Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, salmp7 είπε

και τότε γιατί όχι από το επίσημο store (oneplus) αφού αυτή είναι η κανονική τιμή; 699 χωρίς μεταφορικά

Για το γεγονος οτι αν εχεις Amazon Business Account η αποφορολογηση μεσω VIES γινεται ΑΜΕΣΑ ενω στο site της Oneplus απλα σου κοβουν τιμολογιο με την πληρη τιμη οταν περασουν οι 14 μερες της υπαναχωρησης
Το Amazon εχει την καλυτερη εγγυηση στον κοσμο με επιστροφη κινητου και πιστωση χρηματων ενω στο site της Oneplus μονο αντικατασταση ή επισκευη
Και φυσικα δουλευουν/ισχυουν και οι 2 εγγυησεις 
Σε φουσκωμενη μπαταρια Oneplus 8 Pro που ειχα 1 χρονο σε βαση ασυρματης φορτισης ανοιχτο το Amazon εδωσε πληρες refund και ταυτοχρονα η Oneplus με καλυψε και μου το επισκευασε δωρεαν
Παντα πρωτη επιλογη Amazon αν η τιμη δεν εχει διαφορα και μετα ολα τα αλλα 

• Like 6
  • Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, lorddeimos είπε

Oneplus 10 pro 679€

Pixel 6 pro μαζί με buds 650€

ΣΥΝ μεταφορικά από το Γερμανικό amazon. 

Δεν ειναι μονο τα μεταφορικα ειναι και ο ΦΠΑ 24 αντι για 19 των Γερμανων. Θα παει αρκετα πανω απο τα 700 το πρωτο και σχεδον 700 το δευτερο. 5 sec θελει η δοκιμη για να δεις τελικες τιμες.

• Like 4
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Sotosgl είπε

Σε φουσκωμενη μπαταρια Oneplus 8 Pro που ειχα 1 χρονο σε βαση ασυρματης φορτισης ανοιχτο το Amazon εδωσε πληρες refund και ταυτοχρονα η Oneplus με καλυψε και μου το επισκευασε δωρεαν

Πλήρες refund και κινητό με καινούργια μπαταρία. Αυτές είναι δουλειές.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Sotosgl είπε

Δηλαδή το Amazon δε σου ζήτησε πίσω το κινητό όταν επρόκειτο να σου κάνει refund;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kkatzos είπε

Δηλαδή το Amazon δε σου ζήτησε πίσω το κινητό όταν επρόκειτο να σου κάνει refund;

Οχι λογο επικινδυνοτητας κατα την μεταφορα αλλα και παλι σε αλλες περιπτωσεις refund κατα 90% κανει 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...