Προς το περιεχόμενο

[App][Οδηγοί] ReVanced Megathread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

🎉Το ReVanced έχει ενημερωθεί με τα τελευταία patches v5.5.1.

Download pre-made apks στο MEGA Cloud μου.

📝 Σημείωση: Μπόρεσα να patchάρω την τελευταία έκδοση του Twitch με το Revancify, καθώς στο Apkmirror υπάρχει μόνο σαν bundle. Με το Revancify κατεβάζει το bundle από το apkmirror και μπορεί και το κάνει split και μετά patch.

Θα χρειαστεί να κάνετε καθαρή εγκατάσταση συγκεκριμένα το Twitch ReVanced, καθώς χρησιμοποίησα το προεπιλεγμένο keystore του Revancify για να γίνει sign το apk.

Πείτε μου αν δουλεύει ή έχετε πρόβλημα.

Επεξ/σία από Retrial
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 514
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε φίλε από τη μία λέω να μην γράφω σπαμ-- ευχαριστώ κτλ σε τέτοια θέματα γιατί πολλοί ακολουθούν το θέμα και παίρνουνε ειδοποιήσεις χωρίς λόγο. Από την άλλη δε γίνεται να μην σε ευχαριστήσω προσωπικά και φαντάζομαι να σε ευχαριστήσουμε όλοι για τη δουλειά που κάνεις. καλές γιορτές σου εύχομαι και ό,τι καλύτερο. 

• Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, salmp7 είπε

ρε φίλε από τη μία λέω να μην γράφω σπαμ-- ευχαριστώ κτλ σε τέτοια θέματα γιατί πολλοί ακολουθούν το θέμα και παίρνουνε ειδοποιήσεις χωρίς λόγο. Από την άλλη δε γίνεται να μην σε ευχαριστήσω προσωπικά και φαντάζομαι να σε ευχαριστήσουμε όλοι για τη δουλειά που κάνεις. καλές γιορτές σου εύχομαι και ό,τι καλύτερο. 

Να σαι καλά αδερφέ. Μου έφτιαξες την μέρα 😋

Καλές γιορτές, Καλά Χριστούγεννα 🧑‍🎄🎄🌟

• Like 3
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Στο ReVanced Extended μπορούμε να αφαιρέσουμε τα σχόλια?

Δηλαδή να μην μπορεί κανένας να στέλνει.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Στο ReVanced Extended μπορούμε να αφαιρέσουμε τα σχόλια?

Δηλαδή να μην μπορεί κανένας να στέλνει.

Καλησπέρα καλή χρονιά,

Να αποκρύψεις τα σχόλια ναι (Settings > Player > Comments), να τα μπλοκάρεις όχι. Αυτό έχει κάνει με τις ρυθμίσεις του YouTube λογαριασμού σου όχι με το app.

Δες εδώ: https://support.google.com/youtube/answer/9482556?hl=en και εδώ 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Retrial είπε

Καλησπέρα καλή χρονιά,

Να αποκρύψεις τα σχόλια ναι (Settings > Player > Comments), να τα μπλοκάρεις όχι. Αυτό έχει κάνει με τις ρυθμίσεις του YouTube λογαριασμού σου όχι με το app.

Δες εδώ: https://support.google.com/youtube/answer/9482556?hl=en και εδώ 

Ευχαριστώ. 👍

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/12/2024 στις 4:40 ΠΜ, Retrial είπε

🎉Το ReVanced έχει ενημερωθεί με τα τελευταία patches v5.5.1.

Download pre-made apks στο MEGA Cloud μου.

📝 Σημείωση: Μπόρεσα να patchάρω την τελευταία έκδοση του Twitch με το Revancify, καθώς στο Apkmirror υπάρχει μόνο σαν bundle. Με το Revancify κατεβάζει το bundle από το apkmirror και μπορεί και το κάνει split και μετά patch.

Θα χρειαστεί να κάνετε καθαρή εγκατάσταση συγκεκριμένα το Twitch ReVanced, καθώς χρησιμοποίησα το προεπιλεγμένο keystore του Revancify για να γίνει sign το apk.

Πείτε μου αν δουλεύει ή έχετε πρόβλημα.

ευχαριστω κι απο μενα

εχω μια απορια μαλλον χαζη αλλα απορια

στον οδηγο που εχεις ανεβασει στο xda ,υποθετω σωστα οτι αναμεσα στο βημα 1 και βημα 2 κανουμε εγκατασταση το revanced app και αν ναι ποιο απ ολα?

καπου χαθηκα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, tattooxxx είπε

ευχαριστω κι απο μενα

εχω μια απορια μαλλον χαζη αλλα απορια

στον οδηγο που εχεις ανεβασει στο xda ,υποθετω σωστα οτι αναμεσα στο βημα 1 και βημα 2 κανουμε εγκατασταση το revanced app και αν ναι ποιο απ ολα?

καπου χαθηκα

Αναφέρεσαι σε αυτόν τον οδηγό;

Αν ναι, φορτώνεις το GMSCore (το Default) και μετά είτε το ReVanced YouTube, είτε το ReVanced Extended YouTube, τα οποία μπορείς να βρεις στο MEGA Cloud μου. Προτιμότερο είναι να κατεβάσεις τα Recommended versions.

IMG_20250208_153054.jpg

Επεξ/σία από Retrial
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

@Retrial στο revanced reddit αν πας σε subs για μετοχες με το γνωστοτερο το wallstreetbets δεν φορτωνει την εφαρμογη που εχει το sub, το εχεις παρατηρησει?

Sorry, δεν χρησιμοποιώ ReVanced Reddit, δεν έχω ιδέα γιατί δεν σου φορτώνει.

Εγώ χρησιμοποιώ το ReVanced Infinity for ReVanced και απ'ότι βλέπω φορτώνει κανονικά, αλλά αυτό, όπως και τα άλλα third-party clients του Reddit, θα πρέπει να τα patchαρεις μόνος σου.

Μπορείς να ρωτήσεις στο Discord του ReVanced ή στο GitHub τους για το πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Retrial είπε

Αναφέρεσαι σε αυτόν τον οδηγό;

Αν ναι, φορτώνεις το GMSCore (το Default) και μετά είτε το ReVanced YouTube, είτε το ReVanced Extended YouTube, τα οποία μπορείς να βρεις στο MEGA Cloud μου. Προτιμότερο είναι να κατεβάσεις τα Recommended versions.

IMG_20250208_153054.jpg

δεν εβγαλα ακρη με το spoof client αλλα εβαλα το extended και δουλευει κανονικα

ευχαριστω και παλι

Δημοσ.

Παιδιά έχω μια χαζή ερώτηση! 

Έχω το Revanced Extended σε 2 συσκευές μου, ίδιας μάρκας. 

Η μία είναι 7 ετών με android 8.1 και η άλλη καινούργια android 15. Στην παλιά η ένταση ανεβαίνει μέχρι το 30 ενώ στην νέα μέχρι το 16. Όσοι το χρησιμοποιείτε μέχρι πόσο ανεβαίνει; 

Να παίζει ρόλο η συσκευή ή έχει κάπου κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Titarasaudi είπε

Παιδιά έχω μια χαζή ερώτηση! 

Έχω το Revanced Extended σε 2 συσκευές μου, ίδιας μάρκας. 

Η μία είναι 7 ετών με android 8.1 και η άλλη καινούργια android 15. Στην παλιά η ένταση ανεβαίνει μέχρι το 30 ενώ στην νέα μέχρι το 16. Όσοι το χρησιμοποιείτε μέχρι πόσο ανεβαίνει; 

Να παίζει ρόλο η συσκευή ή έχει κάπου κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει; 

Δοκίμασε να πας ReVanced Extended Settings > Swipe controls > και κάνε disable το "Enable volume gesture".

Αλλά δεν νομίζω να έχει καμία σχέση η εφαρμογή με την ένταση της συσκευής. Υποθέτω είναι ανάλογα την συσκευή. Ποιες συσκευές έχεις;

Το πρόβλημα είναι ότι είναι χαμηλά η ένταση και δεν ακούς; ή απλά ότι έχει άλλα volume steps στην μια συσκευή κι άλλα στην άλλη;

Επεξ/σία από Retrial
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Retrial είπε

Δοκίμασε να πας ReVanced Extended Settings > Swipe controls > και κάνε disable το "Enable volume gesture".

Αλλά δεν νομίζω να έχει καμία σχέση η εφαρμογή με την ένταση της συσκευής. Υποθέτω είναι ανάλογα την συσκευή. Ποιες συσκευές έχεις;

Το πρόβλημα είναι ότι είναι χαμηλά η ένταση και δεν ακούς; ή απλά ότι έχει άλλα volume steps στην μια συσκευή κι άλλα στην άλλη;

Η μία συσκευή είναι το OnePlus 5T και άλλη το OnePlus 13! 

Το πρόβλημα δεν είναι στην ένταση! Το OnePlus 13 με ένταση max στο 16 ακούγεται δυνατότερα απ' το 5Τ στο 30!!

Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί με το ίδιο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο και στις 2 συσκευές (τοπικά βίντεο στη συσκευή) στο OnePlus 13 φτάνει μέχρι 40 ενώ στο 5Τ μέχρι το 30. Γι' αυτό απόρησα που με το Revanced συμβαίνει το αντίστροφο και σκέφτηκα μήπως στις ρυθμίσεις το σταματάει στο 16. 

Τέλος πάντων, μάλλον τα volume steps είναι ενδεικτικά και έχουν να κάνουν ενδεχομένως με τη συσκευή! 

Επεξ/σία από Titarasaudi
Δημοσ.
Στις 11/2/2025 στις 6:15 ΜΜ, Titarasaudi είπε

Η μία συσκευή είναι το OnePlus 5T και άλλη το OnePlus 13! 

Το πρόβλημα δεν είναι στην ένταση! Το OnePlus 13 με ένταση max στο 16 ακούγεται δυνατότερα απ' το 5Τ στο 30!!

Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί με το ίδιο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο και στις 2 συσκευές (τοπικά βίντεο στη συσκευή) στο OnePlus 13 φτάνει μέχρι 40 ενώ στο 5Τ μέχρι το 30. Γι' αυτό απόρησα που με το Revanced συμβαίνει το αντίστροφο και σκέφτηκα μήπως στις ρυθμίσεις το σταματάει στο 16. 

Τέλος πάντων, μάλλον τα volume steps είναι ενδεικτικά και έχουν να κάνουν ενδεχομένως με τη συσκευή! 

Και εμένα στο 16 πάει.

1+12

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...