Davan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Dhmosios_Ypalilos είπε To παιχνιδι το ξεκινησα με τον μικρο μου ανιψιο κ μας φανηκε πολυ δυσκολο χαναμε συνέχεια. Αν ηξερα οτι θα ειναι τοσο δυσκολο δε θα το αγοραζα Έχει επιλογή για εύκολο .. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2022 από Davan
DelsinGR Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Remastered είπε Η άλλη πως δεν τους σέβεται δηλαδή? Όταν κυκλοφορορείς τίτλο του μεγαλύτερου RPG franchise στο κόσμο και έχει τέτοια τεχνικά θέματα, τότε σίγουρα δεν σέβεσαι το κοινό σου. 1
zidane1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Ουαου.. το μονο παιχνιδι του Playstation που ολοι ηθελαν, εκανε γρηγορες πωλησεις. Παραξενο... Αγαπω το Playstation (και το Xbox), αλλά στεναχωριέμαι για την εποχή που βιωνει...
ELMastas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Αναμενόμενο γιατί είναι παιχνιδάρα και οτι κάνει το κάνει πολύ καλά,απο την άλλη είναι και πολύ λογικό μιάς και ενώ μπήκαμε στήν νέα γενιά όμως κυκλοφορεί και για την παλιά όταν το PS4 έχει πουλήσει σχεδόν 120μύρια κονσόλες,αν ήταν μόνο για την νέα γενιά,θα ήταν αρκετά αλλιώς τα πράγματα σε πολλούς τομείς εκτός απο τις πωλήσεις,ίσως εκεί να βλέπαμε κάτι ιδιαίτερα πρωτοποριακό.
ppanos7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Συμβουλή για όσους το ξεκινάτε τώρα. Παίξτε το από την αρχή, από την εποχή που ο Κράτος ταξίδευε στην Ελλάδα. Kαι μόνο η ιστορία του αξίζει. ... Εγώ το ξεκίνησα από το PS2, PS3 και ακολούθησε σε PS5 Nομίζω όμως ότι μέσω Playstation Now ή μέσω του Store ίσως υπάρχουν όλες οι συνέχειες για PS4 https://en.wikipedia.org/wiki/God_of_War_(franchise) 1
jon_pallis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Καποια Sony Exclusives πουλάνε όπως πουλούσε το Tetris με το GameBoy. Για να πάρεις PS5, κατά πάσα πιθανότητα, θα πάρεις και το GOW: Ragnarok Δεν λεω οτι δεν ειναι καλό παιχνίδι. Απ οτι ακουω και βλεπω είναι εκπληκτικό αλλά ειναι και λιγο force fed, πως να τι κάνουμε.....
Tetrabitos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Έχει ανάγκη ο κόσμος ένα πρότυπο καραφλου, δυναμικού, "toxic masculine" άντρα. Άσχετα αν οι σούπερ ήρωες που μας πλασάρουν πια είναι σαν τον Spiderman, τσιλιβηθρες...!
anakin3 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 To παιχνίδι είναι ΘΑΥΜΑΣΙΟ. Και ναί, έχει easy mode. Αν κάποιος έχει ps4 ή ps5 δεν υπάρχει λόγος να μην το αγοράσει. Άσε που πολλά online καταστήματα έχουν και καλές τιμές. Είναι μια άξια συνέχεια του GOW 2018 και ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πόσο πανέμορφο θα είναι το sequel που λογικά θα βγεί μόνο σε PS5 αν αναλογιστούμε οτι θέλει 3-4 χρόνια για να γίνει developed. Όπως και να έχει, είναι μια απόλαυση και ανυπομονώ του χρόνου να το τερματίσω και στο PC μου.... Μπράβο SONY
ikaruga24 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Στις 28/11/2022 στις 5:29 ΜΜ, DelsinGR είπε Τουλάχιστον η Santa Monica σέβεται τους πελάτες της ευτυχώς. Καλό αστείο αλλά όχι.
DelsinGR Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Καλό αστείο αλλά όχι. Άρα κυκλοφόρησε full price προϊόν μεγάλου franchise γεμάτο τεχνικά προβλήματα;
ikaruga24 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, DelsinGR είπε Άρα κυκλοφόρησε full price προϊόν μεγάλου franchise γεμάτο τεχνικά προβλήματα; Δεν έκανα λόγο για τους άλλους που τόλμησαν να βγάλουν αυτό το buggy mess αλλά το ότι η Santa Monica και καλά σέβεται τους πελάτες της και με αυτό διαφωνώ διότι ξεκάθαρα δεν το κάνει. Βέβαια δεν έχω λόγο για το δεύτερο GoW όμως έχω για το πρώτο και αμφιβάλλω ότι το δεύτερο δεν έχει ακριβώς τα ίδια θέματα.
gRim Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 1 hour ago, ikaruga24 said: Δεν έκανα λόγο για τους άλλους που τόλμησαν να βγάλουν αυτό το buggy mess αλλά το ότι η Santa Monica και καλά σέβεται τους πελάτες της και με αυτό διαφωνώ διότι ξεκάθαρα δεν το κάνει. Βέβαια δεν έχω λόγο για το δεύτερο GoW όμως έχω για το πρώτο και αμφιβάλλω ότι το δεύτερο δεν έχει ακριβώς τα ίδια θέματα. Για ποιο λόγο στο 1ο μέρος δε σεβάστηκε τους πελάτες και είναι και ξεκάθαρο μάλιστα; Πρώτη φορά διαβάζω κάτι τέτοιο. Επειδή δεν ήταν όπως τα προηγούμενα 4-5 με στημένη κάμερα και απλό hack n slash όπως ήταν τα παιχνίδια από το ps2; Είχε τεχνικά θέματα;
ikaruga24 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, gRim είπε Για ποιο λόγο στο 1ο μέρος δε σεβάστηκε τους πελάτες και είναι και ξεκάθαρο μάλιστα; Πρώτη φορά διαβάζω κάτι τέτοιο. Επειδή δεν ήταν όπως τα προηγούμενα 4-5 με στημένη κάμερα και απλό hack n slash όπως ήταν τα παιχνίδια από το ps2; Είχε τεχνικά θέματα; Έχω κάνει το review μου στο αντίστοιχο θέμα. Μακριά από σεβασμό μου έδειξε η συγκεκριμένη σχεδιαστική επιλογή. Εν πάση περιπτώσει δεν χρειάζεται να σταθούμε σε αυτό, ας πούμε ότι το θέμα σεβασμού είναι πιο ανοιχτό από απλά "δεν έχει τεχνικά θέματα".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα