Retrial Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GATE123 είπε Στο ReVanced Extended εκτός από το YTDLnis δεν μπορείς να βάλεις το NewPipe ? Αν ναι πως. ReVanced Extended Settings > General > Hook buttons ReVanced Extended Settings > Player > buttons > scroll down > video downloader package name Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2024 από Retrial 1
MaXmaD Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Μ αυτήν την εφαρμογή Astron https://astron.cc/web/ Ξέρει κανείς τι παίζει? Είναι κάποιο φορκ? Η μήπως τίποτα scam?
Retrial Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, MaXmaD είπε Μ αυτήν την εφαρμογή Astron https://astron.cc/web/ Ξέρει κανείς τι παίζει? Είναι κάποιο φορκ? Η μήπως τίποτα scam? Δεν είναι fork του ReVanced και δεν βασίζεται στην "κανονική εφαρμογή" του YouTube. Webview player νομίζω είναι. Θα το απέφευγα.... 1
UncleKim Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Από σήμερα δεν μου δουλευει, χωρίς κάποιο προφανή λόγο. Προσπάθησα μέσω patch, αλλά και πάλι κάνει fail στο install. Τι κάνουμε?
Retrial Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, UncleKim είπε Από σήμερα δεν μου δουλευει, χωρίς κάποιο προφανή λόγο. Προσπάθησα μέσω patch, αλλά και πάλι κάνει fail στο install. Τι κάνουμε? Διέγραψε τα πάντα και GMSCore. Και ακόλουθα αυτά τα βήματα. Πριν ξανά patchαρεις, σιγουρέψου ότι έχεις το latest ReVanced Manager, το latest supported YouTube apk (19.45.38) και έπειτα patch και install κτλπ. Δουλεύει κανονικά εμένα και το ReVanced και το Extended. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2024 από Retrial
orbit21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Και σε μενα βγαζει προβλημα με διακομιστη 400.
Retrial Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, orbit21 είπε Και σε μενα βγαζει προβλημα με διακομιστη 400. Πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Και στο Discord λένε για 404 και 400 errors. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2024 από Retrial
panagiotis54 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 κατι εγινε update και αλλαξε και το εικονιδιο βλεπω γιατι τα κετεβασα ολα απο την αρχη μιας και σταματησε και σε μενα πριν λιγο να δουλευει, μετα το update στα παντα φαινεται να δουλευει μια χαρα
UncleKim Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Εμένα κολλάει στο download, ίσως κάνω κάτι λάθος. Εχουμε λινκ με απ ευθειας το apk για το Youtube και για το Manager?
Retrial Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 22 λεπτά πριν, UncleKim είπε Εμένα κολλάει στο download, ίσως κάνω κάτι λάθος. Εχουμε λινκ με απ ευθειας το apk για το Youtube και για το Manager? ReVanced Manager: https://github.com/ReVanced/revanced-manager/releases Latest Supported YouTube v19.45.38: https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/youtube/youtube-19-45-38-release/youtube-19-45-38-android-apk-download/ 1
Retrial Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Εάν εξακολουθείτε να έχετε 400 errors, δείτε τα Spoof settings (στα Misc settings) να είναι AndroidVR.
UncleKim Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Thanks @Retrial Τα έσβησα όλα, τα πέρασα από την αρχή όπως είπες και δείχνει να δουλεύει όπως και πριν! 1
MaXmaD Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Η προειδοποιηση για "αποτυχια ελεγχων" καινουργια ειναι; Τα ετοιμα apk βαζω του Retrial και δεν το εμφανιζε παλιοτερα. Ειχα θεμα κ εγω με error 400 δεν επαιζε τιποτα. Αυτη την φορα κιολας τα περασα απο πανω και ολα καλα.
Retrial Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, MaXmaD είπε Η προειδοποιηση για "αποτυχια ελεγχων" καινουργια ειναι; Τα ετοιμα apk βαζω του Retrial και δεν το εμφανιζε παλιοτερα. Ειχα θεμα κ εγω με error 400 δεν επαιζε τιποτα. Αυτη την φορα κιολας τα περασα απο πανω και ολα καλα. Εάν λέμε το ίδιο (δες screenshot), είναι η προειδοποίηση που έχουν βάλει εδώ και λίγο καιρό, εάν και καλά δεν το patchαρες μόνος σου το app. Κάντο ignore, απλά προειδοποίηση είναι. 1
Retrial Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 🎉Το ReVanced έχει ενημερωθεί με τα τελευταία patches v5.3.0. 🎉Το ReVanced Extended (RVX) έχει ενημερωθεί με τα τελευταία patches v5.0.3. ⏬Pre-made apks στο MEGA Cloud μου. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα