Joshua21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, korakios είπε δεν ξέρω , έγραψα ότι λένε στο site (6 χρόνια το αμάξι, 11 η μπαταρία) είσαι σίγουρος οτι απο τον 7ο χρόνο θέλει έλεγχο επι πληρωμή για μέχρι τα 11 ? 100% μια και έχουμε ένα τέτοιο στην οικογένεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, korakios είπε πρόσφατα είχε ποστάρει κάποιος για αλλαγή (ευτυχώς στην εγγύηση) και αυτό που λέει ο TS ,έχει 130000χλμ δεν ξέρω πόσα χλμ δίνει η Toyota (αν δίνει ή πάει βάσει χρόνου) Ναι, σαφώς και θα υπάρξουν και αστοχίες αλλα στη συντριπτική πλειοψηφία δεν βγάζουν κάποιο πρόβλημα απο ο,τι έχω παρακολουθήσει. Πχ αν μπεις σε φόρουμ για VW στάνταρ θα δεις θέμα για πρόβληματα στα dsg, ειδικότερα παλαιότερες γενιάς. Κάτι ανάλογο για μπαταρίες υβριδικών δεν υπάρχει. Απο ο,τι ξέρω δεν εχει όριο χιλιομέτρων, απλα κάθε χρόνο σου τσεκάρουν την μπαταρία και σου λένε οτι αν βγάλει πρόβλημα μέχρι το επόμενο σέρβις, είσαι καλυμμένος. 15 ώρες πριν, Joshua21 είπε Δεν είναι ακριβώς έτσι, η βασική εγγύηση είναι 6 χρόνια ή 180.000 για τους ιδιώτες, από κει και πέρα απαραίτητη προϋπόθεση για να ανανεωθεί η εγγύηση της μπαταρίας για 12 μήνες ή 15.000 χλμ είναι να πηγαίνεις κάθε χρόνο για να την ελέγχουν και να σου σφραγίζουν το βιβλίο με κόστος κάπου 50-55€. Όταν είχατε αγοράσει το αυτοκίνητο σας είχαν δώσει ενα μπλοκ με κουπόνια για δωρεάν έλεγχο της μπαταρίας απο τον 6ο χρόνο και μετά; Κάτι τέτοια έχουν δώσει σε εμένα. Ήταν στο πλαίσιο κάποια «προσφοράς»αν δεν κάνω λάθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, G.bar είπε Όταν είχατε αγοράσει το αυτοκίνητο σας είχαν δώσει ενα μπλοκ με κουπόνια για δωρεάν έλεγχο της μπαταρίας απο τον 6ο χρόνο και μετά; Κάτι τέτοια έχουν δώσει σε εμένα. Ήταν στο πλαίσιο κάποια «προσφοράς»αν δεν κάνω λάθος. Όχι, τότε που το παρακολουθούσα η Toyota κάθε μήνα έβγαζε και διαφορετική επίσημη προσφορά (δλδ για όλους), και τον Σεπτέμβριο 2018 που βάλαμε την παραγγελία η προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο ήταν 850€ "έκπτωση γραμμής", αυτή πήραμε συν άλλα 500€ που μας τα έκοψε ο ντίλερ (στο συμφωνητικό παρραγγελίας τα είχε όλα μαζί). Η προσφορά με τα κουπόνια για έλεγχο μπαταρίας ήταν σε άλλη χρονική στιγμή. Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα