infin1tyGR Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 28 minutes ago, Retrial said: Αν μπουν από stock YouTube πάντως δουλεύει - οπότε δεν ξέρω πόσο ισχύει αυτό Σε εμένα δεν δούλευε ούτε από stock YouTube όσο υπήρχε το microG εγκατεστημένο/συνδεδεμένο. Όπως και να 'χει, πλέον έχει λυθεί αυτό το πρόβλημα με το signature spoof. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, infin1tyGR είπε Σε εμένα δεν δούλευε ούτε από stock YouTube όσο υπήρχε το microG εγκατεστημένο/συνδεδεμένο. Όπως και να 'χει, πλέον έχει λυθεί αυτό το πρόβλημα με το signature spoof. Μερικοί έχουν ακόμα προβλήματα παρά το spoof patch. Απλά το είπα για να ξέρει σε περίπτωση που. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
llib Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Με την τελευταία έκδοση που έβαλα χθες δεν μου έρχονται καθόλου ειδοποιήσεις όταν ανεβαίνει νέο video ενώ με την προηγούμενη δούλευαν μια χαρά... έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, llib είπε Με την τελευταία έκδοση που έβαλα χθες δεν μου έρχονται καθόλου ειδοποιήσεις όταν ανεβαίνει νέο video ενώ με την προηγούμενη δούλευαν μια χαρά... έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; ReVanced ή ReVanced Extended; Δες τις άδειες της εφαρμογής για τις ειδοποιήσεις. Και επίσης στο microG στις ρυθμίσεις cloud messaging. Θα ανεβάσω νέα έκδοση αργότερα για το ReVanced Extended. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2023 από Retrial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
llib Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Το extended έχω. Οι άδειες είναι όλες σωστά... ελπίζω με την νέα έκδοση να λυθεί το θέμα. Edit: Τώρα είδα που λες για το microG στις ρυθμίσεις cloud messaging... μόλις μπήκα μου ήρθαν όλες οι ειδοποιήσεις από χθες αν και ήταν ήδη στο on... και μετά μου ήρθε και μία καινούρια κανονικά οπότε μάλλον αυτό ήταν το πρόβλημα ίσως είχε κολλήσει... Επεξ/σία 21 Απριλίου 2023 από llib 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω ανεβάσει τα ενημερωμένα apk μου στο Android File Host. Επίσης πρόσθεσα ReVanced Reddit, TikTok, Twitch, Twitter (θα τα βρείτε στον φάκελο "ReVanced"). Θα ενημερώσω το xda thread όταν θα έχω internet γιατί έχει θέμα η Cosmote στην περιοχή μου. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2023 από Retrial 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Ο οδηγός και τα APK(s) στο XDA έχουν ενημερωθεί. 22/04/2023🗓️ 💡Τι νέο υπάρχει: Changelog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
llib Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Στις 22/4/2023 στις 9:49 ΜΜ, Retrial είπε Ο οδηγός και τα APK(s) στο XDA έχουν ενημερωθεί. 22/04/2023🗓️ 💡Τι νέο υπάρχει: Changelog Από εδώ και πέρα σε όλες τις νέες εκδόσεις θα βάζεις στο ReVanced Extended το όνομα "YouTube" ? Για να βάλουμε το νέο MicroG σβήνουμε πρώτα το παλιό έτσι? θέλει να κάνουμε κάτι άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, llib είπε Από εδώ και πέρα σε όλες τις νέες εκδόσεις θα βάζεις στο ReVanced Extended το όνομα "YouTube" ? Για να βάλουμε το νέο MicroG σβήνουμε πρώτα το παλιό έτσι? θέλει να κάνουμε κάτι άλλο? Για το name μάλλον ναι. Το "ReVanced Extended" δείχνει μακρινάρι και κόβει τις λέξεις πχ αν το βάλεις σε φάκελο στο home screen. Δεν σου αρέσει το YouTube? (Αν είναι να το ξανασκεφτώ) Το εικονίδιο θα μείνει του extended. Δεν χρειάζεται να σβήσεις το παλιό. Κάνει update από πάνω σε αυτό που έχεις ήδη αλλά εγώ προτείνω να περιμένεις λίγο ακόμα καθώς αυτό είναι το αρχικό release. Stable φαίνεται πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
llib Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, Retrial είπε Για το name μάλλον ναι. Το "ReVanced Extended" δείχνει μακρινάρι και κόβει τις λέξεις πχ αν το βάλεις σε φάκελο στο home screen. Δεν σου αρέσει το YouTube? (Αν είναι να το ξανασκεφτώ) Το εικονίδιο θα μείνει του extended. Δεν χρειάζεται να σβήσεις το παλιό. Κάνει update από πάνω σε αυτό που έχεις ήδη αλλά εγώ προτείνω να περιμένεις λίγο ακόμα καθώς αυτό είναι το αρχικό release. Stable φαίνεται πάντως. Εννοείτε πως προτιμώ το όνομα YouTube άλλωστε στο είχα πει και παλιότερα και τόσο καιρό χρησιμοποιούσα το apk editor studio για να αλλάξω το όνομα (το εικονίδιο και εγώ του extended προτιμώ). Απλά δεν μπορώ να βάλω την δική σου έκδοση τώρα που άλλαξες όνομα πάνω από την δική μου... (ίσως επειδή εγώ το αλλάζω με αυτό το πρόγραμμα και αλλάζω μόνο το όνομα στα αγγλικά και τα ελληνικά ενώ εσύ είδα το έχεις αλλάξει σε όλες τις γλώσσες και καλά έκανες). Επόμενος για αυτό σε ρωτάω αν από εδώ και πέρα το αλλάζεις μόνιμα να σβήσω την δική μου έκδοση να βάλω την δική σου και να περάνω τις νέες από πάνω! για το MicroG οκ θα περιμένω λίγο να βγει καμιά νέα έκδοση ακόμα και το περνάω μετά από πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, llib είπε Εννοείτε πως προτιμώ το όνομα YouTube άλλωστε στο είχα πει και παλιότερα και τόσο καιρό χρησιμοποιούσα το apk editor studio για να αλλάξω το όνομα (το εικονίδιο και εγώ του extended προτιμώ). Απλά δεν μπορώ να βάλω την δική σου έκδοση τώρα που άλλαξες όνομα πάνω από την δική μου... (ίσως επειδή εγώ το αλλάζω με αυτό το πρόγραμμα και αλλάζω μόνο το όνομα στα αγγλικά και τα ελληνικά ενώ εσύ είδα το έχεις αλλάξει σε όλες τις γλώσσες και καλά έκανες). Επόμενος για αυτό σε ρωτάω αν από εδώ και πέρα το αλλάζεις μόνιμα να σβήσω την δική μου έκδοση να βάλω την δική σου και να περάνω τις νέες από πάνω! για το MicroG οκ θα περιμένω λίγο να βγει καμιά νέα έκδοση ακόμα και το περνάω μετά από πάνω. Α ναι! Δεν θυμόμουν ότι ήσουν εσύ 😋 Ναι YouTube θα το αφήσω μάλλον. Μπορείς να κάνεις export τα περισσότερα settings αν θες και μετά την εκ νέου εγκατάσταση import. (Δεν τα κάνει όλα τα settings πχ Sponsorblock κτλπ) Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από Retrial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
llib Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 12 λεπτά πριν, Retrial είπε Α ναι! Δεν θυμόμουν ότι ήσουν εσύ 😋 Ναι YouTube θα το αφήσω μάλλον. Μπορείς να κάνεις export τα περισσότερα settings αν θες και μετά την εκ νέου εγκατάσταση import. (Δεν τα κάνει όλα τα settings πχ Sponsorblock κτλπ) Μόλις το πέρασα... έβαλα και τα settings και όλα δουλεύουν κομπλέ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Ο οδηγός και τα APK(s) στο XDA έχουν ενημερωθεί. 24/04/2023🗓️ 💡Τι νέο υπάρχει: Changelog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Γνωριζει κανεις ενω ενεργοποιω την επιλογη να εμφανιζεται το κουμπι shorts, δεν εμφανιζεται ποτε ομως Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από giorgos221 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, giorgos221 είπε Γνωριζει κανεις ενω ενεργοποιω την επιλογη να εμφανιζεται το κουμπι shorts, δεν εμφανιζεται ποτε ομως ReVanced ή ReVanced Extended; Revanced: Settings > Layout > scroll down > Hide shorts button > απενεργοποίηση. ReVanced Extended: Settings > Navigation > Hide shorts button > απενεργοποίηση. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από Retrial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα