Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα εργαζομαι σαν Σου σεφ τα τελευταία χρονια με μισθό 2000 το μηνα αλλα μονο καλοκαιρι, εκκαθαριστικο  γυρω στα 14.000 το χρονο.

Παιζει η πιθανότητα να κανω αιτηση για πιστωτικη και να εγκριθη η να μη το προσπαθησω καν.

Εχω εθνικη και Πειραιώς.

Δημοσ.

Φίλε μου δεν έχει νόημα τι θα σου πει ο καθένας. Δοκίμασε μόνος. Τζάμπα είναι, δε χάνεις κάτι. Γίνεται και online πλέον. Θα μπορούσες αντί να ανοίξεις το θέμα να είχες κάνει την αίτηση.

Εμένα είχε γίνει δεκτή με εισόδημα που 9/10 θα βάζανε στοίχημα ότι θα φάω άκυρο. Άλλοι με διπλάσιο εισόδημα έχουν όντως φάει άκυρο . 

Άντε κι εγώ σου λέω ότι θα τη δεχτούν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kανεις online αιτηση ανεβάζεις τα δικαιολογητικά σου και σε 20 λεπτά το πολύ θα ξέρεις.. Χασιμο χρόνου να ζητάς απαντήσεις εδώ...

1 ώρα πριν, Bitbit είπε

Φίλε μου δεν έχει νόημα τι θα σου πει ο καθένας. Δοκίμασε μόνος. Τζάμπα είναι, δε χάνεις κάτι. Γίνεται και online πλέον. Θα μπορούσες αντί να ανοίξεις το θέμα να είχες κάνει την αίτηση.

Εμένα είχε γίνει δεκτή με εισόδημα που 9/10 θα βάζανε στοίχημα ότι θα φάω άκυρο. Άλλοι με διπλάσιο εισόδημα έχουν όντως φάει άκυρο . 

Άντε κι εγώ σου λέω ότι θα τη δεχτούν.

Το βασικό θεμα ειναι το πιστοληπτικό προφιλ και η ακινητη περουσία.  (Πλεον εξετάζουν τα πάντα ) .  Κόρη γνωστού μου που ειναι ο ίδιος  μαυρισμένος στον Τειρεσία  δεν μπόρεσε να βγάλει ούτε καν φοιτητική  πιστωτική καρτα  με 300 Ευρώ όριο παρότι η κοπέλα ειναι ΟΚ και εχει δικά της εισοδήματα..

Επεξ/σία από prometheas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...