CoffeeDrink10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Στις 12/12/2022 στις 12:39 ΜΜ, jmmys είπε Δίπλωμα οδήγησης έχεις;Ελπίζω όχι. Δίπλωμα έχω ίσως περισσότερα χρόνια από όσα βρίσκεσαι εν ζωή. Και ξέρω από πάντα οτι περιττά βάρη=άσκοπη κατανάλωση. Αυτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, CoffeeDrink10 είπε Δίπλωμα έχω ίσως περισσότερα χρόνια από όσα βρίσκεσαι εν ζωή. Και ξέρω από πάντα οτι περιττά βάρη=άσκοπη κατανάλωση. Αυτα. Άλλο 8 κιλά μπυρα,τόσα είναι τα 24 κουτάκια,άλλο ένα 50κιλο σακί τσιμέντο,άλλο ένας επιβάτης που ζυγίζει 100 κιλά,αλλο 5 επιβάτες και τιγκαρισμένο πορτμπαγκάζ. Όσο ανεβαίνει το βάρος αυξάνεται η κατανάλωση.Μέχρι κάποια κιλά όμως,όπως τα 8,τα οποία σχολιασες και συγκρινες με ένα σακί τσιμέντο,ότι να’ναι δηλαδή, δεν θα παρατήρησεις καμμία διαφορά στην κατανάλωση. Η κατανάλωση δεν έχει σχέση με αν το βάρος είναι περιττό ή όχι.Δεν την νοιάζει αν μεταφέρεις 200 κιλά σίδερα ή την οικογένεια σου ώστε να είναι άσκοπη και να ανεβαίνει ή να εχει κάποιο σκοπό και να μένει ίδια. Γιαυτο ήλπιζα να μην οδηγείς αν λες τέτοια. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από jmmys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα