alxnt Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όταν έχω ενεργη την εξοικονόμηση ενέργειας και βάλω βίντεο να παίζει και στη συνέχεια κλείσω την οθόνη, η εφαρμογή κρασαρει περίπου 15-30" αφού κλείσω την οθόνη. Στο vanced δεν έχω θέμα. (nova 5t) Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2023 από alxnt
Retrial Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, alxnt είπε Όταν έχω ενεργη την εξοικονόμηση ενέργειας και βάλω βίντεο να παίζει και στη συνέχεια κλείσω την οθόνη, η εφαρμογή κρασαρει περίπου 15-30" αφού κλείσω την οθόνη. Στο vanced δεν έχω θέμα. (nova 5t) Καλησπέρα, δουλεύει κανονικά σε μένα δεν έχει κάνει report άλλος αυτό το πρόβλημα. Ίσως κάτι με το Huawei σου. Βάλε να μην γίνεται βελτιστοποίηση το app και το microg.
alxnt Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Retrial είπε Καλησπέρα, δουλεύει κανονικά σε μένα δεν έχει κάνει report άλλος αυτό το πρόβλημα. Ίσως κάτι με το Huawei σου. Βάλε να μην γίνεται βελτιστοποίηση το app και το microg. Εδώ βρήκα τη λύση αλλά θα ήθελα να έχω το κινητό στην εξοικονόμηση ενέργειας. Που κοιτάω για τη βελτιστοποίηση; Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής δε βρήκα κάτι. Μονο μετά την εγκατάσταση μου έβγαλε την ειδοποιηση το κινητό για βελτιστοποίηση και επανεκκίνηση αλλά δεν το πάτησα.
Retrial Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, alxnt είπε Εδώ βρήκα τη λύση αλλά θα ήθελα να έχω το κινητό στην εξοικονόμηση ενέργειας. Που κοιτάω για τη βελτιστοποίηση; Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής δε βρήκα κάτι. Μονο μετά την εγκατάσταση μου έβγαλε την ειδοποιηση το κινητό για βελτιστοποίηση και επανεκκίνηση αλλά δεν το πάτησα. Η βελτιστοποίηση είναι το "battery optimization". Δεν ξέρω στα Huawei που ακριβώς είναι η επιλογή. Ψάξε στις ρυθμίσεις μπαταρίας και δες και https://dontkillmyapp.com/
alxnt Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, Retrial είπε Η βελτιστοποίηση είναι το "battery optimization". Δεν ξέρω στα Huawei που ακριβώς είναι η επιλογή. Ψάξε στις ρυθμίσεις μπαταρίας και δες και https://dontkillmyapp.com/ Το βρηκα, απλα δεν το λεει ετσι η huawei. Το εχει στις ρυθμισεις της μπαταριας μεν, αλλα ως εκκινηση εφαρμογων με τις υπορυθμισεις αυτοματη εκκινηση, δευτερευουσα εκκινηση και εκτελεση στο παρασκηνιο. Στο αυτοματο ηταν και απλα ανοιγοκλεισα το διακοπτη και ξαναδοκιμασα. Φαινεται οτι δεν το κανει τωρα. Αν χρειαστει θα επανελθω και θα ποσταρω και στα issues στο github.
alxnt Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 @Retrial Μπορεί να έχει απαντηθεί κάπου αλλά δεν το βρήκα, ούτε στο xda. Είδα οτι ανέβασες χτες νέα έκδοση yt. Πως το κάνω update; Πατσαρω από πάνω; Στο revanced manager δε βρίσκει update.
tarantules Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Προσπαθώ να κατεβάσω το Youtube Revanced από εδώ αλλά μου κατεβάζει ένα αρχείο windows των 124ΜΒ και όχι αρχείο apk που λέει στον τίτλο.Κάνω κάτι λάθος; Επίσης έχω στο κινητό μου την εφαρμογή newpipe για να βλέπω βίντεο.Ποια η διαφορά με το Youtube Revanced ; Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από tarantules
alxnt Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, alxnt είπε @Retrial Μπορεί να έχει απαντηθεί κάπου αλλά δεν το βρήκα, ούτε στο xda. Είδα οτι ανέβασες χτες νέα έκδοση yt. Πως το κάνω update; Πατσαρω από πάνω; Στο revanced manager δε βρίσκει update. Πήγα να το κάνω patch και την 18.7.35 μου βγάζει σε πολλά attributes warning. Προχωράω;
Retrial Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, alxnt είπε @Retrial Μπορεί να έχει απαντηθεί κάπου αλλά δεν το βρήκα, ούτε στο xda. Είδα οτι ανέβασες χτες νέα έκδοση yt. Πως το κάνω update; Πατσαρω από πάνω; Στο revanced manager δε βρίσκει update. Αν χρησιμοποιείς τα έτοιμα apk μου απλά κατεβάζεις το νέο apk και το κάνεις install από πάνω. Εάν το φτιάχνεις εσύ το apk με το manager απλά το patchαρεις το youtube app ξανά και install από πάνω πάλι. 24 λεπτά πριν, alxnt είπε Πήγα να το κάνω patch και την 18.7.35 μου βγάζει σε πολλά attributes warning. Προχωράω; Η νέα έκδοση είναι supported μόνο για το ReVanced Extended. Άλλαξες τα Sources από το ReVanced Manager σε inotia00? Αν όχι κάντο, και μετά κάνε επανεκκίνηση το manager και προχώρα. 30 λεπτά πριν, tarantules είπε Προσπαθώ να κατεβάσω το Youtube Revanced από εδώ αλλά μου κατεβάζει ένα αρχείο windows των 124ΜΒ και όχι αρχείο apk που λέει στον τίτλο.Κάνω κάτι λάθος; Επίσης έχω στο κινητό μου την εφαρμογή newpipe για να βλέπω βίντεο.Ποια η διαφορά με το Youtube Revanced ; Χμμ δεν ξέρω τι κατεβάζεις, θα έπρεπε να σου κατεβάζει apk. Με τι browser app κατεβάζεις, με firefox? Εάν ναι δοκίμασε με άλλο browser, πχ Brave. Btw, αυτό που κατεβάζει είναι το stock youtube που το θες για να το κάνεις patch, δεν είναι το ReVanced. Αν θες το ReVanced έτοιμο δες εδώ. Το ReVanced είναι η ίδια εφαρμογή stock YouTube μαζί με όλα τα πλεονεκτήματα που παρέχει το Youtube Premium και πολλά ακόμα χωρίς να πληρώνεις. Το newpipe είναι client του youtube και όσο καλό και να είναι (που είναι) σαν το κανονικό YouTube δεν είναι. Πχ δεν μπορείς να κάνεις αναζήτηση και να βάλεις φίλτρο ανά ημερομηνία και άλλα. Γενικά όμως είναι καλό app σαν alternative. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από Retrial
tarantules Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, Retrial είπε Χμμ δεν ξέρω τι κατεβάζεις, θα έπρεπε να σου κατεβάζει apk. Δοκίμασε και από εδώ. Με τι browser app κατεβάζεις, με firefox? Εάν ναι δοκίμασε με άλλο browser, πχ Brave. Το link που μου έδωσες είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που έβαλα κι εγώ.Με firefox από υπολογιστή το κατέβασα.
Retrial Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, tarantules είπε Το link που μου έδωσες είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που έβαλα κι εγώ.Με firefox από υπολογιστή το κατέβασα. Ναι σου έστειλα κατευθείαν direct το download αλλά έγινε expired. Έκανα edit, δες πάλι τι σου γράφω επάνω. Επίσης αν μπορείς στείλε ένα screenshot από τις ιδιότητες του αρχείου που κατέβασες για να δω τι τύπος είναι. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από Retrial
tarantules Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, Retrial είπε Ναι σου έστειλα κατευθείαν direct το download αλλά έγινε expired. Έκανα edit, δες πάλι τι σου γράφω επάνω. Επίσης αν μπορείς στείλε ένα screenshot από τις ιδιότητες του αρχείου που κατέβασες για να δω τι τύπος είναι. Και αυτό το link που αρχικά έγραψα , και το αρχικό δικό σου το πήρα από το 2ο link που διόρθωσες και είναι από τους xda .Μπορείς να το δείς στο παρακάτω screenshot.Όταν κάνω highlight με το ποντίκι το link που έχω βάλει σε κόκκινο πλαίσιο δες κάτω κάτω που σε παραπέμπει στο apkmirror.com.... To αρχείο είναι κατάληξης .com
Retrial Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, tarantules είπε Και αυτό το link που αρχικά έγραψα , και το αρχικό δικό σου το πήρα από το 2ο link που διόρθωσες και είναι από τους xda .Μπορείς να το δείς στο παρακάτω screenshot.Όταν κάνω highlight με το ποντίκι το link που έχω βάλει σε κόκκινο πλαίσιο δες κάτω κάτω που σε παραπέμπει στο apkmirror.com.... To αρχείο είναι κατάληξης .com Το link αυτό είναι για να κατεβάσεις το stock youtube app ώστε να το κάνεις patch μετά με το revanced manager (στην ουσία το έχω εκεί σαν description με τι φτιάχτηκε το revanced apk). Εάν θες να κατεβάσεις έτοιμο το ReVanced scrollαρε λίγο πιο κάτω που λέει "Download at Android File Host". Κατέβασε το microG και το revanced που θες. Το link που δείχνεις είναι το σωστό και είναι apk, αν μπορείς στείλε screenshot από τις ιδιότητες του αρχείου που κατέβασες για να δω τι τύπος είναι εφόσον λες ότι δεν είναι apk. Λογικά apk είναι απλά μπερδεύεις το name που τελειώνει σε com και το extension που λογικά το έχεις κρυμμένο είναι .apk. Εάν το κατεβάσεις ή το μεταφέρεις στο κινητό θα δεις ότι είναι apk. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από Retrial
tarantules Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, Retrial είπε Το link αυτό είναι για να κατεβάσεις το stock youtube app ώστε να το κάνεις patch μετά με το revanced manager (στην ουσία το έχω εκεί σαν description με τι φτιάχτηκε το revanced apk). Εάν θες να κατεβάσεις έτοιμο το ReVanced scrollαρε λίγο πιο κάτω που λέει "Download at Android File Host". Κατέβασε το microG και το revanced που θες. Το link που δείχνεις είναι το σωστό και είναι apk, αν μπορείς στείλε screenshot από τις ιδιότητες του αρχείου που κατέβασες για να δω τι τύπος είναι εφόσον λες ότι δεν είναι apk. Το κατέβασα το apk από εκεί που μου είπες.Το 1ο που είχα κατεβάσει με τα 124ΜΒ είναι κατάληξης .com.Το ανέφερα και πιο πάνω και έβαλα και screenshot. Δες και Ιδιότητες που μου ζήτησες. Spoiler
Retrial Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, tarantules είπε Το κατέβασα το apk από εκεί που μου είπες.Το 1ο που είχα κατεβάσει με τα 124ΜΒ είναι κατάληξης .com.Το ανέφερα και πιο πάνω και έβαλα και screenshot. Δες και Ιδιότητες που μου ζήτησες. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Για κάποιο λόγο ο browser/Windows στο κατεβάζει έτσι. Κατέβασε το από το κινητό κατευθείαν ή δοκίμασε να κάνεις rename σε .apk. Εμένα πάντως κατεβαίνει σαν apk και από Firefox στα Windows 11.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα