Elpadron Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα,ψάχνω για ενοικίαση χώρου για πάρτυ 18 Δεκεμβρίου Σάββατο,γυρω στα 20-30 ατομα,ολα καλυμμένα απο εμένα ποτα-μουσική-φώτα κλπ.Κυριότερο να μην υπάρχει θέμα με την μουσική η οποία θα παίζει σε λογικά πλαίσια.Περιοχή Πειραιάς-Κοντινά Προάστια(δεν αποκλείεται η αθήνα και τα περίχωρα του Πειραιά).Ας είναι και αποθήκη η κάποιος χώρος(ακόμα και μαγαζί).Ψάχνω για λογικές τιμές όχι κάτι ακραίο.Αν γνωρίζετε ακόμα και για χώρους εκδηλώσεων που έχουν νορμάλ τιμές θα ήμουν ευγνώμων.Ευχαριστώ. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2022 από Elpadron 1
Evaggelia_p Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα αν βρήκες κάτι πες μου και εμένα γιατί ψάχνω ακριβώς το ίδιο για 9/11
chaosmaster Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Ζητάς κ αυτοφωράκια στο πακέτο ή θα φέρεις δικό σου; 1
JakeKaufman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Evaggelia_p είπε Καλησπέρα αν βρήκες κάτι πες μου και εμένα γιατί ψάχνω ακριβώς το ίδιο για 9/11 WTC η καλύτερη επιλογή! Διάλεξε έναν από τους δυο πύργους (δεν διαφέρουν και πολύ, είναι δίδυμοι) και... κάψτε το! 1
Elpadron Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Στις 4/12/2022 στις 1:28 ΠΜ, dsi44 είπε τι μπατζετ εχεις να διαθεσεις? καλησπερα μεχρι 200,μαξ 250 ευρω
CoffeeDrink10 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Απαντώ ως πρώην διαχειριστής airbnb. Βρες στο airbnb μια μονοκατοικία και δωστε πόνο, εσύ και η παρέα σου. Τα έκαναν σ αυτό που είχα. Τι τους έκανα; τι-πο-τα από το φόβο της αρνητικής κριτικής. Μόνο μην κάνετε ζημιές κι όλα καλά. 1
GiatKons Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Εξαιρετική ιδέα για να μην γίνει party , να χάσει τα λεφτά που θα του έχει κρατήσει η airbnb και να πρέπει να πληρώσει και αποζημίωση αν θέλει να τον τρέξει ο διαχειριστής(η aircover δεν θα τον καλύψει σε ενδεχόμενο ζημιών) και μόνο που θα κάνεις μια κράτηση για λίγα άτομα και θα πάτε 20-30 είναι αρκετός λόγος για να χάσει τα λεφτά του, επίσης αν πάει ρεπορτ και δικαιωθεί ο διαχειριστής δεν έχει δικαίωμα για review ο επισκέπτης, καλά έκανες και δεν είσαι πλέων διαχειριστής - ωραία ιδεολογία πάντως να κάνουμε αυτό που δεν μας αρέσει να μας κάνουν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα