Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

ψαχνω Ακουστικά Handsfree τα οποια να εχουν καποια χαρακτηριστικα.

1. Να εχουν αποδειχτει καποια αντοχης, δεν θελω σε λιγες ημερες να τα πεταξω.

2. Να εχουν ταβανι τιμης κατω απο 10 ευρω

3. Να μπορεις να κανεις ενα τηλεφωνο της προκοπης

Τα υπολοιπα, να ακουω πολυ καλη μουσικη δεν με ενδιαφερει, και τυπικα καλα να ακουγεται, ειναι οκ.

Ψαχνοντας ομως να βρω επιλογες, ολα ειναι αντικρουομενα, ο ενας λεει το ταδε ειναι καλο, ο επομενος χαλια ...  ε δεν βγαζω ακρη!

Εχω ας πουμε μια περισσοτερη εκτιμηση αυτα εδω

https://www.cosmodata.gr/product/317199/

αν καποιος τα εχει και θελει ας μου πει μια αποψη αν του εχουν αντεξει

η αν υπαρχει δευτερη προταση για να το κλεισω, γιατι το ψαχνω 2-3 μερες και εχω εκνευριστει μιας και δεν μπορω να καταληξω!

Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά που έβαλες τα έδωσα σαν δώρο σε μία φίλη και δέν μου έχει πεί κάποιο παράπονο (είχε και κινητό xiaomi οπότε ήταν εύκολη επιλογή).

Προσωπικά χρησιμοποιώ αυτά σαν backup για τα ασύρματα που έχω και είμαι φουλ ευχαριστημένος

Επεξ/σία από Kag1ante
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kag1ante είπε

Αυτά που έβαλες τα έδωσα σαν δώρο σε μία φίλη και δέν μου έχει πεί κάποιο παράπονο (είχε και κινητό xiaomi οπότε ήταν εύκολη επιλογή).

Προσωπικά χρησιμοποιώ αυτά σαν backup για τα ασύρματα που έχω και είμαι φουλ ευχαριστημένος

και πιστευεις οτι ειναι καλυτερα?

Βεβαια εχω REDMI 8S

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μεχρι να παρω τα buds live, χρησιμοποιουσα τα συγκεκριμενα ακουστικα για 2-3 χρονιακια και δεν επαθαν τιποτα ( και ειμαι πολυ τσαπατσουλης ανθρωπος καθε μηνα επαιρνα καινουργιο ζευγαρι) Σε εκεινη την τιμη ολα πανω κατω τα ιδια ειναι απλα η μαρκα αλλαζει χωρις ουσιαστικη διαφορα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...