Προς το περιεχόμενο

Smartwatch Xiaomi Amazfit GTR 2e 46mm Matcha Green

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Έχω πάρει το Smartwatch Xiaomi Amazfit GTR 2e 46mm Matcha Green και θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου πει: γιατί όταν με παίρνουν τηλέφωνο κάνει μόνο δόνηση; Δεν υποστηρίζει ήχο; Και επίσης όταν με παίρνουν τηλ δεν μου βγάζει να απαντήσω στη κλήση, μόνο το εικονίδιο για απόρριψη και σιγαση. Ευχαριστω

Επεξ/σία από Vaspap2022
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Vaspap2022 είπε

Καλημέρα. Έχω πάρει το Smartwatch Xiaomi Amazfit GTR 2e 46mm Matcha Green και θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου πει: γιατί όταν με παίρνουν τηλέφωνο κάνει μόνο δόνηση; Δεν υποστηρίζει ήχο; Και επίσης όταν με παίρνουν τηλ δεν μου βγάζει να απαντήσω στη κλήση, μόνο το εικονίδιο για απόρριψη και σιγαση. Ευχαριστω

Καλησπέρα.

Είναι να πάρω και εγώ το ίδιο πες μου την άποψη σου πως το βλέπεις?? Για τα λεφτά φαίνεται καλό.

Είναι μεγάλο στο χέρι?

Δημοσ.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη σε όλα... Και στις μετρήσεις του π.χ καρδιακοί παλμοί, βήματα, καιρό... Στο χέρι πάντως είναι πολύ όμορφο. 

Δημοσ.
Στις 28/11/2022 στις 10:47 ΠΜ, Vaspap2022 είπε

Το συγκεκριμένο δεν υποστηρίζει απάντηση κλησης καθώς δεν έχει μικρόφωνο. Το GTR2 έχει αυτή τη δυνατότητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...