Ntinaras Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Looter είπε Φίλε μου εξαιρετική gaming οθόνη το 2023 χωρίς πραγματικό HDR δεν υπάρχει. Πόσο μάλλον στα 850-900 ευρώ. HDR μονο για ταινιες θα επελεγα. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Μα αφου οποιδηποτε ΑΑΑ game να βαλεις το υποστηριζει και μαλιστα τρως χυλοπιτα να σου λεει monitor not supported για το full experience ; 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, simaras είπε Το πηρα πριν 2 εβδομαδες απο τον Κωτσο στα 900 ευρω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Ιχνος backlight bleed -πραγματικα δεν το πιστευα.Οσοι θελετε ΤΩΡΑ 4κ οθονη 32 ιντσες ,ips 144hz δεν πιστευω να βρειτε κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα.Οσοι θελετε να περιμενετε 32αρες oled καντε το γιατι οχι-απλα αμφιβαλλω αν θα κυκλοφορησουν σε τετοια τιμη. Γιατι μην κυκλοφορησουν 32 σε αυτη την τιμη oled?55αρα βρισκεις με 1000 ευρω ,αν βγαλουν 32 λογικο ειναι να ειναι κατω απο 1000 απλα στα 120hz
Ntinaras Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε Γιατι μην κυκλοφορησουν 32 σε αυτη την τιμη oled?55αρα βρισκεις με 1000 ευρω ,αν βγαλουν 32 λογικο ειναι να ειναι κατω απο 1000 απλα στα 120hz Αυτο περιμενω κι εγω. αφου βγαλαν 27αρα 1440p, οπου να ναι και 32αρα 2160p... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!
cpgr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, Armoral είπε Δεν υπάρχει καμία αναγκη για πραγματικό HDR 1500 super duper εκτός αν κοιτάζεις τις λεπτομέρειες σε περιπτώσεις HDR. Ούτε στην BX65 έχω θέμα με το hdr, ούτε στη Samsung q85r που είναι φωτεινοτερη ούτε στην LG27GN950 είχα και φυσικά ούτε τώρα στη C2. Δεν εχω σκοπό να κάψω τα μάτια μου. Γιατι στη πραγματικοτητα που μπορει να βλεπεις κατι στα 10.000νιτ καις τα ματια σου για να στα καψει το μονιτορ στα 2000νιτ? 21 ώρες πριν, Armoral είπε Η οθόνη ειναι άψογη για οποιον χρειάζεται μια εξαιρετική οθόνη σήμερα στις 32 ίντσες. Καλύτερα για τη δική μου περίπτωση να είχα επιλέξει αυτήν αντί για την 42 ιντσών C2. Σε ποση αποσταση την εχεις την 42" ? Δε βολευει ευκολα για γραφειο... αν ηταν 32-39 θα ηταν οκ
Armoral Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, cpgr είπε Γιατι στη πραγματικοτητα που μπορει να βλεπεις κατι στα 10.000νιτ καις τα ματια σου για να στα καψει το μονιτορ στα 2000νιτ? Σε ποση αποσταση την εχεις την 42" ? Δε βολευει ευκολα για γραφειο... αν ηταν 32-39 θα ηταν οκ 75 εκατοστά. Μου φαίνεται μεγάλη για την απόσταση. Παράδειγμα ένα παιχνιδάκι της πλάκας δοκιμαστικά έβαλα, το torchlight και για να μεταφέρω αντικείμενα από το inventory μου στο pet inventory ηταν σα να παρακολουθούσα τένις. Για τη hdr περισσότερο στην υπερβολή το είπα. Σα να δίνουμε υπερβολική σημασία στο χαρακτηριστικό.
dsi44 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Armoral είπε 75 εκατοστά. Μου φαίνεται μεγάλη για την απόσταση. Παράδειγμα ένα παιχνιδάκι της πλάκας δοκιμαστικά έβαλα, το torchlight και για να μεταφέρω αντικείμενα από το inventory μου στο pet inventory ηταν σα να παρακολουθούσα τένις. Για τη hdr περισσότερο στην υπερβολή το είπα. Σα να δίνουμε υπερβολική σημασία στο χαρακτηριστικό. καθεσαι πολυ κοντα,σκεψου εγω στην 32αρα καθομαι περιπου 90εκ-110εκ (εχω την οθονη σε τοιχο και το γραφειο τραβηγμενο μακρυα απο τον τοιχο επιτηδες) 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Armoral είπε 75 εκατοστά. Μου φαίνεται μεγάλη για την απόσταση. Παράδειγμα ένα παιχνιδάκι της πλάκας δοκιμαστικά έβαλα, το torchlight και για να μεταφέρω αντικείμενα από το inventory μου στο pet inventory ηταν σα να παρακολουθούσα τένις. Για τη hdr περισσότερο στην υπερβολή το είπα. Σα να δίνουμε υπερβολική σημασία στο χαρακτηριστικό. Δεν ειναι καθολου μεγαλη για την αποσταση μια 42αρα, αν την θες για χρηση υπολογιστη. Απλα οταν παιζεις παιχνιδι, επειδη σιγουρα για παιχνιδι ειναι μεγαλη, ρυθμισε το παιχνιδι σου να ειναι windowed.
Armoral Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, matrixxx είπε Δεν ειναι καθολου μεγαλη για την αποσταση μια 42αρα, αν την θες για χρηση υπολογιστη. Απλα οταν παιζεις παιχνιδι, επειδη σιγουρα για παιχνιδι ειναι μεγαλη, ρυθμισε το παιχνιδι σου να ειναι windowed. Είναι μεγάλη πίστεψε με. Θέλει στο ένα μέτρο τοποθέτηση. Περιμένω να στήσω το σύστημα γιατί τώρα παίζω με laptop επάνω να δω πως είναι στα 120hz γιατί στα 60 δεν πολυπαλεύεται. Απο Τρίτη και μετά θα δω με τη 4090 επάνω αν και την έχω δει ήδη σε 3060ti και δυστυχώς υπάρχουν θέματα στη χρήση της ειδικά για office με το αυτόματο brightness adjustment που κάνει. Πάντως για χρήση office και τέτοια δε νομίζω ότι είναι οκ επιλογή. Είδωμεν.
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 56 λεπτά πριν, Armoral είπε Είναι μεγάλη πίστεψε με. Θέλει στο ένα μέτρο τοποθέτηση. Εσυ πιστεψε με, εχω κατσει και σε συστημα με 50αρα και ειναι ακρως λειτουργικο και παραγωγικο ακομα και στην αποσταση σου. Δεν μιλαμε για gaming full screen λεω ξανα, μιλαμε για χρηση υπολογιστη: σελιδες, επεξεργαστες κειμενου, excels, photoshops, επεξεργασια video και ο,τι αλλο τραβαει η ορεξη σου. Ολα ειναι θεμα ρυθμισεων, μοιρασματος παραθυρων κλπ. Δηλαδη οσοι ειχαν προ μεγαλων οθονων, triple μονιτορ ελεγαν οτι δεν αξιζει και ξηλωναν τα 2 αφηνοντας παλι ενα μικρο 24αρι ή 27αρι για παραδειγμα; Anyway, ειναι εκτος θεματος ολη αυτη η κουβεντα που θιξατε, απλα ηθελα να σε καθησυχασω. Αλλα ειπαμε, ο καθενας αποφασιζει τι θελει και τι του αρεσει. Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι.
Armoral Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 29 λεπτά πριν, matrixxx είπε Εσυ πιστεψε με, εχω κατσει και σε συστημα με 50αρα και ειναι ακρως λειτουργικο και παραγωγικο ακομα και στην αποσταση σου. Δεν μιλαμε για gaming full screen λεω ξανα, μιλαμε για χρηση υπολογιστη: σελιδες, επεξεργαστες κειμενου, excels, photoshops, επεξεργασια video και ο,τι αλλο τραβαει η ορεξη σου. Ολα ειναι θεμα ρυθμισεων, μοιρασματος παραθυρων κλπ. Δηλαδη οσοι ειχαν προ μεγαλων οθονων, triple μονιτορ ελεγαν οτι δεν αξιζει και ξηλωναν τα 2 αφηνοντας παλι ενα μικρο 24αρι ή 27αρι για παραδειγμα; Anyway, ειναι εκτος θεματος ολη αυτη η κουβεντα που θιξατε, απλα ηθελα να σε καθησυχασω. Αλλα ειπαμε, ο καθενας αποφασιζει τι θελει και τι του αρεσει. Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι. Η διαφορά της συγκεκριμενης με τα τριπλά μονιτορ είναι το ύψος. Δεν είναι μόνο το πλάτος το θέμα γιατί είχα και ultrawide στο παρελθόν. Όπως είπα θα το δω στο βασικό PC και εκεί θα αποκτήσω πλήρη άποψη. Ίσως τη βάλω λίγο πιο πίσω και σίγουρα θα τη σεταρω καλύτερα.
dsi44 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 το υψος ειναι το μοναδικο θεμα με τις μεγαλες οθονες,σκεψου για να μην πιανομαι η οθονη στον τοιχο ξεκιναει απο το υψος του γραφειου,πιο πριν την ειχα δεκα ποντους πανω απο το γραφειο και δεν παλευοτανε μετα απο εικοσι λεπτα χρησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα