Προς το περιεχόμενο

[App][Οδηγοί] ReVanced Megathread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 514
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Alexrose είπε

Πρέπει πάντα να έχουμε την τελευταία έκδοση του Micro g? Είδα πως έχει βγει η v0.3.1.4.240913 

αλλά έχω την 0.3.1.3.240913, αλλάζει κάτι? 

Ναι, καλό είναι να έχεις την τελευταία έκδοση, και κάποιο bug εάν βρείς στο ReVanced θα σε ρωτήσουν αν έχεις τα πάντα σε latest version:

https://github.com/ReVanced/GmsCore/releases/

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Retrial είπε

Ναι, καλό είναι να έχεις την τελευταία έκδοση, και κάποιο bug εάν βρείς στο ReVanced θα σε ρωτήσουν αν έχεις τα πάντα σε latest version:

https://github.com/ReVanced/GmsCore/releases/

Σ ευχαριστώ! Κάνουμε εγκατάσταση κατευθείαν ή πρέπει να κάνουμε απεγκατασταση την προηγούμενη έκδοση?? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Alexrose είπε

Σ ευχαριστώ! Κάνουμε εγκατάσταση κατευθείαν ή πρέπει να κάνουμε απεγκατασταση την προηγούμενη έκδοση?? 

Μπορείς να κάνεις update από "πάνω" κατευθείαν (αν θυμάμαι καλά), χωρίς να κάνεις απεγκατάσταση πρώτα.

Επεξ/σία από Retrial
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

🎉Το ReVanced έχει ενημερωθεί με τα τελευταία patches v5.12.0.

Download pre-made apks στο MEGA Cloud μου.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

🎉Το ReVanced Extended έχει ενημερωθεί με τα τελευταία patches v5.4.1.

Download pre-made apks στο MEGA Cloud μου.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

🗒️Σημείωση: To RVX για Android 5-7, σε λίγους μήνες θα σταματήσει να δουλεύει, οπότε και θα αφαιρεθεί από το MEGA Cloud μου. Δείτε εδώ.

Επεξ/σία από Retrial

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...