Retrial Δημοσ. 2 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Tony200 είπε Έχω το Vivo Y35 και το κλασικό revanced το οποίο έχω μοντάρει μέσω του revanced manager. Έχω το τελευταίο GMSCore εγκατεστημένο. Η εφαρμογή λειτουργεί κανονικά για 4-5 λεπτά και ξαφνικά κλείνει από μόνη της. Έχεις απενεργοποιήσει το battery optimization για το GMSCore και έχεις δώσει άδεια για allow to run in background? Επεξ/σία 2 Μαϊου από Retrial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony200 Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου 50 λεπτά πριν, Retrial είπε Έχεις απενεργοποιήσει το battery optimization για το GMSCore και έχεις δώσει άδεια για allow to run in background? Ναι... Έχουν γίνει όλα αυτά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 2 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαϊου 3 λεπτά πριν, Tony200 είπε Ναι... Έχουν γίνει όλα αυτά.... Δεν ξέρω τότε sry..δεν έχω δει άλλον να αναφέρει παρόμοιο πρόβλημα. Ρώτα στο ReVanced Discord ή Reddit αλλιώς άνοιξε issue στο GitHub. 🤷 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony200 Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου 1 ώρα πριν, Retrial είπε Δεν ξέρω τότε sry..δεν έχω δει άλλον να αναφέρει παρόμοιο πρόβλημα. Ρώτα στο ReVanced Discord ή Reddit αλλιώς άνοιξε issue στο GitHub. 🤷 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου κι εμενα σε s24 ultra δεν παιζει πια τιποτα... αρχιζει κανονικα το βιντεο και μετα απο λιγο σταματαει (buffer). Εκανα τα παντα , αλλα δυστυχως τιποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου μου εβγαλε προβλημα με το buffering και ηταν το battery optimization πριν 3 μερες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 3 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, toxotis70 είπε κι εμενα σε s24 ultra δεν παιζει πια τιποτα... αρχιζει κανονικα το βιντεο και μετα απο λιγο σταματαει (buffer). Εκανα τα παντα , αλλα δυστυχως τιποτα... 2 ώρες πριν, panagiotis54 είπε μου εβγαλε προβλημα με το buffering και ηταν το battery optimization πριν 3 μερες... Είναι γενικό το πρόβλημα. Η Google κάνει τα δικά της. Ελπίζω να το φτιάξουν οι developers.. Επεξ/σία 3 Μαϊου από Retrial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 7 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαϊου (επεξεργασμένο) Παιδιά, ⚠️Όσοι έχετε θέμα με το ReVanced - δεν φορτώνει - buffering issues: Αυτό είναι γενικό πρόβλημα και υπάρχει και στο ReVanced και στο Extended, είτε είστε Root ή Non Root, είναι random, σε μερικούς παίζει κανονικά, σε μερικούς όχι. Η ομάδα του ReVanced είναι ενήμερη και το κοιτάει χωρίς ωστόσο να έχει καταλήξει κάπου. 👨🏫Workarounds: Δοκιμάστε να αλλάξετε account/channel στο ReVanced. Ξέρω δεν είναι το καλύτερο solution και επίσης ακόμα και με το new account μπορείτε να εμφανίσει το ίδιο πρόβλημα. Η λύση που προτείνω και προσωπικά χρησιμοποιώ, είναι να βάλετε το Grayjay. Πιστεύω θα σας αρέσει πολύ. Επίσης υπάρχουν LibreTube και NewPipe/Tubular . Brave Browser. Επεξ/σία 9 Μαϊου από Retrial 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 7 Μαϊου Share Δημοσ. 7 Μαϊου Για όποιον προτιμήσει το NewPipe, να προτείνω το Tubular αντ' αυτού, είναι fork με Sponsorblock και Return Dislike ενσωματωμένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 7 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαϊου 1 λεπτό πριν, BadBoy είπε Για όποιον προτιμήσει το NewPipe, να προτείνω το Tubular αντ' αυτού, είναι fork με Sponsorblock και Return Dislike ενσωματωμένα. 👍 Ναι και αυτό, ξέχασα να το αναφέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 14 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαϊου Σχετικά με το Buffering/Plaback issue, η ομάδα του ReVanced έκανε μια ανακοίνωση στο Reddit. Απλά περιμένουμε ή χρησιμοποιούμε αυτά τα workarounds. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 22 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαϊου (επεξεργασμένο) Νέα ενημέρωση που φτιάχνει το Playback/buffering issue: https://xdaforums.com/t/app-guides-unofficial-revanced-megathread.4523967/post-89519624 Κάντε update και διαβάστε και τα Notes. Επεξ/σία 22 Μαϊου από Retrial 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
li@m Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου On 22/05/2024 at 00:48, Retrial said: Νέα ενημέρωση που φτιάχνει το Playback/buffering issue: https://xdaforums.com/t/app-guides-unofficial-revanced-megathread.4523967/post-89519624 Κάντε update και διαβάστε και τα Notes. Μπορείς σε παρακαλώ να εξηγήσεις τι πρέπει να κάνω γιατί δεν το καταλαβαίνω.. Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 23 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαϊου 7 ώρες πριν, li@m είπε Μπορείς σε παρακαλώ να εξηγήσεις τι πρέπει να κάνω γιατί δεν το καταλαβαίνω.. Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων Αν έχεις φορτώσει ήδη το pre-made apk ReVanced, απλά κατέβασε το καινούργιο apk που θα βρεις στο MEGA Cloud μου και κάντο εγκατάσταση/ενημέρωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 24 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαϊου (επεξεργασμένο) Νέα ενημέρωση που φτιάχνει κάποια side effects issues του buffering fix: https://xdaforums.com/t/app-guides-unofficial-revanced-megathread.4523967/page-230#post-89525409 Τρέχον προβλήματα: Watch history does not work with a brand account Background playback does not work with live videos in audio only mode (tap headphones icon) Speed fly out menu missing entries Επεξ/σία 24 Μαϊου από Retrial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα