Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρηγγειλα τα airpods 3 τα οποια παρελαβα σημερα αλλα δεν υπαρχει παραστατικο αγορας στο δεμα κι απ το site δε μπορω να βγαλω ακρη για το που πρεπει ν απευθυνθω. Καμια ιδεα κανεις;

Δημοσ.
10 minutes ago, fazer 1000 said:

παρηγγειλα τα airpods 3 τα οποια παρελαβα σημερα αλλα δεν υπαρχει παραστατικο αγορας στο δεμα κι απ το site δε μπορω να βγαλω ακρη για το που πρεπει ν απευθυνθω. Καμια ιδεα κανεις;

Δε στο στειλαν σε email;

Δημοσ.
1 minute ago, fazer 1000 said:

οχι

Πάρε κάνα τηλέφωνο ή μιλά στο chat.

Έληξε η προσφορά, επανήλθαν οι τιμές εκεί που ήταν 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Πάρε κάνα τηλέφωνο ή μιλά στο chat.

ειτε τσατ ειτε τηλεφωνο οτι δοκιμασα απευθυνεται σε τηλεφωνια και προγραμματα

Έληξε η προσφορά, επανήλθαν οι τιμές εκεί που ήταν 

Δημοσ.

Εγώ προχθές μίλησα μαζι τους για άσχετο θέμα με τον αριθμό μου και απάντησαν μια χαρά. 

Στην τελική περνά από κάποιο κατάστημα και ρώτησε 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, fazer 1000 είπε

Ούτε εμένα είχε. Έστειλα μεηλ και δεν έχουν απαντήσει ακόμα.

Δημοσ.

Εμένα είδα ότι τα έστελναν με easy mail, έβαλα παραλαβή από κατάστημα να τα πάρω λίγο πιο γρήγορα, γιατί έχω αρνητική εμπειρία στο παρελθόν με easy mail, και τελικώς πιο πολύ άργησαν έτσι. Τώρα είναι στο κατάστημα της easy mail, θα παραλάβω αύριο και θα γράψω εδώ για το θέμα της απόδειξης.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, fazer 1000 είπε

Τα παρέλαβα και γω χθες και το παραστατικό είναι μέσα στο πλαστικό που έχει τα στοιχεία αποστολής. Μέσα είναι 2 χαρτιά, το 2ο είναι αυτό που θες αν δεν κάνω λάθος

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Τα παρέλαβα και γω χθες και το παραστατικό είναι μέσα στο πλαστικό που έχει τα στοιχεία αποστολής. Μέσα είναι 2 χαρτιά, το 2ο είναι αυτό που θες αν δεν κάνω λάθος

το ενα ειναι το voucher της easy mail και το αλλο ειναι δελτιο αποστολης μιας αλλης μεταφορικης (ORFEE BEINOGLOU)

Δημοσ.

Μου έχει τύχει στο παρελθόν να μη μου στείλουν απόδειξη, μίλησα τότε με την προσωπική μου σύμβουλο και το κανονισε να μου στείλουν αντίγραφο, το ύποπτο της υπόθεσης ήταν ότι η ημερομηνία αγοράς με αυτήν της απόδειξης (του υποτιθέμενου αντιγράφου) δεν είχαν καμια σχέση!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, fazer 1000 είπε

το ενα ειναι το voucher της easy mail και το αλλο ειναι δελτιο αποστολης μιας αλλης μεταφορικης (ORFEE BEINOGLOU)

Δεν τα έχω μπροστά μου αλλά και γω χθες που πήγα να το πάρω από την easy mail και τους είπα να δω την απόδειξη για να ξέρω τι ήταν τελικά (είναι με magsafe αλλά χωρίς το magsafe charger), μου είπε η κοπέλα στην reception ότι το έχει μέσα σε χαρτί. Αλλά μάλλον των beinoglou πρέπει να είναι.
Πουλάει μαύρα η vf? 🤣

Δημοσ.
1 ώρα πριν, comfuzio είπε

Δεν τα έχω μπροστά μου αλλά και γω χθες που πήγα να το πάρω από την easy mail και τους είπα να δω την απόδειξη για να ξέρω τι ήταν τελικά (είναι με magsafe αλλά χωρίς το magsafe charger), μου είπε η κοπέλα στην reception ότι το έχει μέσα σε χαρτί. Αλλά μάλλον των beinoglou πρέπει να είναι.
Πουλάει μαύρα η vf? 🤣

τι να πω; εστειλα mail απ το πρωι κι αναμενω στο ακουστικο μου 🤷‍♂️

Δημοσ.

Εγώ έχω στείλει μεηλ για την απόδειξη από προχτές και δεν έχουν απαντήσει. Πέρασα και από κατάστημα και δεν έβγαλα άκρη. 

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ τα airpods 3. Η απόδειξη ήταν απλά διπλωμένη και σφηνωμένη κάτω από την ετικέτα της μεταφορικής. Δεδομένου τον όγκο των παραγγελιών λόγο black friday δεν είναι και απίθανο κάποιες αποδείξεις να έφυγαν από τη θέση τους και να χάθηκαν. Κάποια στιγμή που προσπάθησα και εγώ να επικοινωνήσω με το shop δεν τα κατάφερα πάντως, αλλά όταν τους έστειλα mail απάντησαν. Οπότε στείλτε τους ένα mail με τα στοιχεία της παραγγελίας και τον σειριακό και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα απαντήσουν.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...