tarantules Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δεν ξέρω γιατί το κατεβάζει έτσι.Τελικά όπως είπα το κατέβασα από το Download at Android File Host και το εγκατέστησα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Μου άρεσε έτσι λίγο που το δούλεψα.Θα ήθελα να έχει και native δυνατότητα να μπορείς να κατεβάσεις το βίντεο ή τον ήχο αλλά απότι είδα ζητάει να εγκαταστήσεις εφαρμογή από το org.schabi.newpipe.Απότι κατάλαβα είναι διαφορετική εφαρμογή από το Newpipe που έχω εγκατεστημένο.Συγκεκριμένα έχω το Newpipe SponsorBlock. Επίσης θέλω να ρωτήσω εαν υπάρχει περίπτωση να μπορείς να αποθηκεύεις σε ένα φάκελο τα αγαπημένα σου κανάλια χωρίς όμως να κάνεις login στο youtube.Αυτό στο newpipe υπάρχει και ήταν και ένας από τους βασικότερους λόγους που εξακολουθώ να το χρησιμοποιώ μέχρι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, tarantules είπε Μου άρεσε έτσι λίγο που το δούλεψα.Θα ήθελα να έχει και native δυνατότητα να μπορείς να κατεβάσεις το βίντεο ή τον ήχο αλλά απότι είδα ζητάει να εγκαταστήσεις εφαρμογή από το org.schabi.newpipe.Απότι κατάλαβα είναι διαφορετική εφαρμογή από το Newpipe που έχω εγκατεστημένο.Συγκεκριμένα έχω το Newpipe SponsorBlock. Επίσης θέλω να ρωτήσω εαν υπάρχει περίπτωση να μπορείς να αποθηκεύεις σε ένα φάκελο τα αγαπημένα σου κανάλια χωρίς όμως να κάνεις login στο youtube.Αυτό στο newpipe υπάρχει και ήταν και ένας από τους βασικότερους λόγους που εξακολουθώ να το χρησιμοποιώ μέχρι τώρα. Το org.schabi.newpipe είναι το επίσημο NewPipe. Αυτό που έχεις εσύ είναι fork του NewPipe που κάνει support και το SponsorBlock. Στο ReVanced Extended μπορείς να διαλέξεις και το Newpipe SponsorBlock αλλά και στο Official ReVanced μπορείς να βάλεις αυτό το packange name: "org.polymorphicshade.newpipe" και λογικά θα στο πάρει. Για την άλλη ερώτηση σου, όχι δεν γίνεται χωρίς login. Σε αυτή την περίπτωση φτιάξε ένα burned account gmail για το revanced μόνο. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από Retrial 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Retrial είπε Αν χρησιμοποιείς τα έτοιμα apk μου απλά κατεβάζεις το νέο apk και το κάνεις install από πάνω. Εάν το φτιάχνεις εσύ το apk με το manager απλά το patchαρεις το youtube app ξανά και install από πάνω πάλι. Η νέα έκδοση είναι supported μόνο για το ReVanced Extended. Άλλαξες τα Sources από το ReVanced Manager σε inotia00? Αν όχι κάντο, και μετά κάνε επανεκκίνηση το manager και προχώρα. Άρα στο original μένω στη 18.03.36; Το inotia00 είναι για original ή extended, μπερδευτηκα; Sorry για το πρήξιμο.. Update: έβαλα 18.5.40 original. Ειναι οκ. Θα δοκιμασω και 18.6 να δω. Update 2: 18.6.35 κανει fail τα attributes. Μια ερωτηση ακομα. Το cast ενω το κανω unhide, δε βγαζει το κουμπι στον player. Ειναι σαν το vanced που δεν επαιζε; Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από alxnt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, alxnt είπε Άρα στο original μένω στη 18.03.36; Το inotia00 είναι για original ή extended, μπερδευτηκα; Sorry για το πρήξιμο.. Update: έβαλα 18.5.40 original. Ειναι οκ. Θα δοκιμασω και 18.6 να δω. Update 2: 18.6.35 κανει fail τα attributes. Μια ερωτηση ακομα. Το cast ενω το κανω unhide, δε βγαζει το κουμπι στον player. Ειναι σαν το vanced που δεν επαιζε; Δεν με πρήζεις ρε σιγά. Το Official κάνει support το 18.03.36 και καλό θα είναι να μείνει σε αυτό επειδή είναι το recommended. Το Extended από τον inotia00 κάνει support το 18.07.35 και αυτό είναι και το recommended. Συνεπώς αν θες να πας official patchαρε το 18.03.36 αλλιώς αν θες Extended patchαρε το 18.07.35. Το cast κουμπί εμφανίζεται σε μένα και στο official και extended όταν το βγάλω να είναι hide. Παρόλα αυτά το cast δεν δουλεύει ακριβώς στο ReVanced λόγο microG. Μπορείς μόνο να κάνεις cast με κωδικό στην android tv αλλά θα σου ανοίγει το stock YouTube οπότε δεν ξέρω αν έχει νόημα. Αλλιώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις την έκδοση root για ReVanced που στο root δουλεύει το cast καθώς δεν χρησιμοποιεί το microg. Γενικά για να βλέπεις σε Android TV βάλε το SmartTubeNext. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από Retrial 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Retrial είπε Δεν με πρήζεις ρε σιγά. Το Official κάνει support το 18.03.36 και καλό θα είναι να μείνει σε αυτό επειδή είναι το recommended. Το Extended από τον inotia00 κάνει support το 18.07.35 και αυτό είναι και το recommended. Συνεπώς αν θες να πας official patchαρε το 18.03.36 αλλιώς αν θες Extended patchαρε το 18.07.35. Το cast κουμπί εμφανίζεται σε μένα και στο official και extended όταν το βγάλω να είναι hide. Παρόλα αυτά το cast δεν δουλεύει ακριβώς στο ReVanced λόγο microG. Μπορείς μόνο να κάνεις cast με κωδικό στην android tv αλλά θα σου ανοίγει το stock YouTube οπότε δεν ξέρω αν έχει νόημα. Αλλιώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις την έκδοση root για ReVanced που στο root δουλεύει το cast καθώς δεν χρησιμοποιεί το microg. Γενικά για να βλέπεις σε Android TV βάλε το SmartTubeNext. Η 18.05.40 φαίνεται να δουλεύει σωστά. Θα την κρατήσω κι αν κάνει τπτ περίεργα την αλλάζω. Το κουμπί cast δε το βγάζει σε καμία πάντως αλλά μικρή σημασία εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo1st487 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Από που μπορώ να κατεβάσω το επίσημο NewPipe; Στο revanced μπορώ να αποθηκεύσω τις ρυθμίσεις σε κάποιο αρχείο και όταν περάσω κάποια νεότερη έκδοση να τις φορτώσω για να μη τις κάνω πάλι από την αρχή; ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, geo1st487 είπε Από που μπορώ να κατεβάσω το επίσημο NewPipe; Στο revanced μπορώ να αποθηκεύσω τις ρυθμίσεις σε κάποιο αρχείο και όταν περάσω κάποια νεότερη έκδοση να τις φορτώσω για να μη τις κάνω πάλι από την αρχή; ευχαριστώ To NewPipe από εδώ. Είτε από τα releases στο github είτε από F-Droid. Στο ReVanced αν χρησιμοποιείς τα δικά μου apk ή αν το φτιάχνεις μόνος σου και δεν έχεις διαγράψει το keystore από το Manager, μπορείς απλά να κανείς εγκατάσταση την νέα έκδοση από πάνω χωρίς να χρειάζεται να το κάνεις clean install. Επίσης συγκεκριμένα το Extended έβαλε πρόσφατα να κάνεις export/import τα settings σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo1st487 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Απο εδω https://newpipe.net/#download ειναι ασφαλες να το κατεβασω; Εχω το δικο σου apk official revanced 18.03.36 οποτε αν περασω καποια νεοτερη απο πανω θα κρατήσει τις ρυθμίσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, geo1st487 είπε Απο εδω https://newpipe.net/#download ειναι ασφαλες να το κατεβασω; Εχω το δικο σου apk official revanced 18.03.36 οποτε αν περασω καποια νεοτερη απο πανω θα κρατήσει τις ρυθμίσεις; Ναι ασφαλές είναι το site τους. Ναι, θα κρατήσει τις ρυθμίσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo1st487 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Το εβαλα το NewPipe, μαρεσε, πολυ καλο, αλλα δεν εχει δυνατοτητα να βαλω λογαριασμο google. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Μπορω να κρυψω το κουμπακι remix στα shorts; (πληροφοριακα οταν ειμαι στις ρυθμισεις revanced, το back βελακι της εφαρμογης - πανω αριστερα - δεν πιανει παντα. Το back του κινητου ειναι οκ. Στις κανονικες ρυθμισεις δεν εχει θεμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, alxnt είπε Μπορω να κρυψω το κουμπακι remix στα shorts; (πληροφοριακα οταν ειμαι στις ρυθμισεις revanced, το back βελακι της εφαρμογης - πανω αριστερα - δεν πιανει παντα. Το back του κινητου ειναι οκ. Στις κανονικες ρυθμισεις δεν εχει θεμα). Στο Extended είναι ReVanced Extended Settings > General Layout > Hide shorts component > Hide shorts player remix button κάντο enable. Στο Official δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται. Όσο για το κουμπί back δεν έχω παρατηρήσει κάτι καθώς χρησιμοποιώ gestures αλλά το δοκίμασα τώρα για να δω και δουλεύει κανονικά. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Retrial είπε Στο Extended είναι ReVanced Extended Settings > General Layout > Hide shorts component > Hide shorts player remix button κάντο enable. Στο Official δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται. Όσο για το κουμπί back δεν έχω παρατηρήσει κάτι καθώς χρησιμοποιώ gestures αλλά το δοκίμασα τώρα για να δω και δουλεύει κανονικά. Στο official δεν το χει. Μικρο το κακό. Θα δοκιμασω και το extended το σκ. Έχεις ένα pm. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από alxnt 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Θα ανέβει σήμερα η 18.08.37 στο APKMirror, ξερουμε; Κάτι άλλο. Έχω παρατηρήσει μετά από φρέσκια εγκατάσταση ότι όσο υπάρχει η ειδοποίηση για microg vanced(έχω ακόμα το yt vanced εγκατεστημένο) το χρώμα στο revanced είναι το γνωστό γκρι. Μετά την επανεκκίνηση, ώστε να φύγει η ειδοποίηση, γίνεται κατράμι μαύρο.. Δεν έχω το patch theme. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα