Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, imr said:

Στα 2 χρόνια και 30κ χλμ έχουν σημάδια μείωσης απόδοσης οπότε θα φύγουν φετος για επώνυμα παρά το ότι έχουν πάρα πολύ πέλμα ακομα

30κ χλμ δεν είναι άσχημα για μπατζετ λάστιχα, εγώ προσωπικά θα ήμουν ΟΚ. Βέβαια για τον καθένα αυτό εξαρτάται απο το πώς και πού οδηγάει.

• Απαντ. 271
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, ioankoukos said:

30κ χλμ δεν είναι άσχημα για μπατζετ λάστιχα, εγώ προσωπικά θα ήμουν ΟΚ. Βέβαια για τον καθένα αυτό εξαρτάται απο το πώς και πού οδηγάει.

Εθνική είναι κυρίως και δεν τα πιέζω καθολου. Αν τα πάω με το πέλμα θα αντέξουν άλλο τόσο άνετα. 

Πολύ τίμιο λάστιχο πάντως, άντεξε και πολύ λακκούβα με μικρό προφίλ. 

Στην ίδια τιμή με τα επώνυμα κάνω αλλαγές στα 2 αντί τα 4 χρονια. 

Στο επόμενο βέβαια μάλλον θα πάω σε επώνυμο και σε μικρότερη ζάντα για ανεση

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πρόκειται για συγγενή μου, λόγω περίεργης διάστασης ελαστικών, τα επώνυμα φτάνουν σχεδόν σε κόστος τα 600€. 
Της έδωσε προσφορά ένας τα long long green max σχεδόν μισή τιμή και το σκέφτεται. 

Ένδειξη Α στο βρεγμένο και δίνεται 1 έτος εγγύηση σε όλα τα λάστιχα

Αν έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία από το συγκεκριμένο, ας το μοιραστεί  

11.000-12.000 χιλ. ετησίως και το 90 είναι κίνηση σε παλιό επαρχιακό δίκτυο που η αλήθεια είναι πως τα λάστιχα φθείρονται γρήγορα. 

hankook έχει τώρα, επιβεβαιώνω κι εγώ….μακρια!

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, kotsonatos04 είπε

Πρόκειται για συγγενή μου, λόγω περίεργης διάστασης ελαστικών, τα επώνυμα φτάνουν σχεδόν σε κόστος τα 600€. 
Της έδωσε προσφορά ένας τα long long green max σχεδόν μισή τιμή και το σκέφτεται. 

Ένδειξη Α στο βρεγμένο και δίνεται 1 έτος εγγύηση σε όλα τα λάστιχα

Αν έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία από το συγκεκριμένο, ας το μοιραστεί  

11.000-12.000 χιλ. ετησίως και το 90 είναι κίνηση σε παλιό επαρχιακό δίκτυο που η αλήθεια είναι πως τα λάστιχα φθείρονται γρήγορα. 

hankook έχει τώρα, επιβεβαιώνω κι εγώ….μακρια!

Τι αμαξι και τι διασταση?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, kotsonatos04 είπε

Renault Clio του ‘10

195/50-16

Δεν ειναι καθολου περιεργη διασταση,

Εχει παρα πολλα ελαστικα.

Ποια του προτεινε με 150 το τεμαχιο?

Κοιτα ποσα εχει https://www.skroutz.gr/c/578/lastixa-autokinitou/f/1583868/195-50R16.html?order_by=pricevat&order_dir=asc

Δημοσ.

Ειναι δύσκολη διάσταση, φαντασου αν βάλει 55 προφίλ, το κόστος στα continental πέφτει κατά 170-180€.
 Από κει και περα μιλάμε για επαρχία, όποτε είναι συν μεταφορικά συν τοποθέτηση συν ευθυγράμμιση συν ζυγοστάθμιση. 

Το ότι τουλάχιστον 5 λάστιχα δες της περιοχής έχουν δώσει παραπλήσιες τιμές από φθηνές μέχρι ακριβές μάρκες, μάλλον δεν είναι τυχαίο. 

Επισης, έστω αγοράζεις το φθηνότερο, 118/τεμαχιο, χ4 πάμε στα 472€ συν 20 μεταφορικά, σύνολο 492 και με αμφίβολη ημερομηνία κατασκευής.

Θα σου πω ότι θα πάμε σε γνωστό, 10€/λαστιχο, πάμε στα 532 και εκκρεμεί ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση. 

Να πούμε πως θα πάρει από 20αρικο, λέμε τώρα, πάμε στα 572. 

Όλη αυτή η ταλαιπωρία για να γλιτώσει 35€ μιας και τα ultracontact τα πουλάνε με όλα 610€. 

Τα linglong θα κοστίσουν 320€. Είναι τεράστια διαφορά.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kotsonatos04 είπε

ότι πληρώνεις παίρνεις...

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

ότι πληρώνεις παίρνεις...

Δεν είμαι τόσο σίγουρος.

Διαβάζω ότι έχουν ανέβει κι άλλο από την τελευταία φορά που έτυχε να κοιτάξω.

Δημοσ.
2 hours ago, kotsonatos04 said:

Ειναι δύσκολη διάσταση, φαντασου αν βάλει 55 προφίλ, το κόστος στα continental πέφτει κατά 170-180€.
 Από κει και περα μιλάμε για επαρχία, όποτε είναι συν μεταφορικά συν τοποθέτηση συν ευθυγράμμιση συν ζυγοστάθμιση. 

Το ότι τουλάχιστον 5 λάστιχα δες της περιοχής έχουν δώσει παραπλήσιες τιμές από φθηνές μέχρι ακριβές μάρκες, μάλλον δεν είναι τυχαίο. 

Επισης, έστω αγοράζεις το φθηνότερο, 118/τεμαχιο, χ4 πάμε στα 472€ συν 20 μεταφορικά, σύνολο 492 και με αμφίβολη ημερομηνία κατασκευής.

Θα σου πω ότι θα πάμε σε γνωστό, 10€/λαστιχο, πάμε στα 532 και εκκρεμεί ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση. 

Όλη αυτή η ταλαιπωρία για να γλιτώσει 35€ μιας και τα ultracontact τα πουλάνε με όλα 610€. 

Σε διπλανες πόλεις δεν έχει; πόσο μακριά είναι μια μεγάλη πόλη; 

Παίρνεις τιμές και συνδυάζεις τον καφέ σου με την αλλαγή ελαστικών. 

Κι εγώ επαρχία είμαι. Κι εδώ έχουν διαφορά οι τιμές με ομορους νομούς. Θα φύγω εκτός για να αλλάξω λάστιχα. Δεν με χαλάει 

Δημοσ.

Τα συγκεκριμένα τα φοράνε δύο αυτοκίνητα στην δουλειά (σε άλλες διαστάσεις προφανώς). Έχουν μπει πριν δύο χρόνια (όταν άρχισαν να αυξάνονται οι τιμές στα πάντα όλα) και αν οδηγάς σαν άνθρωπος με ταχύτητες νορμάλ σε επαρχία πχ 90 - 120 είναι άψογα και σε στεγνό και σε βρεγμένο. Τώρα αν θα έχουν την ίδια συμπεριφορά όταν περάσουν τα χλμ και τα χρόνια δεν ξέρω θα το δείξει το μέλλον. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostasw είπε

Σε διπλανες πόλεις δεν έχει; πόσο μακριά είναι μια μεγάλη πόλη; 

Παίρνεις τιμές και συνδυάζεις τον καφέ σου με την αλλαγή ελαστικών. 

Κι εγώ επαρχία είμαι. Κι εδώ έχουν διαφορά οι τιμές με ομορους νομούς. Θα φύγω εκτός για να αλλάξω λάστιχα. Δεν με χαλάει 

Σε 3 πόλεις ρωτήσαμε 🤣

Τα ίδια πάνω κάτω. 

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, kotsonatos04 είπε

Δηλαδη αυτα εδω ειναι χαλια?

https://www.skroutz.gr/s/26860694/Yokohama-BluEarth-GT-AE51-195-50-R16-88V-XL-THerino-Lasticho-gia-Epivatiko-Aytokinito.html

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, imr είπε

Ποσο παει μια 4δα με μεταφορικα και τοποθετηση/ζυγοσταθμιση?

Δε ξερω, 100 το ενα τα βγαζει στο σκρουτζ. 

Η τοποθετηση γυρω στα 30-40 δε παει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...