Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,ψάχνω για ενοικίαση χώρου για πάρτυ 18 Δεκεμβρίου Σάββατο,γυρω στα 20-30 ατομα,ολα καλυμμένα απο εμένα ποτα-μουσική-φώτα κλπ.Κυριότερο να μην υπάρχει θέμα με την μουσική η οποία θα παίζει σε λογικά πλαίσια.Περιοχή Πειραιάς-Κοντινά Προάστια(δεν αποκλείεται η αθήνα και τα περίχωρα του Πειραιά).Ας είναι και αποθήκη η κάποιος χώρος(ακόμα και μαγαζί).Ψάχνω για λογικές τιμές όχι κάτι ακραίο.Αν γνωρίζετε ακόμα και για χώρους εκδηλώσεων που έχουν νορμάλ τιμές θα ήμουν ευγνώμων.Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Elpadron
  • Confused 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Evaggelia_p είπε

Καλησπέρα αν βρήκες κάτι πες μου και εμένα γιατί ψάχνω ακριβώς το ίδιο για 9/11

WTC η καλύτερη επιλογή! Διάλεξε έναν από τους δυο πύργους (δεν διαφέρουν και πολύ, είναι δίδυμοι) και... κάψτε το! 

• Confused 1
Δημοσ.

Απαντώ ως πρώην διαχειριστής airbnb. Βρες στο airbnb μια μονοκατοικία και δωστε πόνο, εσύ και η παρέα σου. Τα έκαναν σ αυτό που είχα. Τι τους έκανα; τι-πο-τα από το φόβο της αρνητικής κριτικής. Μόνο μην κάνετε ζημιές κι όλα καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Εξαιρετική ιδέα για να μην γίνει party , να χάσει τα λεφτά που θα του έχει κρατήσει η airbnb και να πρέπει να πληρώσει και αποζημίωση αν θέλει να τον τρέξει ο διαχειριστής(η aircover δεν θα τον καλύψει σε ενδεχόμενο ζημιών) και μόνο που θα κάνεις μια κράτηση για λίγα άτομα και θα πάτε 20-30 είναι αρκετός λόγος για να χάσει τα λεφτά του, επίσης αν πάει ρεπορτ και δικαιωθεί ο διαχειριστής δεν έχει δικαίωμα για review ο επισκέπτης, καλά έκανες και δεν είσαι πλέων διαχειριστής - ωραία ιδεολογία πάντως να κάνουμε αυτό που δεν μας αρέσει να μας κάνουν.  

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...