Phoenix7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα, ψάχνω για 2ο LASER εκτυπωτή με τιμή MAX τα 100€, είμαι ανάμεσα στα δύο μοντέλα το 1ο είναι στα 159€ (ακριβότερο) αλλά δίνει δώρο 5 τόνερ(μακροπρόθεσμα θα έχω κέρδος) ενώ το HP είναι στα 99€ Με ενδιαφέρει κυρίως στο μέλλον να βρίσκω συμβατά toner χωρίς να εμφανίζει πρόβλημα ο εκτυπωτής Αυτή την στιγμή έχω έναν SAMSUNG M2026 και τα συμβατά τόνερ λειτουργούν άψογα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση lector Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Λύση Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Αυτη τη στιγμη εχε υπ'οψιν οτι ο Bro εχει συμβατα τονερ αλλα ο HP δεν εχει και θα πρεπει να παιρνεις γνησια. Μπορει βεβαια να βγουν στο μελλον αλλα δεν το ξερουμε ακομα αυτο. Αν υπολογισουμε και τα 5 (γνησια φανταζομαι) δωρο, μαλλον εκει θα πηγαινα. Μιας που καταλαβαινω οτι ψαχνεις για κατι χαμηλων προδιαγραφων, αντιστοιχο δηλαδη και του M2026, νομιζω σε καλυπτει ανετα ο Bro. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα