεφάλι μου. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2024 από Axelq
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα