Προς το περιεχόμενο

[App][Οδηγοί] ReVanced Megathread

Retrial

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, Retrial είπε

ReVanced ή ReVanced Extended;

Revanced: Settings > Layout > scroll down > Hide shorts button > απενεργοποίηση.

ReVanced Extended: Settings > Navigation > Hide shorts button > απενεργοποίηση.

Το εκανα φιλε μου αλλα δεν εμφανιζεται, εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στη συσκευη αλλα τιποτα παλι. Ευχαριστω παντως να εισαι καλα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 480
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, giorgos221 είπε

Το εκανα φιλε μου αλλα δεν εμφανιζεται, εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στη συσκευη αλλα τιποτα παλι. Ευχαριστω παντως να εισαι καλα

Ποίο χρησιμοποιείς ReVanced ή Extended; Και στα 2 μου εμφανίζεται εμένα πάντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Retrial είπε

Ποίο χρησιμοποιείς ReVanced ή Extended; Και στα 2 μου εμφανίζεται εμένα πάντως.

Εγινε τωρα φιλε εκανα ξανα επανεγκατασταση και αφου εκανα τη ρυθμιση κομπλε.εχω το extended. Ευχαριστω πολυ. Κατι ακομα να ρωτησω, μπορω να συνδεσω το gmail οπως με το vanced η θα με κλειδωσει το λογαριασμο; edit:ok εβαλα εναν δευτερο λογαριασμο gmail και δουλευει αψογα

Screenshot_20230427_124636.jpg

Επεξ/σία από giorgos221

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, nikos_pit είπε

Μήπως γνωρίζει κάποιος πως αφαιρώ το skip intro. Δε θέλω να κάνει skip ακόμα και αν υπάρχει χορηγός/διαφήμιση μέσα στο βίντεο 

Settings> sponsorblock

Σε huawei σταματάει η αναπαραγωγή μετά από κάποια δευτερόλεπτα από όταν κλειδώνω την οθόνη ή το βάζω να παίζει στο παρασκήνιο και μπει σε sleep η οθόνη μόνη της και έχω ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας. Όταν ενεργοποιώ πάλι την οθόνη το revanced έχει κλείσει.

Όταν κλείνω την εξοικονόμηση ενέργειας παίζει κανονικά.

Για το microg έχω κλείσει τη βελτιστοποίηση ενέργειας και επίσης δοκίμασα να  κλείσω την αυτόματη διαχείριση για το revanced αλλά δεν αλλάζει κάτι.

Στο vanced δεν είχα ποτέ αυτό το θέμα.

Έχει άλλος το ίδιο θέμα;

Επεξ/σία από alxnt

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

Στο vanced ειχα το κουμπι που εκανα shorts ή βιντεακια απο την εφαρμογη..με το revanced αυτο χαθηκε..υπαρχει κανενας τροπος να το ξαναβαλω;;

Revanced: Settings > Layout > scroll down > Hide shorts button > απενεργοποίηση.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/803133-app80οδηγοί-revanced-revanced-extended/?do=findComment&comment=59768114

Επεξ/σία από Retrial

5 λεπτά πριν, Retrial είπε

https://www.insomnia.gr/forums/topic/803133-app80οδηγοί-revanced-revanced-extended/?do=findComment&comment=59768114

το εκανα αυτο..ενα + που ειχε στο κεντρο το vanced για να ανεβαζεις δικο σου περιεχομενο αυτο δεν βρισκω στο revanced

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

το εκανα αυτο..ενα + που ειχε στο κεντρο το vanced για να ανεβαζεις δικο σου περιεχομενο αυτο δεν βρισκω στο revanced

Στο Revanced > Settings > Layout > Hide create button > απενεργοποίηση.

11 ώρες πριν, giorgos221 είπε

Sry για το quote, σε άλλον πήγαινε.

5 ώρες πριν, nikos_pit είπε

Μήπως γνωρίζει κάποιος πως αφαιρώ το skip intro. Δε θέλω να κάνει skip ακόμα και αν υπάρχει χορηγός/διαφήμιση μέσα στο βίντεο 

Κάνε disable το Sponsorblock απο τα settings.

Επεξ/σία από Retrial

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Retrial εισαι αψογος εισαι θεος τι να λεω πλεον εχω ξανα το ytube οπως πριν με το vanced.χιλια ευχαριστω και παλι,εισαι προγραμματιστης βοηθας οποιος σε ρωτησει κατι δλδ τι αλλο να πω το ευχαριστω ειναι λιγο

Επεξ/σία από giorgos221

1 λεπτό πριν, giorgos221 είπε

Retrial εισαι αψογος εισαι θεος τι να λεω πλεον εχω ξανα το ytube οπως πριν με το vanced.χιλια ευχαριστω και παλι

Χαχαχ εγώ τα guides/support και έτοιμα apks απλά έκανα. Τα κύρια credits στην ομάδα του ReVanced και στον inotia00 για το Extended 😋

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Retrial είπε

Χαχαχ εγώ τα guides/support και έτοιμα apks απλά έκανα. Τα κύρια credits στην ομάδα του ReVanced και στον inotia00 για το Extended 😋

εισαι απλα αψογος,το εκτιμω,αψογος,μια ερωτηση μονο τι διαφορα εχει το extended me to revanced?

Επεξ/σία από giorgos221

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, giorgos221 είπε

εισαι απλα αψογος,το εκτιμω,αψογος,μια ερωτηση μονο τι διαφορα εχει το extended me to revanced?

Στο xda στο πρώτο post πάνω πάνω έχω μια ενότητα που περιέχει μια λίστα με τις διαφορές στα patches. Εν ολίγοις τα Extended έχει παραπάνω features από το ReVanced. Μερικά είναι useful μερικά είναι περιττά. Εγώ πάντως το Extended χρησιμοποιώ. 😋

Επεξ/σία από Retrial

Ζητώ συγνώμη αλλά πλέον είμαι ο τύπος που δεν προλαβαίνει πριν ρωτήσει να διαβάσει. Τελείωσε η περίοδος με την απροβλημάτιστη λειτουργία του vanced. Τώρα τί; revanced ή κάτι άλλο; revanced από που ώστε να είναι ασφαλές. Σημείωση, με ενδιαφέρει μόνο να βλέπω, έχω account που και να με μπλοκάρει η Google δεν με πειράζει καθόλου. Η κυρία ερώτηση είναι από που revanced (ή κάτι άλλο) ώστε να είναι ασφαλές αυτό που θα εγκαταστήσουμε 

Μόλις τώρα, Retrial είπε

Στο xda στο πρώτο post πάνω πάνω έχω μια ενότητα που περιέχει μια λίστα με τις διάφορες στα patches. Εν ολίγοις τα Extended έχει παραπάνω features από το ReVanced. Μερικά είναι useful μερικά είναι περιττά. Εγώ πάντως το Extended χρησιμοποιώ. 😋

αν και δεν καταλαβα ,εσυ εισαι ο προγραμματιστης ,εσυ ξερεις καλυτερα,αφου παιζει ολα καλα,να εισαι παντα καλα ευχαριστω ξανα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...