Προς το περιεχόμενο

EON vs Vodafone TV

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από comfuzio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, Rebirth είπε

Ευχαριστώ και τους τρεις παιδιά. Εν τέλει ζήτησα... πίστωση χρόνου από τη Vodafone. Έκανα ανανέωση (χωρίς TV) στα 19,82 (30mbps, 6 ώρες δωρεάν προς κινητά) από τα 24,90 που έδινα, και μου είπαν ότι αν θελήσω Vodafone TV ισχύει η προσφορά των +5 ευρώ, ακόμα και αν το κάνω σε δεύτερο χρόνο. 

Ρώτησα, ωστόσο, τον εκπρόσωπο της VF για τον αποκωδικοποιητή, και μου επιβεβαίωσε ότι λειτουργεί μόνο ενσύρματα, κάτι αρκετά αποθαρρυντικό στην περίπτωσή μου. Για την ώρα κλίνω προς τη Wind για το ΕΟΝ. Θα ζητήσω κάποια προσφορά για stand alone. 

Να σημειώσουμε σε αυτό ότι στην περίπτωση του stand alone EON (χωρίς double play Wind), όπως ενημερώθηκα, παίρνεις ένα μήνα δώρο, όχι 3. 

EON παίζει και από browser; 

Ναι παίζει, απλά ίσως θέλει να το κάνεις δοκιμή μια με firefox μία με chrome και μια με edge. Μου έχει σπάσει λίγο τα νεύρα, μια στον έναν παίζει οκ, την άλλη όχι και μπαίνω με άλλον. Να το έχεις κατά νου αυτό!

8 ώρες πριν, Giama είπε

Έχει συνυπολογίσει τους 3 δωρεάν μήνες της Wind, όπως γράφει. Δηλαδή είναι 31x21=651 Ευρώ για το 24μηνο συμβόλαιο, το οποίο αν το μοιράσεις σε 24 μήνες βγαίνει 27,13 Ευρώ το μήνα. Άρα στο τέλος η διαφορά είναι όντως 2,23 Ευρώ το μήνα.

Δεν το έχω σκεφτεί έτσι ποτέ για να πω την αλήθεια. οι 1~3 μήνες περνάνε αέρα αλλά τα 31€ μένουν, τώρα αν τα 31€ στο χαρτί τα βλέπεις 27,13€ είναι άλλο πράγμα :)
Απλά για μένα δεν μπορώ να το σκεφτώ έτσι, μου άρεσε ο τρόπος που το σκέφτηκες :)

1 ώρα πριν, Rebirth είπε

update: Λαμβάνοντας υπόψιν όσα γράψατε εδώ, αλλά και την πρόταση που μου έκαναν, έβαλα το EON, stand alone, στα 11 ευρώ, με τρεις μήνες δώρο σε 24μηνη δέσμευση. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα σχόλια. 

Καλορίζικο λοιπόν! Καλή απόλαυση!

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο update για Voda ώστε να καταφέρω wifi σήμα και όχι ethernet? Μου έγινε σήμερα μια προσφορά και το σκέφτομαι αλλά το ρουτερ με την τβ είναι πολύ μακριά. Δεύτερη λύση που σκέφτομαι το powerline. 

10 ώρες πριν, gotthard είπε

Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο update για Voda ώστε να καταφέρω wifi σήμα και όχι ethernet? Μου έγινε σήμερα μια προσφορά και το σκέφτομαι αλλά το ρουτερ με την τβ είναι πολύ μακριά. Δεύτερη λύση που σκέφτομαι το powerline. 

Καλησπέρα, όχι το ξεχνάς το wifi. Powerline αν δεν μπορείς ethernet απευθείας.

• Like 1

22 ώρες πριν, gotthard είπε

Αν εχεις smartTV στην οποια μπορεις να κατεβασεις το app του vodafone TV, μπορεις να βλεπεις απο εκει μεσω wifi. Αν θες vodabox μονο με ethernet, ή θα μετακινησεις το ρουτερ ή θα βαλεις powerline (εβλεπα ετσι για χρονια, μια χαρα).

7 ώρες πριν, stcp είπε

Αν εχεις smartTV στην οποια μπορεις να κατεβασεις το app του vodafone TV, μπορεις να βλεπεις απο εκει μεσω wifi. Αν θες vodabox μονο με ethernet, ή θα μετακινησεις το ρουτερ ή θα βαλεις powerline (εβλεπα ετσι για χρονια, μια χαρα).

Οπότε και ένα TV box μπαίνει στο κόλπο. Ίσως είναι και καλύτερα. 

17 λεπτά πριν, gotthard είπε

Οπότε και ένα TV box μπαίνει στο κόλπο. Ίσως είναι και καλύτερα. 

Εγω πλεον το app το εχω στο box της ΕΟΝ (android) και βλεπω απο εκει.

• Like 2

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω vodafone tv για τους γονεις μου και μου εδωσαν δωρεαν το disney plus, μπορω να δω μεχρι πότε θα είναι ενεργη η συνδρομή και να ρυθμίσω κάπου να μην ανανεωθει αυτοματα η συνδρομή μόλις λήξει?

Επεξ/σία από xavier

• 1 χρόνο αργότερα...

Ξεθάβω λίγο το θέμα απλά για να αναφέρω οτι πλεον το STB της VF παίζει και με wifi.

Επίσης νομίζω παίζει και από pc.

• Like 1

3 λεπτά πριν, Tribal21 είπε

Ξεθάβω λίγο το θέμα απλά για να αναφέρω οτι πλεον το STB της VF παίζει και με wifi.

Αφού έχασε κάτι χιλιάδες πελάτες για μια διετία ξύπνησε. Ευχαριστούμε για το τιπ tribal 👍

• Like 1

1 ώρα πριν, Tribal21 είπε

Πέρασαν 4 χρόνια απο όταν δούλεψα εκεί και το πρωτοάκουσα

Ένα δάκρυ κύλησε😆

• Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...