Ukforthemoment Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Αν μετράει καλό είναι να το κλειδώσουν το αμάξι αν δεν μπορούν να βάλουν τα βασικά. δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ μαζί σου.
Doubt Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 14 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Γιατί να πας στο άγνωστο κινεζικο? Δεν είναι πλέον άγνωστο κινέζικο. Έτσι αποκαλούσα εγώ κάποτε τα κινητά Xiaomi, τόσο ήξερα.
chrisxkar Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 35 minutes ago, Doubt said: Δεν είναι πλέον άγνωστο κινέζικο. Έτσι αποκαλούσα εγώ κάποτε τα κινητά Xiaomi, τόσο ήξερα. Το γνωστό χρησιμοποιείται για brands όταν θέλει κάποιος να πεί πως την εταιρεία μπορείς να την εμπιστευτείς γιατί εστιάζει να χτίσει ή να προστατεύσει το όνομα της καθώς και δεν θέλει να αντιμετοπίσει ποινικές κυρώσεις. Με αυτό στο μυαλό και στην περίπτωση της κίνας μπορείς επίσης να πεις δεν υπάρχει γνωστό κινέζικο.Οτι κινέζικο ακούγεται ακούγεται γιατί είναι φθηνό
filarhos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Κι εγώ τα κορόιδευα, αλλά τελικά μια χαρά είναι. Δύσκολα θα τα επέλεγα αλλά έτυχε και τα δοκίμασα και πλέον όπου δεν έχω απαιτήσεις τα επιλέγω. Για παράδειγμα στο ηλεκτρικό κοντά 2 τόνους έβαλα pirelli με 540€, όταν τα linglong είχαν 420€ και τα sava 460€. Στην επόμενη αλλαγή θα δούμε, γιατί τα θερινά continental δεν τα βλέπω να βγάζουν 3η σεζόν, μπορεί να βάλω κάτι πιο οικονομικό. Έτσι έλεγα για τα Falken, μετά για τα sava που φοράει όλη η Βόρεια Ελλάδα χρόνια τώρα και τέλος για τα linglong. Πλέον τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά και πραγματικά τρομερές διαφορές δεν έχω δει. Αυτό όμως που έχω δει: Με Michelin pilot sport κάπου στο 2010, με 30χιλχλ και μπαίνοντας στον 4ο χρόνο να μην κρατάνε πουθενά και να πρέπει να τα αλλάξω. Ενώ πριν ήταν παραπάνω από καλά!
phanispal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 10 λεπτά πριν, filarhos είπε Αυτό όμως που έχω δει: Με Michelin pilot sport κάπου στο 2010, με 30χιλχλ και μπαίνοντας στον 4ο χρόνο να μην κρατάνε πουθενά και να πρέπει να τα αλλάξω. Ενώ πριν ήταν παραπάνω από καλά! Μη λες τέτοια πράγματα, δεν πρέπει να γράφονται τέτοιες κουβέντες εδώ μέσα. Αν βάλεις ακριβά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, τέλος. 3
liakinen Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Χρόνια τώρα πάνω από δεκαετία βάζουμε οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί Sava Eskimo S3 + σε διάφορα αυτοκίνητα και διαστάσεις. Περιοχές Πτολεμαΐδα, Κοζάνη και Φλώρινα. Τότε στις αρχές κάναμε πλάκα γιατί τον Παππού και τον ένα ξάδερφο τον λένε Σάββα 😋 τα λάστιχα όμως αποδείχθηκαν κορυφαία στο χιόνι ακόμα και σε σύγκριση με ελαστικά πολύ πολύ πολύ ακριβότερα. Το ότι δεν γνωρίζουμε κάτι εμείς εδώ στην χώρα μας ή επειδή δεν είναι μία μάρκα από τις θεωρητικά Premium δεν σημαίνει ότι θα σκοτωθούμε. P. S Γενικότερη η παρατήρηση 🙂 2
dtk-386 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 42 λεπτά πριν, phanispal είπε Μη λες τέτοια πράγματα, δεν πρέπει να γράφονται τέτοιες κουβέντες εδώ μέσα. Αν βάλεις ακριβά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, τέλος. Ε να βάλουμε λιγκλογκ τότε. 4
MauroPaltoudias Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 2 hours ago, Nabuko said: Πιστωτική->δόσεις Υπό την προϋπόθεση ότι έχεις να δΩσεις και όχι να φεσώσεις..
Nabuko Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 11 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Υπό την προϋπόθεση ότι έχεις να δΩσεις και όχι να φεσώσεις.. Άμα έχεις να δώσεις άμεσα 350 και τσιγκουνεύεσαι τα 50 ή 100 για να πας σε καλύτερο επώνυμο τότε δε νομίζω να υπάρχει θέμα φεσώματος. Αν και αυτός που θα φεσωθεί είναι η τράπεζα οπότε κλάην
MauroPaltoudias Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 2 minutes ago, Nabuko said: Αν και αυτός που θα φεσωθεί είναι η τράπεζα οπότε κλάην Το μόνο σίγουρο είναι ότι η τράπεζα δεν θα χάσει τα λεφτά της. Οπότε, εάν δεν διαθέτεις, είτε με δόσεις είτε χωρίς, ίδια κατάληξη θα έχει το (σαντ) στόρι.
imr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Ειναι γνωστο οτι ειμαστε large εδω μεσα, ουτε καν πρεπει να αλλαζουν τα λαστιχα, κανονικα πρεπει να παιρνεις καινουργιο αυτοκινητο στην 3ετια για να ειναι ασφαλες Στα σοβαρα παντως εγω μπηκα 3ο χρονο με τα Riken και δεν εχω παραπονο. Ελεγα να τα αλλαξω στην διετια αλλα θα τα κρατησω ακομα ενα χρονο και βλεπουμε. Απο τα πιο τιμια λαστιχα που εχω βαλει (μαζι με Falken) . Σε κρατημα στεγνο βρεγμενο ειναι αψογα, δεν με εχουν απογοητευσει σε αποτομο φρεναρισμα και παρα το πολυ χαμηλο προφιλ και τις απειρες λακουβες και πεζοδρομια που εχουν ανεβει δεν εχουν το παραμικρο απο καρουμπαλο Για την ιστορια η τιμη τους ηταν 300 ευρω ενω τα επωνυμα ηταν 500-550 εκεινη την εποχη για την συγκεκριμενη διασταση. Δεν το λες ασημαντη διαφορα. Υπαρχουν πολλα λαστιχα που μπορει να ειναι για πεταμα και επικυνδυνα και σιγουρα τα premium λαστιχα γενικα ειναι καλυτερα αλλα υπαρχουν πολλες αξιολογες προτασεις με σημαντικα μικροτερο κοστος απο τα επωνυμα. Επισης ολα τα λαστιχα αλλαζουν πολυ αναλογα με την φθορα
MauroPaltoudias Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, imr said: Ελεγα να τα αλλαξω στην διετια αλλα θα τα κρατησω ακομα ενα χρονο και βλεπουμε. Απο τα πιο τιμια λαστιχα που εχω βαλει (μαζι με Falken) Για τα falken θα συμφωνήσω (πρόσφατη μάλιστα εμπειρία, λόγω της τελευταίας αλλαγής τετράδας). Τίμιο λάστιχο, δεν το περίμενα. Δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα να πληρώσω premium (450€ έδωσα άλλωστε), αλλά είναι τέτοια η διάσταση του ελαστικού, που πραγματικά οι επιλογές είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2024 από MauroPaltoudias
lary7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 5 ώρες πριν, liakinen είπε Χρόνια τώρα πάνω από δεκαετία βάζουμε οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί Sava Eskimo S3 + σε διάφορα αυτοκίνητα και διαστάσεις. Περιοχές Πτολεμαΐδα, Κοζάνη και Φλώρινα. Τότε στις αρχές κάναμε πλάκα γιατί τον Παππού και τον ένα ξάδερφο τον λένε Σάββα 😋 τα λάστιχα όμως αποδείχθηκαν κορυφαία στο χιόνι ακόμα και σε σύγκριση με ελαστικά πολύ πολύ πολύ ακριβότερα. Το ότι δεν γνωρίζουμε κάτι εμείς εδώ στην χώρα μας ή επειδή δεν είναι μία μάρκα από τις θεωρητικά Premium δεν σημαίνει ότι θα σκοτωθούμε. P. S Γενικότερη η παρατήρηση 🙂 Στο χιόνι είναι κορυφή. Βέβαια δεν είναι άγνωστα, τα φοράνε τα μισά βαλκάνια που ειναι υποχρεωτικά το χειμώνα. 1
liakinen Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 3 ώρες πριν, lary7 είπε Στο χιόνι είναι κορυφή. Βέβαια δεν είναι άγνωστα, τα φοράνε τα μισά βαλκάνια που ειναι υποχρεωτικά το χειμώνα. Για τον μέσο Έλληνα που ξέρει μόνο τα Goodyear, Michelin και Continental όμως ήταν άγνωστα ιδιαίτερα πριν 10 - 15 χρόνια. Με την οικονομική κατάρρευση μάθανε / μάθαμε οι περισσότεροι και τις θυγατρικές στα ελαστικά. Θυμάμαι πριν 20 χρόνια καλά καλά ούτε τα Bridgestone δεν περπατούσαν στην χώρα μας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα