Προς το περιεχόμενο

gtx 770 προβλημα

damianrag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους, η καρτα ειναι τοποθετημενη σε μητρική b460m ds3hv2 με εναν Ι3 10105F (χωρίς ενσωματωμενα γραφικά).

Εδώ και καμποσο καιρό εμφανίζεται ως disabled στα win 11. Εικόνα έχω κανονικά, το προβλημα διαπιστωθηκε οταν ο μικρός πηγε να φορτώσει cs go και έτρωγε error (code 43 ή κατι τέτοιο).Δοκίμασα update στους drivers αλλά δεν το κάνει install. Επίσης παρατήρησα ότι απο πολύ κοντα φαινονται μικρά tiles , ιδίως σε σκούρο φόντο (πχ σε folders σε dark mode).

Προσπαθω να καταλάβω εαν ειναι θεμα software, ή τα φτύνει η κάρτα, η οποία ειναι αρκετα παλιά και την ειχα πάρει ήδη μεταχερισμένη.

Ο υπολογιστής ανοιχτηκε τις προάλλες και τοποθετησα εναν nvme , η καρτα φαινεται κανονικα κουμπωμένη (δεν την πειραξα).

Καμμια ιδεα κανείς?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιους οδηγούς προσπαθείς να εγκαταστήσεις, γιατί η υποστήριξη για τη συγκεκριμένη κάρτα έχει σταματήσει. Οι τελευταίοι που δουλεύουν είναι οι 474.04.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα το εμφάνισε από την αρχή, ή ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα δούλευε κανονικά, ξαφνικά έβγαλε πρόβλημα ?

1. Αν το είχε από την αρχή, τότε μάλλον η κάρτα είναι προβληματική

2. Αν συνέβη εκ των υστέρων τότε πιθανόν να προέκυψε είτε πρόβλημα στην κάρτα.

3. Δοκίμασε την κάρτα σε άλλον υπολογιστή, ή με άλλο τροφοδοτικό (αν και δεν νομίζω να φταίει το τροφοδοτικό).

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κάρτα δούλευε κανονικα, το προβλημα προεκυψε πριν καμμια εβδομαδα....πιθανον να ερχεται η ώρα της μιας και εγώ την έχω περιπου 4 χρονια + ποσα την είχε ο πρωτος κατοχος....προβληματίζομαι απλα γιατί λογικα δεν θα έδινε εικόνα εαν είχε προβλημα...

Επεξ/σία από damianrag

9 ώρες πριν, damianrag είπε

Η κάρτα δούλευε κανονικα, το προβλημα προεκυψε πριν καμμια εβδομαδα....πιθανον να ερχεται η ώρα της μιας και εγώ την έχω περιπου 4 χρονια + ποσα την είχε ο πρωτος κατοχος....προβληματίζομαι απλα γιατί λογικα δεν θα έδινε εικόνα εαν είχε προβλημα...

Είναι αναλόγως πιο κυκλωμα έχει υποστεί βλάβη.Μια κάρτα μπορεί να έχει βλάβη ακόμα και αν δίνει εικόνα αλλά να δουλευει προβληματικα σαν την δική σου.Ο μόνος τρόπος να το σιγουρεψεις είναι να την δοκιμάσεις και σε άλλο pc. 

Πάντως έχει όλα τα συμπτώματα βλάβης. 

• Like 3

20 ώρες πριν, damianrag είπε

προβληματίζομαι απλα γιατί λογικα δεν θα έδινε εικόνα εαν είχε προβλημα...

Το code 43 είναι σύνηθες σε προβληματικές κάρτες που δίνουν εικόνα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...