Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sotorious είπε

εμμμμ δεν στρωνω τον ποπο μου μου να κατσω να διαβασω :P  

τι να σου πω ελπιζω να ξεμπερδεψω γιατι δεν αξιζει η δικια μου περιπτωση τετοια ταλαιπωρια ,πηγενε ελα , ξαναφυγε ξαναελα κλπ

Καλά δεν πρόκειται να σε ρωτήσουν και ποιος ήταν υπουργός οικονομικών το 1985 😄, ερωτήσεις που αφορούν την οικογένειά σου θα κάνουν.

Σε καταλαβαίνω, απλά κι εσύ πρέπει να καταλάβεις ότι πλέον δυστυχώς τα περισσότερα είναι αυτοματοποιημένα και δεν παρακάμπτονται. Εάν δηλώσεις απώλεια, έχε στον νου σου ότι θα χρειαστείς εκτός από το παράβολο, κι έναν μάρτυρα με την ταυτότητά του.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Για ποιο λόγο να δηλώσεις απώλεια και πληρώσεις παράβολο? Εκτός κι αν δεν είχε περάσει η 15ετία.

Βλακεία μου ,είχε περασει η 15ετία νομίζω αλλά πήγα  αγχωμένος επειδή νοικιάζω μαύρα και δεν έχω λογαριασμούς στο όνομα μου και εμφανίζομαι να μένω στην άλλη μερία της ελλάδος. Αν συνδυάσεις ότι την μεθεπομενη είχα ταξίδι στο εξωτερικό δεν πήγα και με την καλύτερη ψυχολογία.Η προηγούμενη ταυτότητα ήταν απλά κ@@λος.

Τέλος καλά και δωρακί το 9ε στην ΕΛ.ΑΣ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dalton114 είπε

Ε, το άγχος μερικές φορές μας κάνει να μην βλέπουμε και σκεφτόμαστε λογικά. Μικρό το κακό, απλώς τα 9€ πήγαν τζάμπα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και καταλαβαίνω τον TS ότι ταλαιπωρείται, καλό είναι να γίνονται τέτοιου είδους ερωτήσεις για λόγους ταυτοποίησης διότι μετά θα πάμε στο θέμα Απάτες με τραπεζικούς λογαριασμούς και θα λέμε "μα είναι δυνατόν να έβγαλε η αστυνομία ταυτότητα σε άλλον με τα στοιχεία μου;"

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Καλά δεν πρόκειται να σε ρωτήσουν και ποιος ήταν υπουργός οικονομικών το 1985 😄, ερωτήσεις που αφορούν την οικογένειά σου θα κάνουν.

Σε καταλαβαίνω, απλά κι εσύ πρέπει να καταλάβεις ότι πλέον δυστυχώς τα περισσότερα είναι αυτοματοποιημένα και δεν παρακάμπτονται. Εάν δηλώσεις απώλεια, έχε στον νου σου ότι θα χρειαστείς εκτός από το παράβολο, κι έναν μάρτυρα με την ταυτότητά του.

δεν ξερω  πραγματικα, τι αλλο μπορω να ερωτηθω 

δεν ειναι απωλεια ,αντικατασταση ειναι λογω παρελευσης της 15ετιας,  και ειχα δει και ονλινε τα δικαιολογιτικα που χρειαζονται και ειχα παρει και τηλεφωνο στο τμημα να το επιβεβαιωσω  δεν υπαρχει καμια ενδειξη για παραβολα μαρτυρες κλπ εκτοςςςςςςς αν για μενα γινει καποια εξαιρεση, u never know :) 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, prototypegr είπε

3 λεπτά πριν, Sotorious είπε

δεν ξερω  πραγματικα, τι αλλο μπορω να ερωτηθω 

δεν ειναι απωλεια ,αντικατασταση ειναι λογω παρελευσης της 15ετιας,  και ειχα δει και ονλινε τα δικαιολογιτικα που χρειαζονται και ειχα παρει και τηλεφωνο στο τμημα να το επιβεβαιωσω  δεν υπαρχει καμια ενδειξη για παραβολα μαρτυρες κλπ εκτοςςςςςςς αν για μενα γινει καποια εξαιρεση, u never know :) 

Όπως έγραψα, μόνο εάν δηλώσεις απώλεια θα χρειαστείς μάρτυρα και παράβολο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Όπως έγραψα, μόνο εάν δηλώσεις απώλεια θα χρειαστείς μάρτυρα και παράβολο.

δεν απαντησες εκτος αν το αποφευγεις ,εχεις δουλεψει στην συγκεκριμενη θεση?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sotorious είπε

Σόρρυ, αλλά δεν πρόσεξα την ερώτησή σου. Στη συγκεκριμένη θέση όχι, αλλά είμαι στο επάγγελμα αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Σόρρυ, αλλά δεν πρόσεξα την ερώτησή σου. Στη συγκεκριμένη θέση όχι, αλλά είμαι στο επάγγελμα αυτό.

οκ αρα οταν λες οτι δεν μπορσουνε να κανει τιποτα ο αστυνομικος που μου εκανε τις ερωτησεις ,δεν μπορουσε να παρεκλινει ουτε κατε ελαχιστα του νομου,  το ξερεις 1000%  ,φανταζομαι η λογικη αυτο λει! 

για αυτο ρωτησα για το αν  δουλευεις  στην συγκεκριμενη θεση η αν ανηκεις στο σωμα. γιατι αφου εισαι σε αυτο το επαγγελμα θα ξερεις  προφανως καλυτερα απο εμενα , λογικα! παντα :)

Επεξ/σία από Sotorious
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Sotorious είπε

Στις 18/11 έκανα αντικατάσταση δελτίου ταυτότητας λόγω παρέλευσης 15ετιας.Το προηγούμενο δελτίο είχε εκδοθεί το 1998 και ήθελα να πάω Κωνσταντινούπολη γι'αυτό και η αλλαγή.Τεσπα,μισή ώρα διαδικασία,είχα φωτογραφίες μαζί μου,το μόνο που με ρώτησε ο αστυνομικός είναι το πατρώνυμο της μητέρας μου και αυτό για να προχωρήσει η διαδικασια,τιποτα άλλο.Την πήρα και έφυγα.Βεβαια μιλάω για επαρχία,δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Στις 18/11 έκανα αντικατάσταση δελτίου ταυτότητας λόγω παρέλευσης 15ετιας.Το προηγούμενο δελτίο είχε εκδοθεί το 1998 και ήθελα να πάω Κωνσταντινούπολη γι'αυτό και η αλλαγή.Τεσπα,μισή ώρα διαδικασία,είχα φωτογραφίες μαζί μου,το μόνο που με ρώτησε ο αστυνομικός είναι το πατρώνυμο της μητέρας μου και αυτό για να προχωρήσει η διαδικασια,τιποτα άλλο.Την πήρα και έφυγα.Βεβαια μιλάω για επαρχία,δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.

εκανες την δουλιτσα σου χωρις ταλαιπωρια , αυτο εχει σημασια at the end of the day καλο εναι να βλεπω τετοια μυνηματα και ας ειμαι απο τους λιγους που ταλαιπωριουντε 

Επεξ/σία από Sotorious
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Sotorious είπε

οκ αρα οταν λες οτι δεν μπορσουνε να κανει τιποτα ο αστυνομικος που μου εκανε τις ερωτησεις ,δεν μπορουσε να παρεκλινει ουτε κατε ελαχιστα του νομου,  το ξερεις 1000%  ,φανταζομαι η λογικη αυτο λει! 

για αυτο ρωτησα για το αν  δουλευεις  στην συγκεκριμενη θεση η αν ανηκεις στο σωμα. γιατι αφου εισαι σε αυτο το επαγγελμα θα ξερεις  προφανως καλυτερα απο εμενα , λογικα! παντα :)

Πρέπει να βάλει μια απάντηση στην ερώτηση υποχρεωτικά! Δεν υπάρχει κουμπί skip σε αυτό.

18 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Εσένα σου έβγαλε αυτήν την ερώτηση. Δεν είναι όμως στάνταρ. Τυχαία βγάζει στον καθένα. Δεν παίζει ρόλο το που βρίσκεσαι. Για αυτό έγραψα ότι την επόμενη φορά μπορεί να τον ρωτήσει κάτι άλλο.

Και για να ευθυμήσουμε λίγο:

Έτυχε να είμαι μπροστά σε άνδρα, στον οποίο έβγαλε ερώτηση για το πότε παντρεύτηκε. Εκεί να δείτε άγχος, που έπρεπε να πάρει τηλέφωνο την γυναίκα του, γιατί δεν θυμόταν! 🤣

Καταλαβαίνετε τι θα άκουσε στο σπίτι μετά.

Επεξ/σία από prototypegr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dalton114 είπε

Η πλάκα είναι ότι μου ζήτησε τον αριθμό της παλιάς ταυτότητας για να μην κοιτάει τα χαρτιά και εγώ έβγαλα την παλιά για να δω το νούμερο χαχαχα 

Νταξει κλαιω😆😆

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Καταλαβαίνετε τι θα άκουσε στο σπίτι μετά.

Δεν ξέρεις μήπως επέστρεψε μετά, να καταγγείλει κακοποίηση!!! :)

Δημοσ.

Κατά αρχάς για την αλλαγή της ταυτότητας στην εφορία γίνεται αυτόματα μόλις αλλάξεις ταυτότητα πλέον. Όσο για τις ερωτήσεις είναι αυτές που είναι φυσιολογικό να ξέρει αυτός που έχεις μπροστά σου όπως ποτέ γεννήθηκε η κόρη σου ποσα παιδιά έχεις πως λένε την γιαγιά σου κτλ είναι μια επιπλέον δικλειδα ασφαλείας. Ας μην ξεχνάμε ότι η ταυτότητα και το διαβατήριο ειναι το πιο ισχυρό έγγραφο που σου δίνει το κράτος και πρέπει η διαδικασία να είναι όσο πιο ασφαλής γίνεται. Για οτιδήποτε και να χρειάζεσαι πρέπει να έχεις ταυτότητα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...