imr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 7 minutes ago, Ntinaras said: Δε ξερω, 100 το ενα τα βγαζει στο σκρουτζ. Η τοποθετηση γυρω στα 30-40 δε παει? Καλο το σκρουτζ για αρκετα πραγματα αλλα για λαστιχα δεν ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Δηλαδη αυτα εδω ειναι χαλια? https://www.skroutz.gr/s/26860694/Yokohama-BluEarth-GT-AE51-195-50-R16-88V-XL-THerino-Lasticho-gia-Epivatiko-Aytokinito.html "Επίσης, διαθέτει πιστοποίηση Extra Load (XL) και προορίζεται για βαρέα και επαγγελματικά οχήματα, καθώς τα σκληρά πλαϊνά επιτρέπουν στο ελαστικό να αντέχει μεγαλύτερα φορτία και πιέσεις." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, imr είπε Καλο το σκρουτζ για αρκετα πραγματα αλλα για λαστιχα δεν ειναι. Για συγκριση τιμων απο λαστιχαδες μια χαρα ειναι. Εγω εκει βρηκα τα δικα μου και τα εβαλα στο βουλκανιζατερ που τα πουλαει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akis19801 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Τα linglong τα είδα σε διάφορα τέστ....από καλές κριτικές έως μέτριες...μου θυμησε όταν ήρθε η Hyundai στην Ελλάδα και λέγαμε όλοι...έλα ρε τι να μας πουν και οι κορεάτες ή ακόμα η Daewoo με εκείνο το κακοποιημένο αντίγραφο του Kadett... αλλά τότε όλοι τρέχαμε να το πάρουμε....τις εποχές του ΠΑΣΟΚ όχι τώρα....ο κόσμος γέμισε από τότε Xiaomi και άλλα κινέζικα προϊόντα που εκπέμπουν ακτινοβολία με επίσημα τέστ αλλά τα έχουμε στην τσέπη μας...( Αυτά τα αναφέρω σαν θέμα ασφάλειας)...Δεν μπορώ να βρω κανένα βίντεο που να μας φωτίζει πως είναι μετά από 40000χλμ τα συγκεκριμένα κινέζικα....εγώ φοράω μαμά πίσω hankook με αυτοκίνητο που έχει 20000χλμ και τα αντίστοιχα kormoran στα ίδια Χλμ ίδιες συνθήκες οδήγησης δεύτερο αυτοκίνητο έχουν πιο πολύ ψωμί και κράτημα από τον Κορεάτη ( δεν μπορώ να φανταστώ η Hyundai) να βάζει παλιά λάστιχα στο εργοστάσιο της???Το θέμα ελαστικά πονάει όσα τέστ και δοκιμές να διαβάσεις... εκεί απλά μπερδευεσαι... ένα ταξιτζής που τα έβαλε πάντως στο αυτοκίνητο του μου έχει πει τα καλύτερα ο χρόνος ίσως δείξει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 25 λεπτά πριν, Akis19801 είπε ένα ταξιτζής που τα έβαλε πάντως στο αυτοκίνητο του μου έχει πει τα καλύτερα ο χρόνος ίσως δείξει... Τα ling long? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Ε καλά τώρα οι ταρίφες αν μπορούσαν θα έβαζαν και εφημερίδες. Δεν είναι σημείο αναφοράς. 1 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου σιγα μην ασχολουνται οι πανεπιστημιακοι με τετοια τετριμενα οπως λαστιχα ανυψωνονται πανω απο αυτα, προσπαθουν να ανακαλυψουν νεες δημιουργικες λογιστικες για να φοροδιαφυγουν 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 4 χρόνια στου πεθερού μου είναι μια χαρά τα linglong σε διάσταση 215/45/17, αν θυμάμαι καλά μέσα του 2020 κατασκευη. Πλέον έχουν αρχίσει να ξεραίνονται στο πλάι, αν πας πολύ κοντά το βλέπεις, αλλά επειδή παίζει και με χειμερινά έχουν λιγότερη φθορά από ότι να τα είχε όλο τον χρόνο. Υποθέτω ότι άλλη μια σεζον θα την αντέξουν και μετά αλλαγή. Τα σκέφτομαι κι εγώ για του χρόνου σε 215/55/16 αλλά σε αυτό το όχημα δεν κάνω πολλά χλμ και έχω και χειμερινά οπότε δεν θα θα έχω ασφαλές συμπέρασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 23 hours ago, Akis19801 said: Τα linglong τα είδα σε διάφορα τέστ....από καλές κριτικές έως μέτριες...μου θυμησε όταν ήρθε η Hyundai στην Ελλάδα και λέγαμε όλοι...έλα ρε τι να μας πουν και οι κορεάτες ή ακόμα η Daewoo με εκείνο το κακοποιημένο αντίγραφο του Kadett... αλλά τότε όλοι τρέχαμε να το πάρουμε....τις εποχές του ΠΑΣΟΚ όχι τώρα....ο κόσμος γέμισε από τότε Xiaomi και άλλα κινέζικα προϊόντα που εκπέμπουν ακτινοβολία με επίσημα τέστ αλλά τα έχουμε στην τσέπη μας...( Αυτά τα αναφέρω σαν θέμα ασφάλειας)...Δεν μπορώ να βρω κανένα βίντεο που να μας φωτίζει πως είναι μετά από 40000χλμ τα συγκεκριμένα κινέζικα....εγώ φοράω μαμά πίσω hankook με αυτοκίνητο που έχει 20000χλμ και τα αντίστοιχα kormoran στα ίδια Χλμ ίδιες συνθήκες οδήγησης δεύτερο αυτοκίνητο έχουν πιο πολύ ψωμί και κράτημα από τον Κορεάτη ( δεν μπορώ να φανταστώ η Hyundai) να βάζει παλιά λάστιχα στο εργοστάσιο της???Το θέμα ελαστικά πονάει όσα τέστ και δοκιμές να διαβάσεις... εκεί απλά μπερδευεσαι... ένα ταξιτζής που τα έβαλε πάντως στο αυτοκίνητο του μου έχει πει τα καλύτερα ο χρόνος ίσως δείξει.... εσυ εισαι mastermind το ελαστικο οπως ειναι γνωστο ειναι η μοναδικη επαφη του οχηματος με την ασφαλτο. Αν δεν προσφερει ασφαλη συμπεριφορα (φρεναρισμα, στροφες κτλ) τι να κανω το κοστος και αν κραταει πολυ στο χρονο. Ειναι θεμα προτεραιοτήτων στη ζωη γενικα. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από vamvakoolas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 33 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε εσυ εισαι mastermind το ελαστικο οπως ειναι γνωστο ειναι η μοναδικη επαφη του οχηματος με την ασφαλτο. Αν δεν προσφερει ασφαλη συμπεριφορα (φρεναρισμα, στροφες κτλ) τι να κανω το κοστος και αν κραταει πολυ στο χρονο. Ειναι θεμα προτεραιοτήτων στη ζωη γενικα. Αν δεν εχεις λεφτα να αλλαξεις ελαστικα, φυσικα και θα κοιτας και το κοστος. Αλλιως θα παιρναμε ολοι τα πιο ακριβα ελαστικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Ntinaras είπε Αν δεν εχεις λεφτα να αλλαξεις ελαστικα, φυσικα και θα κοιτας και το κοστος. Αλλιως θα παιρναμε ολοι τα πιο ακριβα ελαστικα... Γιατί να μην πάρεις τότε ένα μέσο ελαστικό οικονομικά? Αν δώσεις 200 αντί 150 ευρώ στα 4 χρόνια είναι τόσο επιβαρυντικό για το πορτοφόλι σου δηλ? (όχι εσύ γενικά μιλάω) Γιατί να πας στο άγνωστο κινεζικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, dtk-386 είπε Γιατί να μην πάρεις τότε ένα μέσο ελαστικό οικονομικά? Αν δώσεις 200 αντί 150 ευρώ στα 4 χρόνια είναι τόσο επιβαρυντικό για το πορτοφόλι σου δηλ? (όχι εσύ γενικά μιλάω) Γιατί να πας στο άγνωστο κινεζικο? Δε ξερω, για καποιους υποθετω πως ειναι. Καποιοι δεν τα αλλαζουν καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε Καποιοι δεν τα αλλαζουν καν. όντως τι λέω κι εγώ τώρα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Γιατί να μην πάρεις τότε ένα μέσο ελαστικό οικονομικά? Αν δώσεις 200 αντί 150 ευρώ στα 4 χρόνια είναι τόσο επιβαρυντικό για το πορτοφόλι σου δηλ? (όχι εσύ γενικά μιλάω) Γιατί να πας στο άγνωστο κινεζικο? Μόνο που τα λεφτά τα δίνεις "τώρα" και όχι σε 4 χρόνια.Για κάποιους μετράει και αυτό το 50ρικο "τώρα" . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Μόνο που τα λεφτά τα δίνεις "τώρα" και όχι σε 4 χρόνια.Για κάποιους μετράει και αυτό το 50ρικο "τώρα" . Αν μετράει καλό είναι να το κλειδώσουν το αμάξι αν δεν μπορούν να βάλουν τα βασικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα