alex_78 Δημοσ. 26 Μαϊου Share Δημοσ. 26 Μαϊου (επεξεργασμένο) καλησπέρα ετρεχα για χρονια vanced σε ενα παλιο huawei διχως προβλημα, εβαλα microG και re-vanced YouTube, YouTube Music σε νεα συσκευη samsung και ολα κομπλέ σε 1η φάση. Θελω να ρωτησω για τον φάκελο re-vance extended που έχει 3 φακελους με patches τι παιζει και γιατι χρειάζονται και τις διαφορές τους!?samsung A25 Επεξ/σία 26 Μαϊου από alex_78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 26 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαϊου 2 λεπτά πριν, alex_78 είπε καλησπέρα ετρεχα για χρονια vanced σε ενα παλιο huawei διχως προβλημα, εβαλα microG και re-vanced YouTube, YouTube Music σε νεα συσκευη samsung και ολα κομπλέ σε 1η φάση. Θελω να ρωτησω για τον φάκελο re-vance extended που έχει 3 φακελους με patches τι παιζει και γιατι χρειάζονται και τις διαφορές τους!?samsung A25 Δες εδώ: https://xdaforums.com/t/app-guides-unofficial-revanced-megathread.4523967/page-227#post-89513837 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 26 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 🔔Ανακοίνωση σχετικά με τα pre-made apks στο MEGA Cloud μου: Δείτε εδώ. 🔔Επίσης ψηφίστε για το ποιο εικονίδιο προτιμάτε στο ReVanced Extended (RVX): Δείτε εδώ. Ψηφίστε εδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salmp7 Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Το Tasker εκναι σαν το IFTTT; αν ναι είναι καλύτερο; Καλό θα ήταν πάντως να μείνουν τα Instagram, Twitter, strava μαζί με το youtube φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 27 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, salmp7 είπε Το Tasker είναι σαν το IFTTT; αν ναι είναι καλύτερο; Ναι, Tasker, MacroDroid και Automate. Αυτά τα 3 είναι τα καλύτερα απ' ότι γνωρίζω. MacroDroid και Automate είναι πιο user friendly. Το Tasker είναι ισχυρό απλά πιο περίπλοκο. Επεξ/σία 27 Αυγούστου από Retrial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Το ReVanced Extended (inotia00) έχει ενημερωθεί με τα τελευταία patches v4.13.1. Όλα τα αλλά Extended forks, έχουν διαγραφεί από το MEGA Cloud μου, επειδή είναι outdated. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Εδώ και κανα μήνα, οταν πατάω να παίξει βίντεο ανοίγει o player αλλά το βίντεο δεν ξεκινάει. Δεν κάνει κάποιο buffer, απλά δεν ξεκινάει. Τσέκαρα και τα shorts αλλά κι σε αυτά κάνει το ίδιο. Όταν το παθαίνει αυτό ανοιγοκλείνω wifi στη συσκευή και το βίντεο ξεκινάει κανονικά. Αυτό ομως μπορεί να ξανασυμβεί την επόμενη μέρα ή εχει τύχει να το ξανακάνει αν δεν ανοίξω το revanced για μερικές ώρες (πάνω απο 3-4).Το original yt δεν το παθαίνει. Δεν το χρησιμοποιώ γενικά αλλά εκείνη τη στιγμή που στο revanced δεν ξεκινάει, μπαίνω στο yt και παίζει. Ξαναεγκατεστησα την εφαρμογή αλλά δεν άλλαξε κάτι. Ούτε έχει πειραχτεί κατι στις ρυθμίσεις microg και revanced. Την ίδια έκδοση έχω απο τέλη Μαΐου και από οτι έχω δει δεν έχει βγει νεότερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, alxnt είπε Εδώ και κανα μήνα, οταν πατάω να παίξει βίντεο ανοίγει o player αλλά το βίντεο δεν ξεκινάει. Δεν κάνει κάποιο buffer, απλά δεν ξεκινάει. Τσέκαρα και τα shorts αλλά κι σε αυτά κάνει το ίδιο. Όταν το παθαίνει αυτό ανοιγοκλείνω wifi στη συσκευή και το βίντεο ξεκινάει κανονικά. Αυτό ομως μπορεί να ξανασυμβεί την επόμενη μέρα ή εχει τύχει να το ξανακάνει αν δεν ανοίξω το revanced για μερικές ώρες (πάνω απο 3-4).Το original yt δεν το παθαίνει. Δεν το χρησιμοποιώ γενικά αλλά εκείνη τη στιγμή που στο revanced δεν ξεκινάει, μπαίνω στο yt και παίζει. Ξαναεγκατεστησα την εφαρμογή αλλά δεν άλλαξε κάτι. Ούτε έχει πειραχτεί κατι στις ρυθμίσεις microg και revanced. Την ίδια έκδοση έχω απο τέλη Μαΐου και από οτι έχω δει δεν έχει βγει νεότερη. Πως δεν έχει βγει νεότερη έκδοση βρε bro μου... 😋 Θα το ξαναπώ, η έκδοση του YouTube που χρησιμοποιεί το ReVanced δεν έχει σχέση. Τα patches είναι αυτά που μετράνε και παίρνουν συχνά updates. Το version μένει όσο γίνεται σταθερό και το κάνουν update μια στο τόσο όταν χρειάζεται, για να μην τους δημιουργεί καινούργια προβλήματα και bugs. Οπότε να κοιτάς το version των patches και όχι του YouTube version. Στο πρόβλημα σου τώρα, απλά κατέβασε το latest update και κάνε update (ή clean install). Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από Retrial 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, Retrial said: Πως δεν έχει βγει νεότερη έκδοση βρε bro μου... 😋 Θα το ξαναπώ, η έκδοση του YouTube που χρησιμοποιεί το ReVanced δεν έχει σχέση. Τα patches είναι αυτά που μετράνε και παίρνουν συχνά updates. Το version μένει όσο γίνεται σταθερό και το κάνουν update μια στο τόσο όταν χρειάζεται, για να μην τους δημιουργεί καινούργια προβλήματα και bugs. Οπότε να κοιτάς το version των patches και όχι του YouTube version. Στο πρόβλημα σου τώρα, απλά κατέβασε το latest update και κάνε update (ή clean install). Δεν το 'ξερα και κοίταγα την έκδοση του yt. Τώρα το ξέρω. 😁 Είχε μείνει πίσω και ο manager και τα patches. Το έκανα update και λογικά αύριο θα φανεί αν διορθώθηκε αλλιώς clean install. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titarasaudi Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, Retrial είπε Πως δεν έχει βγει νεότερη έκδοση βρε bro μου... 😋 Θα το ξαναπώ, η έκδοση του YouTube που χρησιμοποιεί το ReVanced δεν έχει σχέση. Τα patches είναι αυτά που μετράνε και παίρνουν συχνά updates. Το version μένει όσο γίνεται σταθερό και το κάνουν update μια στο τόσο όταν χρειάζεται, για να μην τους δημιουργεί καινούργια προβλήματα και bugs. Οπότε να κοιτάς το version των patches και όχι του YouTube version. Στο πρόβλημα σου τώρα, απλά κατέβασε το latest update και κάνε update (ή clean install). Εγώ που έχω το Revanced σαν επέκταση στο magisk σε root συσκευή, πως θα κάνω ενημέρωση τα patches; Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το φίλο πιο πάνω! Μέσα στο magisk δε μου βγάζει ενημέρωση για το Revanced. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Titarasaudi είπε Εγώ που έχω το Revanced σαν επέκταση στο magisk σε root συσκευή, πως θα κάνω ενημέρωση τα patches; Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το φίλο πιο πάνω! Μέσα στο magisk δε μου βγάζει ενημέρωση για το Revanced. Γιατί δεν σου βγάζει ενημέρωση το module? Anyways, ακολούθα τα Root βήματα εδώ για να κάνεις clean install το latest module apo j-hc. (O j-hc έχει και για το ReVanced και για το Extended modules, διάλεξε ποιο θες γιατί τα έχει όλα μαζί στα releases στο GitHub. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από Retrial 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Επανέρχομαι γιατί τελικά δεν έφτιαξε με το repatch. Πρέπει να έχει κάποιο θέμα το microg γιατί με κολλημένο βίντεο , το κάνω kill και μετά που ξανανοίγω το revanced παίζουν όλα κανονικά. Το microg είναι στην τελευταία 0.3.1.4.240913 Έχουμε καμιά ιδέα; Υ.Γ: Δεν ειναι φλαγκαρισμενο το account μου γιατί βάζω και ενα 2ο burn που έχω κ κάνει τα ίδια. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από alxnt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, alxnt είπε Επανέρχομαι γιατί τελικά δεν έφτιαξε με το repatch. Πρέπει να έχει κάποιο θέμα το microg γιατί με κολλημένο βίντεο , το κάνω kill και μετά που ξανανοίγω το revanced παίζουν όλα κανονικά. Το microg είναι στην τελευταία 0.3.1.4.240913 Έχουμε καμιά ιδέα; Πήγαινε στα Misc Settings του ReVanced και checkαρε τι Spoof Client έχεις. iOS? Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από Retrial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, Retrial said: Πήγαινε στα Misc Settings του ReVanced και checkαρε τι Spoof Client έχεις. iOS? Ναι. Από default. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, alxnt είπε Ναι. Από default. Μπορείς να δοκιμάσεις και το Extended? Εγώ αυτό χρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό και δεν έχω κάποιο τέτοιο πρόβλημα. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από Retrial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα