Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, GATE123 είπε

τα poco είχα ακούσει δεν είναι καλά εκτός και αν τα μπερδεύω με άλλο

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jimis98 είπε

τα poco είχα ακούσει δεν είναι καλά εκτός και αν τα μπερδεύω με άλλο

Παρόλο που δεν τα " πάω " μερικά έχουν βγει καλά.

Αλλά στα 200€ αυτά υπάρχουν.

Για Realme μέχρι 4gb ram.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Fotini_Kalai είπε

γνώμη για Pixel 6a; 

Με λιγα λογια θα υπολειτουργει απο το 5g  volte η συσκευή

Επεξ/σία από aces
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγορά Pixel 6a εδώ και χρήση με πάροχο Γαλλίας στην Γαλλία έχει υποστήριξη; Έχω ένα φίλο εδώ για τις γιορτές μόνιμο κάτοικο Γαλλίας, και ψάχνει κινητό να αγοράσει αυτή την εβδομάδα Ελλάδα στα 300€.

Οι επιλογές θα ήταν το 6a, μεταχειρισμένο iphone XR 128 ή κάποιο άλλο android.

Εναλλακτικά των δύο παραπάνω περιπτώσεων, τι άλλο δυνατό android έχουμε στα 300€ περίπου? Οι ανάγκες σύμφωνα με τον ίδιο είναι τουλάχιστον 128gb αποθηκευτικός χώρος για την εργασία του (χρησιμοποιεί περίπου 70 στο σημερινό του κινητό), καθώς και καλή πίσω κάμερα για φωτογραφίες (δεν τον ενδιαφέρει το βίντεο ιδιαίτερα).

Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη, ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Dante80 είπε

Έχω ένα φίλο εδώ για τις γιορτές  και ψάχνει κινητό να αγοράσει αυτή την εβδομάδα Ελλάδα στα 300€.

Εναλλακτικά των δύο παραπάνω περιπτώσεων, τι άλλο δυνατό android έχουμε στα 300€ περίπου? Οι ανάγκες σύμφωνα με τον ίδιο είναι τουλάχιστον 128gb αποθηκευτικός χώρος για την εργασία του (χρησιμοποιεί περίπου 70 στο σημερινό του κινητό), καθώς και καλή πίσω κάμερα για φωτογραφίες (δεν τον ενδιαφέρει το βίντεο ιδιαίτερα).

Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη, ευχαριστώ πολύ!

Μήπως να του πρότεινες και το gt2 realme καλη διαχείριση του 888 k αυτονομία περίπου στο budget που θελει

πρέπει να έπεσε στα 340€

τα pixel τα ξεχνάς για Ελλάδα υπολειτουργούν οι υπηρεσίες volte 5g service κ αλλα.

Επεξ/σία από aces
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, aces είπε

Μήπως να του πρότεινες και το gt2 realme καλη διαχείριση του 888 k αυτονομία περίπου στο budget που θελει

πρέπει να έπεσε στα 340€

τα pixel τα ξεχνάς για Ελλάδα υπολειτουργούν οι υπηρεσίες volte 5g service κ αλλα.

Όσοι θέλουμε πάντως jack 3.5mm έχουμε πλέον ελάχιστες επιλογές. Νομίζω μόνο τα 9 pro/pro+/9 dual sim και GT master edition έχουν jack από Realme. Εγώ (λόγω και τιμολογίου) ήδη οδεύω για OnePlus Nord CE 2 8gb. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Rebirth είπε

Όσοι θέλουμε πάντως jack 3.5mm έχουμε πλέον ελάχιστες επιλογές. Νομίζω μόνο τα 9 pro/pro+/9 dual sim και GT master edition έχουν jack από Realme. Εγώ (λόγω και τιμολογίου) ήδη οδεύω για OnePlus Nord CE 2 8gb. 

Υπάρχει και adaptor για 3.5 jack.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, aces είπε

πρέπει να έπεσε στα 340€

Έχεις link γιατί στο skroutz δεν το βρίσκω σ΄ αυτήν την τιμή.

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, konkarien είπε

Έχεις link γιατί στο skroutz δεν το βρίσκω σ΄ αυτήν την τιμή.

Ευχαριστώ.

από 342€ (με μεταφορικά)

https://www.bestprice.gr/item/2157390103/realme-gt2-5g-8gb-128gb.html

Θα πρέπει να ρωτησεις κ στο καταστημα που θα επιλέξεις για να κανεις αγορα για το κουτι αν γραφει το αυτοκόλλητο EU για το realme gt2

Δες κ τα ποστ εδω για λεπτομέρειες

** Διαβασε οπωσδηποτε τα παρακατω 3 topic για τα Realme να ναι EU η συσκευη με αυτοκολλητο οτι προοριζεται για ΕΕ το realme στο κουτι νομιζω στο τελευταιο τοπικ το αναφερουν τα παιδια με εικονες για το αυτοκόλλητο

Επεξ/σία από aces
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
3 ώρες πριν, GiannisWalker είπε

και εγω το σκεφτομαι..εχει στρωσει αυτο με τα θεματα που ειχε..proximity sensor και διαφορα αλλα κτλ..?....διοτι ειχαν ακουστει για διαφορα θεματακια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...