Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Plebas86 είπε

Το εχω λιωσει φίλε το γραφω και πιο πάνω. Ναι δεν σε αναγκαζε, αλλα εδινε πολυ λιγα credits ανα αγωνα, γιαυτο και αποφασισε μετα να δωσει σε ολους τους παίχτες 1000000 credits. Στα αρνητικά εχω να πω λιγα αυτοκινητα γενικα, αυτη η μανια της sony με τα vision αυτοκινητα σπαει νεύρα, και γενικα νιώθεις θα μπορούσε να εχει και αλλο πραμα στα career απο πιστες. Απο θεμα simulation απλα απο τα καλύτερα μαζι με asseto corsa ok

Μα αυτό ζητούσαμε όλοι οι παλιοί χάρτη και καριέρα .. δεν θυμάσαι παλιά που κάναμε αγώνες για να βάλουμε ένα ζευγάρι λάστιχα?

Και εγώ δεν τα γουστάρω αλλά τα vision gt είναι ότι πιο απίστευτο έχει γίνει ποτέ σε παιχνίδι. Μεγάλη υπόθεση να συνεργάζονται εταιρείες με ένα παιχνίδι για να δείξουν το αύριο*..asseto corsa δεν έχω παίξει πάνω από 10 ώρες (σε pc)

Γενικά η αίσθηση μοιάζει με το gt..

Αν είσαι γρήγορος στο gt κάνεις adapt κατευθείαν..

Γενικά έχω ασχοληθεί με όλα αλλά Πιο πολύ είχα λιώσει πριν χρόνια rfactor k lfs..

Θες να παίξεις κάτι σοβαρό? Δεν μένεις καν σε gt kai asseto corsa πας κατευθείαν σε iracing..

Αν δεν θες να ασχοληθείς επαγγελματικά τα gt kai ac είναι μια χαρά.

• Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/11/2022 στις 7:33 ΜΜ, MrRush είπε

Στο online; Πώς; 😂

Μπορεις αλλά παιζεις κορονα γραμματα να φας ban 

Επεξ/σία από TaxiarhisGR
Δημοσ.
Στις 29/11/2022 στις 12:46 ΜΜ, NickTG είπε

Ευτυχώς που κάποιοι τα αγοράζουν βέβαια για να συνεχίσουν να βγαίνουν και να κάνουν emulation στο pc όσοι δεν έχουν να τα πάρουν. 

@ANTiL00P

Τι ακριβώς σε μπέρδεψε να σε βοηθήσω? 

Emulation τα κανουν όσoι θελουν και μπορούν. Όχι απαιραίτητα όσοι "δεν έχουν να τα πάρουν". 

• Sad 1
Δημοσ.
32 minutes ago, ANTiL00P said:

Emulation τα κανουν όσoι θελουν και μπορούν. Όχι απαιραίτητα όσοι "δεν έχουν να τα πάρουν". 

Πείτε και εσείς που θέλετε και μπορείτε ένα ευχαριστώ. 

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...