Retrial Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 57 λεπτά πριν, Titarasaudi είπε Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Έφαγα και εγώ τις ρυθμίσεις να βρω τι πείραξα και χάθηκαν! Νόμιζα ότι έκανα κάτι εγώ! 😊 Άρα είναι θέμα Revanced και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε κάποιο fix; Ναι δεν κάνεις κάτι προς το παρόν 😜 Επειδή μάλλον είναι A/B test, αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν μερικοί και στο κανονικό YouTube. Οπότε περιμένουμε μπας και το φτιάξει το ReVanced. 1
Titarasaudi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά! Έχω μια ερώτηση ακόμη για το Revanced, αν βρήκε κάποιος κάτι που εγω δεν το βρήκα! Όταν βλέπουμε ένα βίντεο σε οριζόντια θέση το κινητό αν κάνουμε slide up από τη βάση της οθόνης εμφανίζεται τα προτεινόμενα βίντεο! Γίνεται να μην το κάνει αυτό; Να μην εμφανίζει δηλαδή τα βίντεο; Θέλω να ανεβάσω την ένταση με σύρσιμο και μου πετάγονται αυτά τα παράθυρα με τα βίντεο! Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2024 από Titarasaudi
Retrial Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 3 ώρες πριν, Titarasaudi είπε Καλημέρα παιδιά! Έχω μια ερώτηση ακόμη για το Revanced, αν βρήκε κάποιος κάτι που εγω δεν το βρήκα! Όταν βλέπουμε ένα βίντεο σε οριζόντια θέση το κινητό αν κάνουμε slide up από τη βάση της οθόνης εμφανίζεται τα προτεινόμενα βίντεο! Γίνεται να μην το κάνει αυτό; Να μην εμφανίζει δηλαδή τα βίντεο; Θέλω να ανεβάσω την ένταση με σύρσιμο και μου πετάγονται αυτά τα παράθυρα με τα βίντεο! Δεν βρίσκω κάτι στο απλό ReVanced αλλά στο ReVanced Extended μπορείς να τα βγάλεις: Settings > Player > Fullscreen > Hide related video overlay > enable. 1
Titarasaudi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 4 ώρες πριν, Retrial είπε Δεν βρίσκω κάτι στο απλό ReVanced αλλά στο ReVanced Extended μπορείς να τα βγάλεις: Settings > Player > Fullscreen > Hide related video overlay > enable. Σ'ευχαριστώ πολύ και μόνο που ασχολήθηκες! "Ξεσκόνισα" όλες τις ρυθμίσεις και δε βρήκα κάτι και εγώ! Έχει ένα σωρό ρυθμίσεις για το τι θέλεις να φαίνεται γενικότερα και τι όχι και αυτό δεν μπόρεσα να το βρω. Αλλά είπα να ρωτήσω μήπως υπάρχει και δεν το βρίσκω 😊 1
Retrial Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Titarasaudi είπε Σ'ευχαριστώ πολύ και μόνο που ασχολήθηκες! "Ξεσκόνισα" όλες τις ρυθμίσεις και δε βρήκα κάτι και εγώ! Έχει ένα σωρό ρυθμίσεις για το τι θέλεις να φαίνεται γενικότερα και τι όχι και αυτό δεν μπόρεσα να το βρω. Αλλά είπα να ρωτήσω μήπως υπάρχει και δεν το βρίσκω 😊 Εγώ το έχω γυρίσει στο ReVanced Extended. Είναι πιο οργανωμένο με κατηγορίες και search στα settings, είναι πιο παραμετροποίησιμο και επίσης έχω βγάλει τις ελληνικές μεταφράσεις που είναι ότι νάνε. Καλύτερα καταλαβαίνεις τις ρυθμίσεις του στα αγγλικά. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2024 από Retrial
Titarasaudi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 8 λεπτά πριν, Retrial είπε Εγώ το έχω γυρίσει στο ReVanced Extended. Είναι πιο οργανωμένο με κατηγορίες και search στα settings, είναι περισσότερο παραμετροποίησιμο και επίσης έχω βγάλει τις ελληνικές μεταφράσεις που είναι ότι νάνε. Καλύτερα καταλαβαίνεις τις ρυθμίσεις του στα αγγλικά. Αυτό πάντως που δεν μπορώ να χωνέψω ακόμη είναι που χάθηκαν οι αριθμοί των like και dislike! Κάθε μέρα τσεκάρω μήπως βγάλει ενημέρωση το module του magisk που να λύνει το πρόβλημα!
Titarasaudi Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Είπα να κάνω σήμερα μια δοκιμή στο ReVanced Extended. Έβγαλα το module του magisk και πέρασα το apk του Revanced Extended. Έφτιαξαν κάποια "προβλήματα" που είχα με το απλό ReVanced. Φαίνονται πλέον οι αριθμοί των like's και dislike's και επιτέλους δε μου πετάγονται τα παράθυρα στην οριζόντια προβολή κάνοντας slide up από τη βάση της οθόνης. Έχω όμως ένα άλλο πρόβλημα τώρα!!... Όταν πατάω το κουμπί μετάδοσης στην τηλεόραση δε μου εμφανίζει σαν επιλογή το Chromecast! Μου βγάζει μόνο τη Smart tv. Αν δε βρω λύση μάλλον θα ξαναγυρίσω στο module.
Retrial Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Titarasaudi είπε Είπα να κάνω σήμερα μια δοκιμή στο ReVanced Extended. Έβγαλα το module του magisk και πέρασα το apk του Revanced Extended. Έφτιαξαν κάποια "προβλήματα" που είχα με το απλό ReVanced. Φαίνονται πλέον οι αριθμοί των like's και dislike's και επιτέλους δε μου πετάγονται τα παράθυρα στην οριζόντια προβολή κάνοντας slide up από τη βάση της οθόνης. Έχω όμως ένα άλλο πρόβλημα τώρα!!... Όταν πατάω το κουμπί μετάδοσης στην τηλεόραση δε μου εμφανίζει σαν επιλογή το Chromecast! Μου βγάζει μόνο τη Smart tv. Αν δε βρω λύση μάλλον θα ξαναγυρίσω στο module. Το casting δουλεύει μόνο με root γι'αυτό στο εμφανίζει το module. Αν έβαλες το Non Root apk του Extended δεν... Υπάρχει module και για το Extended: https://github.com/j-hc/revanced-magisk-module/releases/tag/20220964
Titarasaudi Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 52 λεπτά πριν, Retrial είπε Το casting δουλεύει μόνο με root γι'αυτό στο εμφανίζει το module. Αν έβαλες το Non Root apk του Extended δεν... Υπάρχει module και για το Extended: https://github.com/j-hc/revanced-magisk-module/releases/tag/20220964 Σ' ευχαριστώ και πάλι! Λοιπόν το δοκίμασα και αυτό! Μπορώ να απενεργοποιήσω τα εκνευριστικά παράθυρα με slide up, μπορώ να κάνω μετάδοση στο Chromecast αλλά δυστυχώς δεν μου δείχνει κ' αυτό στους αριθμούς like's και dislike's. Επίσης το module "πάτα" πάνω στο original YouTube επομένως δεν μπορώ να έχω και τα δύο ταυτόχρονα! Η λύση που εφαρμόζω προς το παρόν είναι η έξης.... Έχω το non root Extended που λύνει τα "προβλήματα" του module και αν χρειαστεί να κάνω μετάδοση στο Chromecast χρησιμοποιώ το original youtube, που μπορώ να το έχω ταυτόχρονα με το Revanced. Έτσι κ' αλλιώς και με το module όταν έστελνα εικόνα στο Chromecast πάλι μου πετούσε που και που διαφήμιση δευτερολεπτων, προφανώς λόγω Chromecast!
Retrial Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Titarasaudi είπε Σ' ευχαριστώ και πάλι! Λοιπόν το δοκίμασα και αυτό! Μπορώ να απενεργοποιήσω τα εκνευριστικά παράθυρα με slide up, μπορώ να κάνω μετάδοση στο Chromecast αλλά δυστυχώς δεν μου δείχνει κ' αυτό στους αριθμούς like's και dislike's. Επίσης το module "πάτα" πάνω στο original YouTube επομένως δεν μπορώ να έχω και τα δύο ταυτόχρονα! Η λύση που εφαρμόζω προς το παρόν είναι η έξης.... Έχω το non root Extended που λύνει τα "προβλήματα" του module και αν χρειαστεί να κάνω μετάδοση στο Chromecast χρησιμοποιώ το original youtube, που μπορώ να το έχω ταυτόχρονα με το Revanced. Έτσι κ' αλλιώς και με το module όταν έστελνα εικόνα στο Chromecast πάλι μου πετούσε που και που διαφήμιση δευτερολεπτων, προφανώς λόγω Chromecast! Yeah ok, αλλά με το cast που κάνεις δεν γλιτώνεις τις διαφημίσεις στο Chromecast καθώς ανοίγει το stock YouTube, όπως ανέφερες και εσύ. Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις το SmartTube στο Chromecast και μετά να ακολουθήσεις αυτά τα βήματα για να το συνδέσεις με το ReVanced ή το Extended. Έτσι γλιτώνεις και τις διαφημίσεις και έχεις και Cast στο ReVanced. Απλά θα πρέπει να ανοίγεις το SmartTube πριν κάνεις casting. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2024 από Retrial 1
panagiotis54 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 εβαλα το reddit revanced...ξερουμε τι παιζει και τωρα το playstore μου βγαζει error στα updates?
Retrial Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε εβαλα το reddit revanced...ξερουμε τι παιζει και τωρα το playstore μου βγαζει error στα updates? Το ReVanced Reddit χρησιμοποιεί το ίδιο package name με την stock εφαρμογή. Επειδή λοιπόν το ReVanced app χρησιμοποιεί το ίδιο package name, το Play Store νομίζει ότι είναι το stock αλλά επειδή είναι modded κάνει fail. Αυτό ισχύει για όλα τα ReVanced apps που χρησιμοποιούν το ίδιο package name και είναι normal behaviour. Μπορείς να απενεργοποιήσεις τις αυτόματες ενημερώσεις για αυτό το app στο Play Store πατώντας το 3-dot menu πάνω δεξιά ή να κάνεις ignore τις ενημερώσεις που σου βγάζει. Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το ReVanced Infinity για Reddit, αλλά όλα τα third-party clients του Reddit πρέπει να τα patchάρεις μόνος σου με αυτόν τον οδηγό. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2024 από Retrial
panagiotis54 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 το μονο που με ενδιεφερε να μην βλεπω απο το reddit ειναι τα σπαστικα "promoted" που ειχε...τπτ αλλο, γενικα ειμαι αρκετα ευχαριστημένος απο το reddit, δεν ξερω τι προσφερει το infinity
Retrial Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 15 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε το μονο που με ενδιεφερε να μην βλεπω απο το reddit ειναι τα σπαστικα "promoted" που ειχε...τπτ αλλο, γενικα ειμαι αρκετα ευχαριστημένος απο το reddit, δεν ξερω τι προσφερει το infinity Εάν είσαι ευχαριστημένος με αυτό ok, εάν θες να μάθεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Infinity for Reddit, δες το GitHub τους: https://github.com/Docile-Alligator/Infinity-For-Reddit 1
GATE123 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Στο ReVanced Extended εκτός από το YTDLnis δεν μπορείς να βάλεις το NewPipe ? Αν ναι πως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα