giorgosampatzis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα έχω ένα seat cordoba 1,4 έχω αλλάξει μπουζια,μπουζοκαλωδια,πολλαπλασιαστή,αισθητήρα στροφών,αντλία βενζίνης ,φίλτρο βενζίνης ….έχω το εξής θέμα όταν πάω κάπου στα 5 χιλιόμετρα μου σβήνει εν κίνηση το αυτοκίνητο μετά από 10 μιζιες ξαναφέρνει μπρος και μετά από λίγο ξανά σβήνει σε μερικά χιλιόμετρα τι μπορεί να φταίει έχω ρίξει ένα κάρο λεφτά και αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ ;;;; Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2022 από giorgosampatzis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ΑΝ θυμαμε καλα εχει ενα πολλαπλασιαστη κεντρικο και διπλα εχει ενα πλακετακι που ειναι η ηλεκτρονικη. Αυτο θελει αλλαγμα https://www.car.gr/parts/view/23863291-audi-vw-saab-lada-volvo-opel-seat-gredos-ilektroniki-anafleksi-1227022008-g-n-i-s-i-a-kalometaxeirismena-antallaktika Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2022 από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosampatzis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δεν έχει τίποτα δίπλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 κατι τετοιο δεν εχει https://www.car.gr/parts/view/23863291-audi-vw-saab-lada-volvo-opel-seat-gredos-ilektroniki-anafleksi-1227022008-g-n-i-s-i-a-kalometaxeirismena-antallaktika Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosampatzis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Όχι δεν έχει Πολλά μπορεί να φταίει εγκέφαλος μπορεί μπλεξουδα μπορεί πεταλούδα μπεκ ξέρω γω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τοτε θελει ψαξιμο οντως.Παιρνει κατευθειαν μετα? .Σβηνει με φορτιο η μονο στο ρελαντι?Βλαβη δεν βγαζει στο διαγνωστικο? Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2022 από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john654321 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Σφαλμα στον εγκεφαλο δεν εχει κρατησει ? Μηπως να αλλαξεις και το ρελε της αντλιας βενζινης που ειναι και οικονομικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosampatzis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Βγάζει το διαγνωστικό χαμηλή τάση και ο αισθητήρας στροφάλου που τον άλλαξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, giorgosampatzis είπε Βγάζει το διαγνωστικό χαμηλή τάση και ο αισθητήρας στροφάλου που τον άλλαξα τοτε ανετα μπορει να γινεται κατι στην πλεξουδα (οτι χειρότερα καθος αντε βρες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marinna Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, giorgosampatzis είπε Καλησπέρα στην ομάδα έχω ένα seat cordoba 1,4 έχω αλλάξει μπουζια,μπουζοκαλωδια,πολλαπλασιαστή,αισθητήρα στροφών,αντλία βενζίνης ,φίλτρο βενζίνης ….έχω το εξής θέμα όταν πάω κάπου στα 5 χιλιόμετρα μου σβήνει εν κίνηση το αυτοκίνητο μετά από 10 μιζιες ξαναφέρνει μπρος και μετά από λίγο ξανά σβήνει σε μερικά χιλιόμετρα τι μπορεί να φταίει έχω ρίξει ένα κάρο λεφτά και αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ ;;;; Kαλησπέρα προς καλημέρα Έχω ένα seat ibiza 1,4 του 2000 που σε κάποια φάση είχε την ίδια συμπεριφορά. Μετά από πολύ ψάξιμο (και λεφτά για άσχετα ζητήματα) το πρόβλημα εντοπίστηκε στη βαλβίδα egr. Αυτήν αρχικά τα παιδιά από το συνεργείο την είχαν καθαρίσει και δεν είχε αλλάξει κάτι, οπότε ψάξαμε σε άλλη κατεύθυνση - αλλά τελικά ήθελε αλλαγή, όχι απλώς καθάρισμα (νομίζω γύρω στο 50ρικο είχε βγει). Δες το και αυτό, αν δεν το έχεις δει ήδη -αυτό το πρόβλημα τουλάχιστον δεν το είχα ξανά (ήταν τρομακτικό πάντως να σβήνει το αυτοκίνητο εν κινήσει) Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2022 από marinna Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Στο προκείμενο το λάθος είναι ότι μάλλον πηγαίνεις σε μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο που σέβεται τον εαυτό του δέχεται να επιστραφούν ανταλλακτικά που η αλλαγή τους δεν είχε αποτέλεσμα. Και η διαφορά στις χρεώσεις δε νομίζω ότι ξεπερνά το 10-20% και δεν είσαι και καλυμμένος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeys13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Στις 29/11/2022 στις 1:42 ΠΜ, kalmik είπε Στο προκείμενο το λάθος είναι ότι μάλλον πηγαίνεις σε μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο που σέβεται τον εαυτό του δέχεται να επιστραφούν ανταλλακτικά που η αλλαγή τους δεν είχε αποτέλεσμα. Και η διαφορά στις χρεώσεις δε νομίζω ότι ξεπερνά το 10-20% και δεν είσαι και καλυμμένος... Δε ξέρω κατα πόσο ισχύει αυτό. Σε αντιπροσωπεία της opel το 2006, το αυτοκινητο εμπαινε σε safe mode και δεν ανεβαζε στροφές. Η διάγνωση του αρχιμηχανικού (γνωστού κιόλας) ήταν μάλλον εγκέφαλος, κόστος 1200 ευρω. Σε ερωτηση μου το τι γίνεται αν δεν είναι εγκέφαλος; Μου απαντάνε τπτ τον πληρώνεις κανονικά. Όσο το αμάξι μένει συνεργείο δεν πληρώνεις τπτ. Αν φύγεις απο το συνεργείο πληρώνεις τον εγκέφαλο κανονικά. Αστο μου λεει ενα μήνα να το δοκιμάζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bezan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Στις 28/11/2022 στις 8:02 ΜΜ, giorgosampatzis είπε Καλησπέρα στην ομάδα έχω ένα seat cordoba 1,4 έχω αλλάξει μπουζια,μπουζοκαλωδια,πολλαπλασιαστή,αισθητήρα στροφών,αντλία βενζίνης ,φίλτρο βενζίνης ….έχω το εξής θέμα όταν πάω κάπου στα 5 χιλιόμετρα μου σβήνει εν κίνηση το αυτοκίνητο μετά από 10 μιζιες ξαναφέρνει μπρος και μετά από λίγο ξανά σβήνει σε μερικά χιλιόμετρα τι μπορεί να φταίει έχω ρίξει ένα κάρο λεφτά και αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ ;;;; δες λιγο τον αιθητηρα στροφαλου, και το βυσμα και το ιδιο το καλωδιο που ειναι απο τον αισθητηρα μεχρι το βυσμα. προσεξε εαν φαινεται πουθενα μαγκωμενος η μασημενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Ιμομπιλάιζερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα