gii Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας σπουδάζω στο ΟΠΑ στο τμήμα λογιστικής και χρηματοοικονομικής που είναι ένα τμήμα αρκετά στην αγορά εργασίας...θα ήθελα όμως να αναπτύξω τις γνώσεις μου πάνω στα χρηματοοικονομικά και την λογιστική και μόνος μου ειδικά στα χρηματοοικονομικά γιατί μου φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον αντικείμενο για μελέτη (μετοχές;αναλύσεις κλπ.) Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο βιβλίο
giwrgos555 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 https://www.politeianet.gr/books/9789603519157-mpatsinilas-epameinondas-stamoulis-sugchroni-analusi-kai-diereunisi-ton-oikonomikon-katastaseon-216991
Huberrt Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 22 ώρες πριν, Huberrt είπε Ευχαριστώ για την ανάρτησή σου, είναι πολύ χρήσιμη. Στο hörbuch kostenlos hören πιθανότατα θα βρείτε τα βιβλία που ψάχνετε, μια πλατφόρμα που προσφέρει επίσης πάνω από 200.000 ελκυστικά και ενδιαφέροντα δωρεάν ηχητικά βιβλία. Τόσο μεγάλη
Addendi Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Το Warren Buffett and the Interpretation of Financial Statements είναι λιγότερο ακαδημαϊκό αλλά αρκετά πρακτικό αν ξερεις Αγγλικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα