gbras Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε Δεν κανει διαφορα στην Suzuki γιατι ουσιαστικα ΔΕΝ ειναι υβριδικο συστημα. Στην Toyota μια χαρα δουλεια κανει οταν απο το 7-8 της πολης πεφτεις στο 4-4,5 ή και παρακατω. Κολλησε η βελονα. Παλικαρι μου ενα παραδειγμα εδωσα που ετυχε να ειναι mild hybrid. 7-8 λιτρα μικρο πολης μονο αν πατας τερμα τογκαζι η εισαι σε κινηση. Αν πηγαινεις κανονικα κανα 5αρι ειναι η καταναλωση. 7-8 εχουν τα πιο μεγαλα αυτοκινητα. Η μηπως εννοεις συγκεκριμενα το απλο yaris εχει τετοια καταναλωση?
thetiesthatbind Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, zanskou είπε Καινούργιο υβριδικο yaris βρήκες τιμοκατάλογο που να το εχει από 15.000 ; μάλλον κάποιο λάθος κάνεις SWIFT Hybrid βρηκε στα 15-16 (μεσαια εκδοση).
CaMp3on Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Νομίζω στα υβριδικά η Toyota παίζει μπάλα μόνη της. Απλά θέλει καλό ψάξιμο γιατί οι μαντραδες είναι άτιμη φάρα. Τα περισσότερα που έχουν στα μαγαζιά τους είναι εισαγωγής αμφιβόλου προέλευσης. Καλύτερα με αρκετά χιλιόμετρα και από ιδιώτη παρά "με λίγα" από μαντρά.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, gbras είπε 5αρι ειναι η καταναλωση 5 στην πολη? με τι αμαξι? Και εθνικη ποσο καις δηλαδη? 3? Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2022 από Αλεξανδρος A.92 1
Joshua21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, zanskou είπε Καινούργιο υβριδικο yaris βρήκες τιμοκατάλογο που να το εχει από 15.000 ; μάλλον κάποιο λάθος κάνεις Το λάθος είναι δικό σου που δεν έλαβες υπόψιν τα συμφραζόμενα, οι 15k που έγραψε δεν αφορούσαν "καινούργιο υβριδικό yaris" αλλά "καινούργιο swift/ignis", αυτό είχε γράψει κατά λέξη στο προηγούμενο post. 2
Joshua21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, gbras είπε Κολλησε η βελονα. Παλικαρι μου ενα παραδειγμα εδωσα που ετυχε να ειναι mild hybrid. 7-8 λιτρα μικρο πολης μονο αν πατας τερμα τογκαζι η εισαι σε κινηση. Αν πηγαινεις κανονικα κανα 5αρι ειναι η καταναλωση. 7-8 εχουν τα πιο μεγαλα αυτοκινητα. Η μηπως εννοεις συγκεκριμενα το απλο yaris εχει τετοια καταναλωση? Το "7-8 πόλης" που αναφέρθηκε είναι κατανάλωση του απλού yaris μέσα στην πόλη, και όχι κατανάλωση αυτοκινήτου πόλης. 6,4λ/100χλμ είναι η πραγματική μικτή κατανάλωση του απλού yaris εκείνης της εποχής, οπότε το 7-8 εντός πόλης μου φαίνεται αρκετά ρεαλιστικό, μιλώντας πάντα για κανονική οδήγηση και όχι να πατάς συνέχεια τέρμα γκάζι ούτε να κινείσαι τόσο αργά ώστε να σε βρίζουν όλοι όσοι είναι πίσω σου. Ε το υβριδικό yaris πάλι εκείνης της εποχής μια χαρά καταφέρνει στην πόλη με την ίδια οδήγηση κάτω από 5, το υβριδικό σύστημα κάνει τεράστια διαφορά στην κατανάλωση εντός πόλης. Επίσης το Yaris ΔΕΝ είναι αυτοκίνητο πόλης, είναι μικρό (small car ή supermini ή B segment) όπως τα corsa, 208, polo, ibiza, micra, swift κτλ, ενώ αυτοκίνητα πόλης (city cars ή A segment) είναι τα panda, 500, aygo, picanto, smart, ignis κτλ. Είναι εντελώς άκυρο να συγκρίνεις διαφορετικές κατηγορίες, τα αυτοκίνητα πόλης έχουν χαμηλότερη κατανάλωση από τα σουπερμινι, ένα aygo πχ έχει χαμηλότερη κατανάλωση από ένα yaris. 2
Inodes Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Σας Ευχαριστώ όλους θερμα για τις απαντήσεις σας!! Κάλυψαν πολλές ανησυχίες μου. Η χρήση που θέλω είναι μόνο για μέσα στην πόλη και max 8.000 χλμ/έτος. Και εμένα μου φαίνονται πολλά τα 12.000€ για τα 130.000χλμ. Και φοβαμαι την παλαιότητα του αυτοκινήτου.
Joshua21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Inodes είπε Σας Ευχαριστώ όλους θερμα για τις απαντήσεις σας!! Κάλυψαν πολλές ανησυχίες μου. Η χρήση που θέλω είναι μόνο για μέσα στην πόλη και max 8.000 χλμ/έτος. Και εμένα μου φαίνονται πολλά τα 12.000€ για τα 130.000χλμ. Και φοβαμαι την παλαιότητα του αυτοκινήτου. Για αυτή τη χρήση είναι το πιο ιδανικό, μόνο κάποιο με φυσικό αέριο θα σου ερχόταν πιο φτηνά στην κατανάλωση. Όσο για τα χρήματα όλα έχουν ακριβήνει τελευταία, δεν νομίζω να βρεις εύκολα κάτι αντίστοιχο αλλά πιο φτηνό. Όσο για την παλαιότητα ή θα βάλεις πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, ή θα επιλέξεις κάτι υποδεέστερο για να είναι πιο καινούργιο. 3
korakios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Στις 29/11/2022 στις 9:19 ΠΜ, G.bar είπε Η μπαταρία έχει χρόνο ζωής παρόμοιο με του μοτέρ, δεν είναι στα αναλώσιμα. πρόσφατα είχε ποστάρει κάποιος για αλλαγή (ευτυχώς στην εγγύηση) και αυτό που λέει ο TS ,έχει 130000χλμ δεν ξέρω πόσα χλμ δίνει η Toyota (αν δίνει ή πάει βάσει χρόνου)
zanskou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, korakios είπε πρόσφατα είχε ποστάρει κάποιος για αλλαγή (ευτυχώς στην εγγύηση) και αυτό που λέει ο TS ,έχει 130000χλμ δεν ξέρω πόσα χλμ δίνει η Toyota (αν δίνει ή πάει βάσει χρόνου) και την 6ετή εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας να ειχε, πάλι θα ειχε τελειώσει.
korakios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, zanskou είπε και την 6ετή εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας να ειχε, πάλι θα ειχε τελειώσει. 11 χρόνια δίνει για την μπαταρία , αλλά δεν ξέρω αν πάει χιλιομετρικά
Joshua21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, korakios είπε 11 χρόνια δίνει για την μπαταρία , αλλά δεν ξέρω αν πάει χιλιομετρικά Δεν είναι ακριβώς έτσι, η βασική εγγύηση είναι 6 χρόνια ή 180.000 για τους ιδιώτες, από κει και πέρα απαραίτητη προϋπόθεση για να ανανεωθεί η εγγύηση της μπαταρίας για 12 μήνες ή 15.000 χλμ είναι να πηγαίνεις κάθε χρόνο για να την ελέγχουν και να σου σφραγίζουν το βιβλίο με κόστος κάπου 50-55€.
ideal09 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Στις 29/11/2022 στις 2:24 ΜΜ, Joshua21 είπε ένα aygo πχ έχει χαμηλότερη κατανάλωση από ένα yaris Προφανώς μιλάς για σκέτη βενζίνη και τα δύο. Διαφορετικά το yaris hybrid στη πολη ειναι πολυ πιο οικονομικο.
Joshua21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, ideal09 είπε Προφανώς μιλάς για σκέτη βενζίνη και τα δύο. Διαφορετικά το yaris hybrid στη πολη ειναι πολυ πιο οικονομικο. Ακριβώς.
korakios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Δεν είναι ακριβώς έτσι, η βασική εγγύηση είναι 6 χρόνια ή 180.000 για τους ιδιώτες, από κει και πέρα απαραίτητη προϋπόθεση για να ανανεωθεί η εγγύηση της μπαταρίας για 12 μήνες ή 15.000 χλμ είναι να πηγαίνεις κάθε χρόνο για να την ελέγχουν και να σου σφραγίζουν το βιβλίο με κόστος κάπου 50-55€. δεν ξέρω , έγραψα ότι λένε στο site (6 χρόνια το αμάξι, 11 η μπαταρία) είσαι σίγουρος οτι απο τον 7ο χρόνο θέλει έλεγχο επι πληρωμή για μέχρι τα 11 ? Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από korakios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα