Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 15 λεπτά πριν, Retrial είπε ReVanced ή ReVanced Extended; Revanced: Settings > Layout > scroll down > Hide shorts button > απενεργοποίηση. ReVanced Extended: Settings > Navigation > Hide shorts button > απενεργοποίηση. Το εκανα φιλε μου αλλα δεν εμφανιζεται, εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στη συσκευη αλλα τιποτα παλι. Ευχαριστω παντως να εισαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, giorgos221 είπε Το εκανα φιλε μου αλλα δεν εμφανιζεται, εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στη συσκευη αλλα τιποτα παλι. Ευχαριστω παντως να εισαι καλα Ποίο χρησιμοποιείς ReVanced ή Extended; Και στα 2 μου εμφανίζεται εμένα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Retrial είπε Ποίο χρησιμοποιείς ReVanced ή Extended; Και στα 2 μου εμφανίζεται εμένα πάντως. Εγινε τωρα φιλε εκανα ξανα επανεγκατασταση και αφου εκανα τη ρυθμιση κομπλε.εχω το extended. Ευχαριστω πολυ. Κατι ακομα να ρωτησω, μπορω να συνδεσω το gmail οπως με το vanced η θα με κλειδωσει το λογαριασμο; edit:ok εβαλα εναν δευτερο λογαριασμο gmail και δουλευει αψογα Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από giorgos221 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_pit Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Μήπως γνωρίζει κάποιος πως αφαιρώ το skip intro. Δε θέλω να κάνει skip ακόμα και αν υπάρχει χορηγός/διαφήμιση μέσα στο βίντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, nikos_pit είπε Μήπως γνωρίζει κάποιος πως αφαιρώ το skip intro. Δε θέλω να κάνει skip ακόμα και αν υπάρχει χορηγός/διαφήμιση μέσα στο βίντεο Settings> sponsorblock Σε huawei σταματάει η αναπαραγωγή μετά από κάποια δευτερόλεπτα από όταν κλειδώνω την οθόνη ή το βάζω να παίζει στο παρασκήνιο και μπει σε sleep η οθόνη μόνη της και έχω ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας. Όταν ενεργοποιώ πάλι την οθόνη το revanced έχει κλείσει. Όταν κλείνω την εξοικονόμηση ενέργειας παίζει κανονικά. Για το microg έχω κλείσει τη βελτιστοποίηση ενέργειας και επίσης δοκίμασα να κλείσω την αυτόματη διαχείριση για το revanced αλλά δεν αλλάζει κάτι. Στο vanced δεν είχα ποτέ αυτό το θέμα. Έχει άλλος το ίδιο θέμα; Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από alxnt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Στο vanced ειχα το κουμπι που εκανα shorts ή βιντεακια απο την εφαρμογη..με το revanced αυτο χαθηκε..υπαρχει κανενας τροπος να το ξαναβαλω;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, panatha1369 είπε Στο vanced ειχα το κουμπι που εκανα shorts ή βιντεακια απο την εφαρμογη..με το revanced αυτο χαθηκε..υπαρχει κανενας τροπος να το ξαναβαλω;; ReVanced ή ReVanced Extended; Revanced: Settings > Layout > scroll down > Hide shorts button > απενεργοποίηση. ReVanced Extended: Settings > Navigation > Hide shorts button > απενεργοποίηση. https://www.insomnia.gr/forums/topic/803133-app80οδηγοί-revanced-revanced-extended/?do=findComment&comment=59768114 Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από Retrial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, Retrial είπε ReVanced ή ReVanced Extended; Revanced: Settings > Layout > scroll down > Hide shorts button > απενεργοποίηση. ReVanced Extended: Settings > Navigation > Hide shorts button > απενεργοποίηση. https://www.insomnia.gr/forums/topic/803133-app80οδηγοί-revanced-revanced-extended/?do=findComment&comment=59768114 το εκανα αυτο..ενα + που ειχε στο κεντρο το vanced για να ανεβαζεις δικο σου περιεχομενο αυτο δεν βρισκω στο revanced Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, panatha1369 είπε το εκανα αυτο..ενα + που ειχε στο κεντρο το vanced για να ανεβαζεις δικο σου περιεχομενο αυτο δεν βρισκω στο revanced Στο Revanced > Settings > Layout > Hide create button > απενεργοποίηση. 11 ώρες πριν, giorgos221 είπε Sry για το quote, σε άλλον πήγαινε. 5 ώρες πριν, nikos_pit είπε Μήπως γνωρίζει κάποιος πως αφαιρώ το skip intro. Δε θέλω να κάνει skip ακόμα και αν υπάρχει χορηγός/διαφήμιση μέσα στο βίντεο Κάνε disable το Sponsorblock απο τα settings. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2023 από Retrial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Retrial εισαι αψογος εισαι θεος τι να λεω πλεον εχω ξανα το ytube οπως πριν με το vanced.χιλια ευχαριστω και παλι,εισαι προγραμματιστης βοηθας οποιος σε ρωτησει κατι δλδ τι αλλο να πω το ευχαριστω ειναι λιγο Επεξ/σία 28 Απριλίου 2023 από giorgos221 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, giorgos221 είπε Retrial εισαι αψογος εισαι θεος τι να λεω πλεον εχω ξανα το ytube οπως πριν με το vanced.χιλια ευχαριστω και παλι Χαχαχ εγώ τα guides/support και έτοιμα apks απλά έκανα. Τα κύρια credits στην ομάδα του ReVanced και στον inotia00 για το Extended 😋 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Retrial είπε Χαχαχ εγώ τα guides/support και έτοιμα apks απλά έκανα. Τα κύρια credits στην ομάδα του ReVanced και στον inotia00 για το Extended 😋 εισαι απλα αψογος,το εκτιμω,αψογος,μια ερωτηση μονο τι διαφορα εχει το extended me to revanced? Επεξ/σία 28 Απριλίου 2023 από giorgos221 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, giorgos221 είπε εισαι απλα αψογος,το εκτιμω,αψογος,μια ερωτηση μονο τι διαφορα εχει το extended me to revanced? Στο xda στο πρώτο post πάνω πάνω έχω μια ενότητα που περιέχει μια λίστα με τις διαφορές στα patches. Εν ολίγοις τα Extended έχει παραπάνω features από το ReVanced. Μερικά είναι useful μερικά είναι περιττά. Εγώ πάντως το Extended χρησιμοποιώ. 😋 Επεξ/σία 28 Απριλίου 2023 από Retrial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salmp7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Ζητώ συγνώμη αλλά πλέον είμαι ο τύπος που δεν προλαβαίνει πριν ρωτήσει να διαβάσει. Τελείωσε η περίοδος με την απροβλημάτιστη λειτουργία του vanced. Τώρα τί; revanced ή κάτι άλλο; revanced από που ώστε να είναι ασφαλές. Σημείωση, με ενδιαφέρει μόνο να βλέπω, έχω account που και να με μπλοκάρει η Google δεν με πειράζει καθόλου. Η κυρία ερώτηση είναι από που revanced (ή κάτι άλλο) ώστε να είναι ασφαλές αυτό που θα εγκαταστήσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, Retrial είπε Στο xda στο πρώτο post πάνω πάνω έχω μια ενότητα που περιέχει μια λίστα με τις διάφορες στα patches. Εν ολίγοις τα Extended έχει παραπάνω features από το ReVanced. Μερικά είναι useful μερικά είναι περιττά. Εγώ πάντως το Extended χρησιμοποιώ. 😋 αν και δεν καταλαβα ,εσυ εισαι ο προγραμματιστης ,εσυ ξερεις καλυτερα,αφου παιζει ολα καλα,να εισαι παντα καλα ευχαριστω ξανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα