Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, ikaruga24 said:

Έχω κάνει το review μου στο αντίστοιχο θέμα. Μακριά από σεβασμό μου έδειξε η συγκεκριμένη σχεδιαστική επιλογή. 

Εν πάση περιπτώσει δεν χρειάζεται να σταθούμε σε αυτό, ας πούμε ότι το θέμα σεβασμού είναι πιο ανοιχτό από απλά "δεν έχει τεχνικά θέματα". 

Με λίγα λόγια απλά δεν σου άρεσε η ιστορία ή το gameplay δεν ήταν του γούστου σου και είναι σεβαστό. Και όχι για εμένα το θέμα σεβασμού προς τον πελάτη δεν είναι τόσο ανοιχτό..δεν διαφήμισαν κάτι και πρόσφεραν κάτι άλλο...δεν έβγαλαν κάτι σπασμένο σχεδόν unplayable όπως πχ Cyberpunk...δεν έβγαλαν κάποιο update όπως πχ το GT με σκοπό να σπρώξουν τα microtransactions και πόσα άλλα παραδείγματα. 

Επεξ/σία από gRim
  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, gRim είπε

Με λίγα λόγια απλά δεν σου άρεσε η ιστορία ή το gameplay δεν ήταν του γούστου σου και είναι σεβαστό. Και όχι για εμένα το θέμα σεβασμού προς τον πελάτη δεν είναι τόσο ανοιχτό..δεν διαφήμισαν κάτι και πρόσφεραν κάτι άλλο...δεν έβγαλαν κάτι σπασμένο σχεδόν unplayable όπως πχ Cyberpunk...δεν έβγαλαν κάποιο update όπως πχ το GT με σκοπό να σπρώξουν τα microtransactions και πόσα άλλα παραδείγματα. 

Το να με θεωρεί βλακα ένα παιχνίδι νομίζοντας ότι απευθύνεται σε ανάπηρους είναι σίγουρα θέμα σεβασμού στον πελάτη για εμένα. Όπως επίσης και το "τεχνικό" θέμα για εμένα είναι πιο περίπλοκο από απλές bugιες που στην τελική θα στρώσουν. 

Τες πα, το έχω εξαντλήσει το θέμα πολλές φορές (όχι μόνο για το GoW) και δεν χρειάζεται να τα ξαναγράφω. 

Δημοσ.
36 minutes ago, ikaruga24 said:

Το να με θεωρεί βλακα ένα παιχνίδι νομίζοντας ότι απευθύνεται σε ανάπηρους είναι σίγουρα θέμα σεβασμού στον πελάτη για εμένα. Όπως επίσης και το "τεχνικό" θέμα για εμένα είναι πιο περίπλοκο από απλές bugιες που στην τελική θα στρώσουν. 

Τες πα, το έχω εξαντλήσει το θέμα πολλές φορές (όχι μόνο για το GoW) και δεν χρειάζεται να τα ξαναγράφω. 

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ότι το GOW του 2018 θεωρεί τους παίκτες βλάκες και νομίζει ότι απευθύνεται σε ανάπηρους. Έχω διαβάσει διάφορες απόψεις του τύπου δεν άρεσε η κάμερα, δεν ήταν σαν τα παλιά GOW, η ιστορία δεν ήταν καλή που έχουν να κάνουν με το γούστο του καθενός αλλά για έλλειψη σεβασμού από Santa Monica πρώτη φορά το ακούω αλλά οκ άποψη σου.  Έχω παίξει όλα τα GOW εκτός ghost of Sparta  και το ascension που απλά το παράτησα γιατί βαρέθηκα. Με το Ragnarok έχω προλάβει να ασχοληθώ γύρω στις 15 ώρες και ανυπομονώ κάθε φορά να το συνεχίσω. 

Δημοσ.
Στις 28/11/2022 στις 7:26 ΜΜ, Dhmosios_Ypalilos είπε

To παιχνιδι το ξεκινησα με τον μικρο μου ανιψιο κ μας φανηκε πολυ δυσκολο χαναμε συνέχεια.

Αν ηξερα οτι θα ειναι τοσο δυσκολο δε θα το αγοραζα

Εκτος απο το προφανες που σου εχουν γραψει να το βαλεις στο ευκολο (υποθετω το εχεις βαλει ηδη στα ελληνικα ) οταν λες ο "μικρος" ανιψιος τι ακριβως εννοεις; Ποσο μικρος δλδ; Το καταλαβαινεις οτι ο τιτλος ειναι αρκετα βιαιος και απευθυνεται αποκλειστικα σε ενηλικες υποθετω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...