Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω πάρει ένα γραφείο  το οποίο για να περάσουν τα καλώδια από πίσω πρέπει να αφήσω ένα μικρό κενό ανάμεσα σε αυτό και στον τοίχο.
επειδή σε αυτές τις πειπτώσεις το κενό που αφήνουμε αρχικά δεν μένει ως έχει και μπορεί τα καλώδια να πιεστουν με τον τοίχο και γενικά το γραφείο με τον τοίχο.
πέρα από τα κλασσικά στρογγυλά τσιμουχάκια που θεωρητικά θα μπορούσα να βάλω 3-4 ώστε να δημιουργηθεί το μόνιμο κενό τι άλλο θα μπορούσα να βάλω;?

Οποιαδήποτε ιδέα εκπροσδεκτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε

Καλησπέρα παιδιά έχω πάρει ένα γραφείο  το οποίο για να περάσουν τα καλώδια από πίσω πρέπει να αφήσω ένα μικρό κενό ανάμεσα σε αυτό και στον τοίχο.
επειδή σε αυτές τις πειπτώσεις το κενό που αφήνουμε αρχικά δεν μένει ως έχει και μπορεί τα καλώδια να πιεστουν με τον τοίχο και γενικά το γραφείο με τον τοίχο.
πέρα από τα κλασσικά στρογγυλά τσιμουχάκια που θεωρητικά θα μπορούσα να βάλω 3-4 ώστε να δημιουργηθεί το μόνιμο κενό τι άλλο θα μπορούσα να βάλω;?

Οποιαδήποτε ιδέα εκπροσδεκτη.

θα μπορούσες να περάσεις ένα "κανάλι" πάνω στο γραφείο τέρμα πίσω και να κρύψεις όλα τα καλώδια να μην φαίνονται. Θα πρέπει να βάλεις το πολύμπριζο/UPS πάνω στο γραφείο.
Λογικά μόνο ένα (το ρεύμα) χρειάζεται να περάσει από πίσω και αυτό συνήθως είναι πολύ χοντρό για να πάθει κάτι από πίεση.
Έτσι το έχω χρόνια και είναι πολύ βολικότερο και δεν φαίνεται χάλια το πίσω μέρος του γραφείου να κρέμονται καλώδια.

Επεξ/σία από spooker

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...