Inodes Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Σας παρακαλω πείτε μου τη γνώμη σας. Ψάχνω μεταχειρισμένο Yaris, και βρήκα του 2015 με 130.000χλμ στα 12.000€. Φοβάμαι όμως ότι σύντομα θα έχω προβλήματα με τη μπαταρία. Τι προτείνετε;
G.bar Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Η μπαταρία έχει χρόνο ζωής παρόμοιο με του μοτέρ, δεν είναι στα αναλώσιμα. Λογικά στο ετήσιο service κάνουν το health check για να ισχύει η εγγύηση μέχρι τον 11ο χρόνο, οπότε μπορείς να τσεκάρεις αυτό για να σου φύγει το άγχος.
sphinxgr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Inodes είπε Σας παρακαλω πείτε μου τη γνώμη σας. Ψάχνω μεταχειρισμένο Yaris, και βρήκα του 2015 με 130.000χλμ στα 12.000€. Φοβάμαι όμως ότι σύντομα θα έχω προβλήματα με τη μπαταρία. Τι προτείνετε; και εγω το ιδιο θα φοβομουν να σου πω. Αν όχι τωρα, σε 3-4 χρόνια όμως, θα ήταν ενα σημαντικό έξοδο. Επίσης υβριδικό παίρνουμε όταν κάνουμε τουλάχιστον 20.000χμ σε συνθήκες αστικού δικτύου. Αλλιως ψάξε ένα βενζίνης που θα ειναι κ πιο φθηνο
zanskou Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Inodes είπε Σας παρακαλω πείτε μου τη γνώμη σας. Ψάχνω μεταχειρισμένο Yaris, και βρήκα του 2015 με 130.000χλμ στα 12.000€. Φοβάμαι όμως ότι σύντομα θα έχω προβλήματα με τη μπαταρία. Τι προτείνετε; ελληνικο ή εισαγωγής ; και επισης, πόσα χιλιόμετρα κάνεις ετησίως ;
Joshua21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Inodes είπε Σας παρακαλω πείτε μου τη γνώμη σας. Ψάχνω μεταχειρισμένο Yaris, και βρήκα του 2015 με 130.000χλμ στα 12.000€. Φοβάμαι όμως ότι σύντομα θα έχω προβλήματα με τη μπαταρία. Τι προτείνετε; Δεν θα έπρεπε να σε ανησυχεί τόσο η μπαταρία, τουλάχιστον όχι περισσότερο από τον κινητήρα πχ. Τα υβριδικά της Toyota κυκλοφορούν εδώ και 25 χρόνια, και σε αυτό το διάστημα έχει αποδειχθεί ότι οι μπαταρίες τους δεν χαλάνε εύκολα, και γενικότερα έχουν κορυφαία αξιοπιστία. Εγώ θα σου πρότεινα ότι και να πάρεις να κάνεις εξονυχιστικό έλεγχο, και φυσικά στην περίπτωση του υβριδικού να ελέγξεις και τη μπαταρία του σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Επίσης υβριδικό να προτιμήσεις μόνο αν η πλειοψηφία των χλμ που θα διανύεις θα είναι εντός πόλης, αλλιώς ένα diesel είναι προτιμότερο.
gbras Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Εχει αρκετα χιλιομετρα δεν την βλεπω και τοσο συμφερουσα την τιμη. Μπορεις να δωσεις 3-4 επιπλεον και να παρεις καποιο καινουργιο, οπως το suzuki swift /ignis 1
vamvakoolas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, gbras είπε Εχει αρκετα χιλιομετρα δεν την βλεπω και τοσο συμφερουσα την τιμη. Μπορεις να δωσεις 3-4 επιπλεον και να παρεις καποιο καινουργιο, οπως το suzuki swift /ignis φανταζομαι εννοεις νεοτερο μοντελο και οχι καινουργιο με 0 χλμ γιατι οι τιμες (να το γραψω ευγενικα) εχουν ξεφυγει
gbras Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε φανταζομαι εννοεις νεοτερο μοντελο και οχι καινουργιο με 0 χλμ γιατι οι τιμες (να το γραψω ευγενικα) εχουν ξεφυγει στον τιμοκαταλογο ξεκινουν απο 15κ 1
zanskou Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, gbras είπε στον τιμοκαταλογο ξεκινουν απο 15κ Καινούργιο υβριδικο yaris βρήκες τιμοκατάλογο που να το εχει από 15.000 ; μάλλον κάποιο λάθος κάνεις
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, gbras είπε στον τιμοκαταλογο ξεκινουν απο 15κ πες 20-21 να εισαι μεσα και με ημερομηνια παραδοσης του αγιου ποτε.
gbras Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Καντε ενα κοπο να διαβασετε τι γραφω. Δεν ειναι κανενα βιβλιο μια προταση ειναι.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, gbras είπε Καντε ενα κοπο να διαβασετε τι γραφω. Δεν ειναι κανενα βιβλιο μια προταση ειναι. Αυτα που αναφερεις ειναι mild hybrid. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2022 από Αλεξανδρος A.92
zanskou Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, gbras είπε Καντε ενα κοπο να διαβασετε τι γραφω. Δεν ειναι κανενα βιβλιο μια προταση ειναι. Γράφεις για εναν τιμοκαταλογο που ξεκινούν απο 15. εγώ σε ρωτάω απλά που είναι αυτός ο τιμοκαταλογος
gbras Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Αυτα που αναφερεις ειναι mild hybrid. Δεν αναφερομαι αποκλειστικα σε υβριδικο . H σημασια ειναι οτι με λιγα παραπανω μπορεις να παρεις καινουργιο αυτοκινητο. Το υβριδικο συστημα στα μικρα δεν κανει μεγαλη διαφορα για να αξιζει τετοια τιμη.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, gbras είπε Δεν αναφερομαι αποκλειστικα σε υβριδικο . H σημασια ειναι οτι με λιγα παραπανω μπορεις να παρεις καινουργιο αυτοκινητο. Το υβριδικο συστημα στα μικρα δεν κανει μεγαλη διαφορα για να αξιζει τετοια τιμη. Δεν κανει διαφορα στην Suzuki γιατι ουσιαστικα ΔΕΝ ειναι υβριδικο συστημα. Στην Toyota μια χαρα δουλεια κανει οταν απο το 7-8 της πολης πεφτεις στο 4-4,5 ή και παρακατω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα