Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, music_lover είπε

Μόνο για πελάτες vodafone είναι οι τιμές? Προσπαθώ να κάνω εγγραφή και μου ζητάει αριθμό vodafone.

Εγώ που προχώρησα τα βήματα μέχρι το τελευταίο βήμα (χωρίς να πληρώσω) δεν ζήτησε εγγραφή. Απλά πατάς "απόκτησε το" και μπαίνει στο καλάθι.

Επεξ/σία από mrvaggos
  • Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Prasino Mantarinh είπε

Δυνατη προσφορα, αξιζει να παρει καποιος τα airpods για χρηση Laptop?  Τι παιζει με το ΑΝC τους?

Τα 3 δεν έχουν ANC

• Thanks 1
Δημοσ.

Για ipad με χρήση gps ισχύει ότι τα 4g έχουν καλύτερο δέκτη  από τα Wifi only; Δουλεύω ipad mini 4 wifi onlyστο δρόμο με hotspot στο κινητό μου και η ακρίβεια είναι πολύ κακή και σκέφτομαι το 10,2 wifi + 4g

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

iPhone 12 Mini χωρίς ΦΠΑ στα 362€ αξίζει; Έχω POCO X3 τώρα, χρήση μόνο για το ίντερνετ. Το μόνο που με χαλάει σίγουρα είναι η πολύ μικρή μπαταρία

Επεξ/σία από Phoenix7
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

iPhone 12 Mini χωρίς ΦΠΑ στα 362€ αξίζει; Έχω POCO X3 τώρα, χρήση μόνο για το ίντερνετ

έχει η vodafone αποφορολόγιση μέσω ίντερνετ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, elias99 είπε

Δεν θα το κάνω μέσω ίντερνετ, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει για αρχή είναι αν αξίζει, η μπαταρία είναι υπερβολικά μικρή. Βγάζει μέρα αυτό το κινητό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, elias99 είπε

Online δεν έχει απευθείας απαλλαγή βάσει άρθρου 38Α αλλά προχώρησα κανονικά με έκδοση τιμολογίου.

Επεξ/σία από geodimis
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

iPhone 12 Mini χωρίς ΦΠΑ στα 362€ αξίζει; Έχω POCO X3 τώρα, χρήση μόνο για το ίντερνετ. Το μόνο που με χαλάει σίγουρα είναι η πολύ μικρή μπαταρία

Θεωρώ πως ναι !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...