apostolos22 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Ευχαριστούμε για τα APK. Το extended μπορεί να κάνει cast σε smart tv; Το κουμπί λείπει και δεν βλέπω κάπου επιλογή για το εμφανίσει. Στο vanced σε γενικές γραμμές έπαιζε. Τώρα απλά το κάνω με την official εφαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 17 ώρες πριν, Retrial είπε Καλησπέρα, Αν εννοείς με το "σκέτο" το Official ReVanced τότε όχι 😋 Δεν έχω κανένα πρόβλημα με fullscreen ούτε με το Official ούτε με το Extended. Δοκίμασα και με το κουμπί αλλά και αυτόματα με rotation. Sorry, που άργησα να απαντήσω. Πρέπει να φταίει ότι πατάω πρώτα κουμπί για fs και μετά το γυρίζω το τηλέφωνο, οπότε ίσως αναιρεί το ένα το άλλο. Θα το δοκιμάσω πάλι σε 1η ευκαιρία, να δω τη διαφορά. Το "sorry" δεν το βλέπω καν...εθελοντική δουλειά είναι, αν είναι δυνατόν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, apostolos22 είπε Ευχαριστούμε για τα APK. Το extended μπορεί να κάνει cast σε smart tv; Το κουμπί λείπει και δεν βλέπω κάπου επιλογή για το εμφανίσει. Στο vanced σε γενικές γραμμές έπαιζε. Τώρα απλά το κάνω με την official εφαρμογή. Καλησπέρα, Η ρύθμιση για το κουμπί cast στο Extended βρίσκεται στα Layout Settings. Scrollαρε λίγο κάτω και θα βρεις ένα setting "Hide cast" κάντο turn off και restart το app. Γενικά όμως το chromecast δεν δουλεύει στο revanced, και φταίει το microG γι'αυτό. Δες το παλαιότερο post εδώ για "workaround". Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2023 από Retrial 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo1st487 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Αν στο revanced προσθεσω ενα διαφορετικο gmail απο αυτο που εχω δηλωσει στο playstore θα δουλεψει ή πρέπει να είναι το ιδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, geo1st487 είπε Αν στο revanced προσθεσω ενα διαφορετικο gmail απο αυτο που εχω δηλωσει στο playstore θα δουλεψει ή πρέπει να είναι το ιδιο; Ναι, κι εγώ με burned email έχω το ReVanced. 😉 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osfp1978 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Συμφωνα με αλλη ιστοσελιδα,το revanced μπαινει και σε AndroidTV μεσω του downloader by aftvnews.com,εφαρμογη που υπαρχει στο play store.Εχει κανεις εμπειρια με αυτο; Δεν υπαρχει ομως αναφορα για αλλα λειτουργικα smart tv οπως linux ,lg WebOS κτλ. Στο κινητο μου εγω εχω και το vanced και το revanced extended κατεβασμενα απο το επισημο σαιτ.Ενω σε Chromebook που διαθετω εχω το adblock στον chrome συν τον opera browser και κανει τη δουλεια του γιατι εφαρμογες απο αγνωστες πηγες ειναι δυσκολο να μπουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, osfp1978 είπε Συμφωνα με αλλη ιστοσελιδα,το revanced μπαινει και σε AndroidTV μεσω του downloader by aftvnews.com,εφαρμογη που υπαρχει στο play store.Εχει κανεις εμπειρια με αυτο; Δεν υπαρχει ομως αναφορα για αλλα λειτουργικα smart tv οπως linux ,lg WebOS κτλ. Στο κινητο μου εγω εχω και το vanced και το revanced extended κατεβασμενα απο το επισημο σαιτ.Ενω σε Chromebook που διαθετω εχω το adblock στον chrome συν τον opera browser και κανει τη δουλεια του γιατι εφαρμογες απο αγνωστες πηγες ειναι δυσκολο να μπουν. Το ReVanced επίσημα δεν υποστηρίζεται σε AndroidTV, μπορεί να βρεις bugs και glitches. Βάλε το SmartTubeNext. Δεν υπάρχει κανένα επίσημο site πέρα από το επίσημο GitHub, που εκεί δεν υπάρχουν έτοιμα apk, απλά τα φτιάχνεις μόνος σου. Αν εννοείς το revanced io, δεν είναι επίσημο. Απορώ και στο pcsteps που αυτό εννοείς μάλλον με το "άλλη ιστοσελίδα", δεν googlαραν εάν το revanced io είναι επίσημο ή όχι, και παραπληροφορούν. Θα πρέπει να το αποφύγετε καθώς έχουν αναφερθεί πάρα πολλά για το io, εάν και πλέον δίνουν τα apk και modules μέσω άλλων από διάφορα GitHub -όπου κι αυτά δεν είναι επίσημα αλλά πιο safe- έχουν αλλάξει 100 φορές από που παίρνουν τα apk btw- αλλά και πάλι χρησιμοποιήστε κατευθείαν αυτά του GitHub ή τα δικά μου, χωρίς να μπαίνετε στο io. Η επίσημη ομάδα του ReVanced όπως κι πολλοί άλλοι έχουν επανειλημμένα πει να μην χρησιμοποιείτε το io κι άλλα site. Μια απλή αναζήτηση στο google και στο reddit θα βρείτε διάφορα όπως και εάν διαβάσετε το xda thread μου. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2023 από Retrial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osfp1978 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Retrial είπε Το ReVanced επίσημα δεν υποστηρίζεται σε AndroidTV, μπορεί να βρεις bugs και glitches. Βάλε το SmartTubeNext. Δεν υπάρχει κανένα επίσημο site πέρα από το επίσημο GitHub, που εκεί δεν υπάρχουν έτοιμα apk, απλά τα φτιάχνεις μόνος σου. Αν εννοείς το revanced io, δεν είναι επίσημο. Απορώ και στο pcsteps που αυτό εννοείς μάλλον με το "άλλη ιστοσελίδα", δεν googlαραν εάν το revanced io είναι επίσημο ή όχι, και παραπληροφορούν. Θα πρέπει να το αποφύγετε καθώς έχουν αναφερθεί πάρα πολλά για το io, εάν και πλέον δίνουν τα apk και modules μέσω άλλων από διάφορα GitHub -όπου κι αυτά δεν είναι επίσημα αλλά πιο safe- έχουν αλλάξει 100 φορές από που παίρνουν τα apk btw- αλλά και πάλι χρησιμοποιήστε κατευθείαν αυτά του GitHub ή τα δικά μου, χωρίς να μπαίνετε στο io. Η επίσημη ομάδα του ReVanced όπως κι πολλοί άλλοι έχουν επανειλημμένα πει να μην χρησιμοποιείτε το io κι άλλα site. Μια απλή αναζήτηση στο google και στο reddit θα βρείτε διάφορα όπως και εάν διαβάσετε το xda thread μου. Κατ αρχην δεν εχω ακομη AndroidTV αλλα το σκφτομαι.Εχω μια LG smart TV στο δωματιο του παιδιου μου. Στο pcsteps αναφερομαι πολυ σωστα,για προσφατο αρθρο του.Απο το io εχω κατεβασει το revanced extended στο κινητο μου.Προς το παρον χωρις καποιο θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Ο οδηγός και τα APK(s) στο XDA έχουν ενημερωθεί. 18/02/2023🗓️ 💡Τι νέο υπάρχει: Changelog 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo1st487 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Στις 15/2/2023 στις 12:43 ΠΜ, Retrial είπε Ναι, κι εγώ με burned email έχω το ReVanced. 😉 Τι εννοεις οταν λες με burned email; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, geo1st487 είπε Τι εννοεις οταν λες με burned email; Έφτιαξα ένα email μόνο για το revanced για να μην χρησιμοποιώ το main gmail μου, γιατί με την Google ποτέ δεν ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo1st487 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Retrial είπε Έφτιαξα ένα email μόνο για το revanced για να μην χρησιμοποιώ το main gmail μου, γιατί με την Google ποτέ δεν ξέρεις. Οταν πηγες να φτιαξες email (gmail) μόνο για το revanced δεν σου ζητησε αριθμο κινητου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 6 ώρες πριν, geo1st487 είπε Οταν πηγες να φτιαξες email (gmail) μόνο για το revanced δεν σου ζητησε αριθμο κινητου; Δεν θυμάμαι πως το είχα κάνει, νομίζω δεν είχα βάλει αριθμό αλλά πλέον νομίζω σε αναγκάζει να βάλεις. Όπως και να έχει, και να βάλεις αριθμό δεν επηρεάζει το main account σου, αμα σε βάλει σε blacklist ή Google θα βάλει μόνο το burned account σου. Anyways, απλά λέω... μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το main account σου, απλά για σιγουριά του λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ο οδηγός και τα APK(s) στο XDA έχουν ενημερωθεί. 22/2/2023🗓️ 💡Τι νέο υπάρχει: Changelog Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2023 από Retrial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Ο οδηγός και τα APK(s) στο XDA έχουν ενημερωθεί. 25/02/2023🗓️ 💡Τι νέο υπάρχει: Changelog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα