Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαιρετικά δημοφιλές έχει αποδειχτεί το God of War: Ragnarok. Ο πασίγνωστος πλέον τίτλος έχει πουλήσει περισσότερα αντίτυπα την εβδομάδα που έκανε ντεμπούτο στην αγορά από οποιονδήποτε άλλο first-party τίτλο PlayStation, σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό του PlayStation στο Twitter.

Σύμφωνα με τη Sony, το παιχνίδι κατέγραψε 5,1 εκατομμύρια πωλήσεις την πρώτη του εβδομάδα. Το παραπάνω νούμερο το τοποθετεί μπροστά από το The Last of Us Part II, το Marvel's Spider-Man, το Uncharted 4: A Thief's End και τον προκάτοχο του, God of War (2018).

Το παιχνίδι δράσης-περιπέτειας AAA, το οποίο κυκλοφόρησε στις 9 Νοεμβρίου είναι ένας τίτλος που απέσπασε πολύ υψηλή βαθμολογία κατά μέσο όρο από τους reviewers και έγινε ένας από τους δημοφιλέστερους και εμπορικότερους τίτλους στην ιστορία του PlayStation. Αυτή τη στιγμή, με βάση 135 καταχωρήσεις έχει βαθμολογία 94% στο Metacritic, η οποία είναι ίδια με εκείνη του προηγούμενου παιχνιδιού του franchise.

Η σύγκριση των πωλήσεων με προηγούμενες αποκλειστικότητες της Sony δεν είναι πάντως απολύτως αντιπροσωπευτική της εμπορικότητας τους. Η εταιρεία έχει ανακοινώσει πωλήσεις σε διαφορετικά σημεία του κύκλου ζωής κάθε τίτλου, προφανώς για να εξυπηρετήσει διαφορετικές ανάγκες όσον αφορά τις δημόσιες σχέσεις της. Για παράδειγμα, ανακοίνωσε πωλήσεις 4 εκατομμυρίων αντιτύπων τις τρεις πρώρες ημέρες από το λανσάρισμα του The Last of Us Part II το 2020, 3,3 εκατομμύρια πωλήσεις για το Marvel’s Spider-Man το 2018 και 3,1 εκατομμύρια πωλήσεις για το God of War επίσης το ίδιο έτος. Οι πωλήσεις του God of War: Ragnarok την πρώτη εβδομάδα λανσαρίσματος του πάντως ήταν διπλάσιες από του Uncharted 4: A Thief’s End, το οποίο το 2016 κατέγραψε 2,7 εκατομμύρια πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα του λανσαρίσματός του.    

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To παιχνιδι το ξεκινησα με τον μικρο μου ανιψιο κ μας φανηκε πολυ δυσκολο χαναμε συνέχεια.

Αν ηξερα οτι θα ειναι τοσο δυσκολο δε θα το αγοραζα

Επεξ/σία από Dhmosios_Ypalilos
  • Like 1
  • Confused 2
  • Sad 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Remastered είπε

Τουλάχιστον η Santa Monica σέβεται τους πελάτες της ευτυχώς. 

2 λεπτά πριν, Dhmosios_Ypalilos είπε

To παιχνιδι το ξεκινησα με τον μικρο μου ανιψιο κ μας φανηκε πολυ δυσκολο χαναμε συνέχεια.

Έχει difficulty level οπότε πιστεύω easy μια χαρά θα είναι

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dhmosios_Ypalilos είπε

Φίλε, δεν το έχω παίξει ακόμα, αλλά δεν έχει mode τελείως αρχάριου, ώστε να προχωράς χωρίς πρόβλημα;

Να πω την αμαρτία μου, εδώ και χρόνια όλα τα παιχνίδια τα βάζω στο πολύ εύκολο mode καθώς δεν έχω χρόνο και όρεξη να ταλαιπωρούμαι και απλά απολαμβάνω το ταξίδι.

• Like 13
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Remastered είπε

Η άλλη πως δεν τους σέβεται δηλαδή?

Ε λογικά για τα μικρο προβλήματα που έχει τα οποία κάθε site γιγαντώνει.Η nintendo παίζει μπάλα σε άλλη κατηγορία.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, dolph είπε

Φίλε, δεν το έχω παίξει ακόμα, αλλά δεν έχει mode τελείως αρχάριου, ώστε να προχωράς χωρίς πρόβλημα;

Να πω την αμαρτία μου, εδώ και χρόνια όλα τα παιχνίδια τα βάζω στο πολύ εύκολο mode καθώς δεν έχω χρόνο και όρεξη να ταλαιπωρούμαι και απλά απολαμβάνω το ταξίδι.

Δυστυχώς και εγώ. Στα 42 μου ελάχιστα games μπορώ πλέον να παίξω στo normal, χωρίς να εκνευριστώ! 

16 λεπτά πριν, LarrytheWise είπε

Θεσσαλονίκη για ps4 δεν το βρίσκω πουθενά έχει εξαντληθεί προς το παρόν λενε

Γιατί δεν το παίρνεις από Skroutz και ας σου έρθει και από την Κωλοπετινίτσα? 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπερα στον λαο! Λογικο αφου ειναι ενα επος σαν game. Το παιζω στο No Mercy και μου εχει βγαλει την παναγια. 

Επεξ/σία από ReiOgami6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sotirakos91 είπε

Στο PC να το βγάλουνε που θα είναι και κορυφή!!!

Θα αργησει η σονυ να το κανει αυτο, μιας και μαχεται κατα των exclusives απο τη microsoft.

32 λεπτά πριν, LarrytheWise είπε

Γιατι οχι Digital?

Αν θυμαμαι καλα το mediamarkt διπλα στο ikea το εχει.

Επεξ/σία από nick_corobos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sotirakos91 είπε

Στο PC να το βγάλουνε που θα είναι και κορυφή!!!

Λογικα σε κανα χρονο απο σημερα. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, LarrytheWise είπε

Χθες το ειδα στα public στο νοτος, ειχε αντίτυπα αρκετα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...