Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Christos_Tz είπε

εχει στρωσει αυτο με τα θεματα που ειχε..proximity sensor και διαφορα αλλα κτλ..?....διοτι ειχαν ακουστει για διαφορα θεματακια..

Δεν νομίζω να έχει γίνει κάτι.

Σε Poco πάντως είναι τα ίδια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Δεν νομίζω να έχει γίνει κάτι.

Σε Poco πάντως είναι τα ίδια.

...να θεs να παρειs smartphone και να μην ξερειs τι θα σου ξημερωσει δουλευωνταs το......με βλεπω στο τελοs για κινητο με κουμπια....χαχαχαχα!

Επεξ/σία από Christos_Tz
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Christos_Tz είπε

...να θεs να παρειs smartphone και να μην ξερειs τι θα σου ξημερωσει δουλευωνταs το......με βλεπω στο τελοs για κινητο με κουμπια....χαχαχαχα!

Τέλειο κινητό δεν υπάρχει.

Γιαυτους που το έχουν συνηθίσει δεν υπάρχει θέμα.

Γιαυτους που θέλουν κάτι διαφορετικό πάνε αλλού.

Σε αυτά τα λεφτά κοιτάς Samsung & Realme.

Όχι ότι και αυτά δεν θα έχουν τα θέματα τους αλλά όχι και σαν τα Xiaomi/Poco

Τα Xiaomi είναι γιαυτους που τα ξέρουν και τα έχουν συνηθίσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, Christos_Tz είπε

B) :P επελεξε το realme gt2

ελαφρυ os

smooth

καλη διαχειριση επεξεργαστη

κ value for money 

ta xiaomi εχουν τις ιδιοτροπίες τους 

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
23 ώρες πριν, aces είπε

B) :P επελεξε το realme gt2

ελαφρυ os

smooth

καλη διαχειριση επεξεργαστη

κ value for money 

ta xiaomi εχουν τις ιδιοτροπίες τους 

..για εκει με κοβω αδελφε...δεν αλλαζω κινητο συνεχεια..θελω μια τριετια τουλαχιστον να ειμαι οκ με μια συσκευη που θα διαλεξω.....παιχνιδια δεν καιγομαστε να παιζουμε...να ρολαρει ομορφα στα σοσιαλ και στο σερφαρισμα θελουμε..tube/netflix-να εχει οθοναρα κρυσταλλο αναλυση και δυνατα ηχειακια..και στην τελικη ποιοτητα στην κληση να μιλαμε και να ακουμε δυνατα καθαρα διοτι στην τελικη τηλεφωνο να μιλαμε θελουμε....με εψηνε ομορφα το Nova 9 που εχει παει στο 200+γιουρο αλλα χωριs google services και να παιζουμε με πατεντεs δεν λεει..τα Motorola μαι χαρα καθαρο android δινουν και εχουν και FM Radio το οποιο και ποιοs δεν το θελει..αλλα αν ειναι να σου βγαζουν την πιστη να σου δωσουν ενα update καλα κρασια...ηδη το μπατζετ το παω στα 350 ευρω και τελοs...ελεγα για 250 μαξ..αλλα ενα 100αρι θα το ανεβω..και παραπανω ουτε σεντ...αλλιωs Nokia με κουμπια 55ευρω να κανω την δουλεια μου και τελοs..(χαχαχα)....ειμαι χωριs σμαρτφοουν πολυ καιρο....και ενα ρημαδι στον εαυτο μου δωρο θελω να το κανω....στην τελικη γιαυτο μαs βγαινει η πιστη στην δουλεια..για να χαιρομαστε πραγματα με τον μισθο μαs...απλα δεν μαs αρεσει να πηγαινουμε σαν προβατα στην σφαγη...να το ψαχνουμε τι μαs συμφερει....περιμενα και το realme 10 pro+ να το δω...αλλα μια που ειδα review και μια που τα λενε περιεργα ακομα δεν βγηκε....(θα περιμενα λιγο αν λεγανε τα καλυτερα αλλα κατι βρωμαει...τα σπαει η οθονη του..μηδενικα bezels..αλλα πλαστικουρα...να μου πειs ολα πλαστικουρα παιζουν πλεον σε τετοια μπατζετ...anyway πιστευω θα κανω μια καλη επιλογη βαση αναγκων μου να με καλυπτει και ολα καλα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Christos_Tz είπε

..για εκει με κοβω αδελφε...δεν αλλαζω κινητο συνεχεια..θελω μια τριετια τουλαχιστον να ειμαι οκ με μια συσκευη που θα διαλεξω.....παιχνιδια δεν καιγομαστε να παιζουμε...να ρολαρει ομορφα στα σοσιαλ και στο σερφαρισμα θελουμε..tube/netflix-να εχει οθοναρα κρυσταλλο αναλυση και δυνατα ηχειακια..και στην τελικη ποιοτητα στην κληση να μιλαμε και να ακουμε δυνατα καθαρα διοτι στην τελικη τηλεφωνο να μιλαμε θελουμε....με εψηνε ομορφα το Nova 9 που εχει παει στο 200+γιουρο αλλα χωριs google services και να παιζουμε με πατεντεs δεν λεει..τα Motorola μαι χαρα καθαρο android δινουν και εχουν και FM Radio το οποιο και ποιοs δεν το θελει..αλλα αν ειναι να σου βγαζουν την πιστη να σου δωσουν ενα update καλα κρασια...ηδη το μπατζετ το παω στα 350 ευρω και τελοs...ελεγα για 250 μαξ..αλλα ενα 100αρι θα το ανεβω..και παραπανω ουτε σεντ...αλλιωs Nokia με κουμπια 55ευρω να κανω την δουλεια μου και τελοs..(χαχαχα)....ειμαι χωριs σμαρτφοουν πολυ καιρο....και ενα ρημαδι στον εαυτο μου δωρο θελω να το κανω....στην τελικη γιαυτο μαs βγαινει η πιστη στην δουλεια..για να χαιρομαστε πραγματα με τον μισθο μαs...απλα δεν μαs αρεσει να πηγαινουμε σαν προβατα στην σφαγη...να το ψαχνουμε τι μαs συμφερει....περιμενα και το realme 10 pro+ να το δω...αλλα μια που ειδα review και μια που τα λενε περιεργα ακομα δεν βγηκε....(θα περιμενα λιγο αν λεγανε τα καλυτερα αλλα κατι βρωμαει...τα σπαει η οθονη του..μηδενικα bezels..αλλα πλαστικουρα...να μου πειs ολα πλαστικουρα παιζουν πλεον σε τετοια μπατζετ...anyway πιστευω θα κανω μια καλη επιλογη βαση αναγκων μου να με καλυπτει και ολα καλα...

Πλεον Απο 330€

Ουτε να το σκεφτεσαι για nova 9 χωρις .Google serv.δεν ειναι κ εποχες για πειραματα :P

Η realme δινει επισημα  3 ετη ενημερωσεων λογισμικου οποτε  κομπλε

τα υπολοιπα για ελαφρυ smooth λειτουργικο κ chip με καλη διαχειριση snap 888 αναφερθηκαν.

Απο σερβις realme επισης τακτοποιημενα B)

Επεξ/σία από aces
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, aces είπε

Πλεον Απο 330€

Ουτε να το σκεφτεσαι για nova 9 χωρις .Google serv.δεν ειναι κ εποχες για πειραματα :P

Η realme δινει επισημα  3 ετη ενημερωσεων λογισμικου οποτε  κομπλε

τα υπολοιπα για ελεφρυ smooth λειτουργικο κ chip με καλη διαχειριση snap 888 αναφερθηκαν

..το μοναδικο που αξιζει πλεον μου φαινεται ετσι οπωs τα εχουν καταντησει....μαs γλεντανε παγκοσμιωs και εμειs χορευουμε....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...