Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tlykog είπε

Σε 3 χρόνια, στα 400€ και βλέπουμε…

Η αληθεια ειναι οτι εχουν ξεφυγει οι τιμες και στα mid range. Χαιρομαι που προσλαβα F3 στα 8/256 στα 309 ευρω λευκο τωρα βλεπω πηγε 400+. Και οτι υπαρχει μεχρι τα 350 εχει πολυ χειροτερο soc απο αυτο. Χαλασε και η xiaomi στις τιμες και η realme που κατι πηγε να πει τελικα και αυτη ανεβασε κατακορυφα τιμες. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, gandriano είπε

Δεν μου αρέσει το λειτουργικό πολύ έχω xiaomi πολλά κρυμμένα menu και διαφημισεις

Διαφημισεις δεν εχω δει πουθενα βεβαια εχω adguard premium οποτε ισως παιζει και αυτο το ρολο του. Για τα κρυμμενα μενου επειδη οντως εχει τα παντα σε ρυθμισεις και μπορει καποια να βρισκονται σε υπομενου που ειναι δυσκολο να τα βρουμε ευκολα υπαρχει τερμα πανω στις ρυθμισεις η αναζητηση. Για οτι θελεις γραφεις εκει και το βρισκεις αμεσα οπου και αν βρισκεται η συγκεκριμενη ρυθμιση. Με εχει βολεψει αρκετα απο οταν πηρα το F3 και βρισκω τα παντα αμεσα και γρηγορα. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα περισσότερα σχόλια είναι κικιρικου.

8 ώρες πριν, perpetas είπε

Πολύ πρωτότυπα πάντως και τα σχόλια σας.
Χοχοχο αντιγράφει η Xiaomi την Apple. Ας κάνω το ίδιο σχόλιο τα τελευταία 345 χρόνια. Χοχοχο

Δεν κατάλαβες δεν τους αποσχολει ποιος αντιγράφει ποιον απλά για να πουν ότι έχουν apple γράφουν.

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, gandriano είπε

Δεν μου αρέσει το λειτουργικό πολύ έχω xiaomi πολλά κρυμμένα menu και διαφημισεις

Αν ασχοληθείς σε 2 λεπτά τα σβήνεις και δεν έχεις θέμα....Όλα αυτά τα χρόνια μια χαρά είναι.

Δημοσ.

παει και η Xiaomi με τις τιμες +20% το ριξε στην πανδημια-ισοτιμια και στο κοστος παραγωγης/ανταλλακτικων κ αυτη

Αναφορά σε κείμενο

Για την τιμή δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση. Υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που θα επηρεάσουν την τιμή της συσκευής: οι αναβαθμίσεις, το κόστος ανταλλακτικών, η πανδημία, η συναλλαγματική ισοτιμία και ούτω καθεξής. Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους παράγοντες, το Xiaomi 13 σίγουρα θα έχει μεγαλύτερη τιμή σε σχέση με το Xiaomi 12S. Υπάρχουν φήμες ότι θα μπορούσε να είναι 15% έως 20% ακριβότερο.

δδφγ
Δημοσ.
Στις 28/11/2022 στις 7:31 ΜΜ, Arkin είπε

Η αληθεια ειναι οτι εχουν ξεφυγει οι τιμες και στα mid range. Χαιρομαι που προσλαβα F3 στα 8/256 στα 309 ευρω λευκο τωρα βλεπω πηγε 400+. Και οτι υπαρχει μεχρι τα 350 εχει πολυ χειροτερο soc απο αυτο. Χαλασε και η xiaomi στις τιμες και η realme που κατι πηγε να πει τελικα και αυτη ανεβασε κατακορυφα τιμες. 

Smartphone δεν είναι μόνο ο επεξεργαστής.. μετράνε και οι κάμερες , οπότε μη χαίρεσαι για το f3.. και ο άλλος που το εχει 400+ σήμερα, του έχει μείνει απουλητο απλά δύο χρόνια τώρα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...